• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ya olmazsa diye korkuyorum

umutluluk79

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2012
255
7
26
Diğer
mrb daha yeni bi üyenizim....32 yasındayım 4 aylık evliyim...ve eşimle yaklaşık 10 ayrı yasıycaz iş durumundan dolayı..herkes tarından yoğun bi baskı altındayım cocuk yap yasın geciyor diye...ben de istemeden strese girdim...hergün ya bi de cocuk olmazsa yasım daha da geccek endişesi tasıyorum eşimle ayda bir görüşüyoruzz...ve cinsel ilişidede prob yasadım sürekli kanamam oluyodu ve dr gittik kalın kızlık zarı varmış...daha böle bi prob tam aşamamışkken süreki cocuk baskısı altındayım..yasım gercekten cok mu geç cocuk için?????doktora gitmekten bile korkuyorum ya kötü bişey derse diye..hayat ne kadar zorrrr...okuldu işdi derken ben biraz gec evlendimmm ...

Benim kuzenim 34 yaşından sonra evlendi. Şu an ikinciye hamile.
Eskiden olsa 30lu yaşlar çok geç sayılıyormuş tamam ancak artık öyle değil.
40 yaşına kadar 2 çocuk bile doğurabilirsiniz
Stres yapıp, etraf ne diyora çok takılmamaya çalışın.
Huzurunuz olsun yeter ki

Benim kuzenim 34 yaşından sonra evlendi. Şu an ikinciye hamile.
Eskiden olsa 30lu yaşlar çok geç sayılıyormuş tamam ancak artık öyle değil.
40 yaşına kadar 2 çocuk bile doğurabilirsiniz
Stres yapıp, etraf ne diyora çok takılmamaya çalışın.
Huzurunuz olsun yeter ki

allah razı olsun cnm böle örnekleri duyunca içime su serpiliyo..eşimle cok ii anlaşıyoruz allah şükür ama su baskı...zaten önceden kötü bi nişnalılık gecirip sonra eşimle tanıştım...yani hayat bana hep zor..herseyi zor elde ediyorum.hani kiminin bazen herseyi oluveirir ya işte benim olmuyo..o yüzden bazen içimi bi korku sarıyo bu sene 33 yasımda olcam inş aratmadan veriri rabbim bana da

allah razı olsun cnm böle örnekleri duyunca içime su serpiliyo..eşimle cok ii anlaşıyoruz allah şükür ama su baskı...zaten önceden kötü bi nişnalılık gecirip sonra eşimle tanıştım...yani hayat bana hep zor..herseyi zor elde ediyorum.hani kiminin bazen herseyi oluveirir ya işte benim olmuyo..o yüzden bazen içimi bi korku sarıyo bu sene 33 yasımda olcam inş aratmadan veriri rabbim bana da

Baskıyı düşünüp de kafanıza takarsanız bi kere psikolojik olarak 1-0 mağlup başlarsınız
O yüzden (zor olsa da) kulaklarınızı tıkayın etrafa karşı
Ve Allahım hakkınızda hayırlısı neyse onu versin diye dua edin.
Her şeyin vakti zamanı vardır, inşallah sizin için de her şey güzel olur
Sağlıklı evladınız olur.
Eşinizle iyiymişsiniz işte ne güzel Allah bozmasın
3. şahıslar her kim olursa olsun insanı etkiler
Çocuk baskısı yaparlar, olunca başka baskılar başlar
Ardından 2. ne zaman ısrarları ...
Bunlar bitmez
Siz mutlu huzurlu olun inşallah :)

Back
X