ya ne olur yardim kafayi yiyicem gebemiyim:((

gonulpolat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2014
158
13
38
35
Kocaeli
Merhaba canlar ben suan cok kotuyum ve kafam cok karsik hanimlar olayim soyle be sonn adet tarhimle ve doktorumun deyimiyle bugun tam alti haftalik gebeydim cunku adetim bir hafta gectigi zaman doktoruma gittim vajinal ultrasyondan bakip bana keseyi gordugunu soyledi ve dusuk haplari verdi kullanmam icin on gun sonra gel bidaha bakicam dedi ve ben bugun gittim baska bi doktora ustten ultrasyonla bakti kizim ben bebek falan gormuyorum dedi fakat benim doktorum kesryi gordu dedim yok dedi rahmin dumduz sadece ifak bi kistin var dedi ve soka ugradim ultrasyonumu gosterdim yok dedi burdada gorunmuyo neyse kan testi istedi yaptim ve size gonderiyorum bakarmisiniz kan degerlerim 3haftalik oldugumu gosteriyo dis gebelik olabilirmi ne olur akil verin

Öyle bı yazmışsın ki bende ıstemıyorsun sandım..

İnşallah hamılesındır..

Öyle n ki bende ıstemıyorsun sandım..

İnşallah hamılesındır..
Evet oyle anlasiliyo ama sinirlerim cok bozuldu ya hic olmasin Istedim yada icimi rahatlaticak bi haber kan degerlerimi boyle dusuk goruce soka ugradim doktorum beni cok umutlandirdi bebegimin kp atisini duymak icin gidiyorum ve bebegin olmsdigini ogreniyprum siz olsaydiniz ayni tepkiyi vermezmiydiniz

Bence once sakin ol. Beynin 2. Dr.un soyledig8ni hemen kabul etmis. Ilkini yaniliyor diye dusunuyorsun. Dur bakalim. Bana 7. Haftada dr.un biri yok bisey dedi. Digerinde kalp atisi duyduk. Karindan bakilan ultrasonu bi gec zaten. Umutlandirmak istemem ama teste gore evet hamilesin onemli olan degerlerinin artmasi. 2 gun sonra bir daha test yap

Ve doktorum ongun once bir aylik gebesin keseyi gordum dedi saka gibi ya bugunse bebek falan yok diyo baska bi doktor

Evet yapicam bende oyle dusundum ama cok tesekkur ederim bu cevabi bekliyordum belkide cunku suan saglikli dusunemigorum aklim hep negatif sanki offf rabbim yardim et

ya bu kadar küçük değerde hemen kese görünmez ama hamilesin canım hayırlı olsun yine dış gebelik geçireceksin diye bisey yok değerlerin düzenli yükselirse korkacak bisey olmaz zannımca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…