İyi akşamlar öncelikle daha önce de çok kez konusunu acmisimdir hamilelikten sonra aniden nefes kesilmesi iç daralması korku yaşadım herşeyden korkar hale geldim içim daraldı herşeyden soğudum yaşamak bile yük oldu bana gececek sandım ama hayır geçmedi hamileyim diye ilaç kullanmadim doktor her defasında ikna etti hamileligim çok zor geçti doğurdum bebeğimi koklamak herşey çok güzel ama bir şey eksik içimde o iç sıkıntısı ve düşünceler beni çok üzüyor herşeyden korkuyorum ölüm vs gibi konularda özellikle çok yoruldum artık keşke başka hastalığım olsaydi da bu kadar sert olmazdi ama kafayı yiyecek gibi oluyorum bebeğimle ilgileniyorum işlerimi yapıyorum herşey iyi ama içimdeki sıkıntı ve darlanti o düşünceler geçmiyor hicbirseyin önemi yok sanki ölümden çok korkuyorum ama bu halde yaşamak çok zor bebeğim için ayakta kaldım bir yıldır zehir gibi herşey arttik ilaç kullanmak istiyorum doktor önerisi ile şimdi diyeceksiniz bu halde nasıl hamilelik oldu vs vs ama bebeğim için dayandim aileme vs gidince sorunum sanki yok ama yanlız kalınca kendi evimde yine kötü oluyorum dün Bir video önüme çıktı toplumda dışlanan kadın vs otizimlidir falan bundan bile korktum ben otizimlimiyim diye oysaki benim sorunum kaygı bozukluğu ve depresyon nörolojiye randevu aldım beyin mr cektiricem çok üzülüyorum kendimi geçtim bebeğime üzülüyorum ya ölürsem o ne olacak vs düşünceler beni mahvediyor