Arkadaşlar gerekeni yazmış ben sadece ölümle ilgili birkaç bilgi paylaşmak istiyorum.
Bizler ruhsal varlıklarız.. Aslımız bedenimiz değil ruhumuz. Bedeni olan ruh varlıklarıyız aslında. Dolayısıyla ruh varlığı için ölüm söz konusu değildir. Ruhu olan bedenli varlıklar değil, bedeni olan ruhlarız.
Dünya okuluna gelmeden önce ana hatları belli olan rotamızı ilahi sistemin görevlileriyle beraber oluştururuz. Ana yollar kader planı, ara yollar (seçimlerimiz) özgür irademize bağlıdır. Ana yol olan değişmez kader, aile seçimimiz, coğrafyamız, genetik yapımızdır. Ve kader planımız mutlu olmaya yönelik değil , ders almak, olgınlaşmak, güçlenmek içindir. Hiçbir şeyi mutlulukla öğrenemeyiz. Her şeyi zıttı ile öğreneceğimiz bir okul programı.
Bedenli şuurumuz her ne kadar her şeye duygusal baksa da, ruh varlığı ve ilahi sistem için sadece görev vardır. Merhamet, sevgi, vicdan deneyimlerini öğrenmemiz ve sistemin bizden elini hiç çekmediği bir okuldur burası. Çıkardığımız dersler çok önemlidir. Bir olay olduğunda, kurban bilincine girmemek veı neden yaşadığınızı çözmeye çalışmak çok önemlidir. Bunların içinde karmik bağlar da vardır tabi. Günü saati dolan ruh, 1 dakika bile durmaz yuvasına döner.
Bu okul, sınavlar bizler için müthiş bir deneyim alanıdır. Eğer bir çocuk annesizliği deneyimlemesi gerekiyorsa, erken vefat eden bir anneyi seçer . Çünkü onun yokluğunda yaşayacakları tecrübe daha hızlı gelişmesine yardım eder mesela. Duygu bazlı düşünürsek her şeyi, hayat cehenneme döner. Sevgi deneyimlemek isteyen bit varlık, sevgisiz bir aile seçer. Sevgisizliği görerek sevginin gerçek anlamını öğreniriz.
Sistem muazzam detaylı ve kusursuz işler. Ölüm korku değil, görevin tamamlanmasıdır. Gittiğimiz yer sonsuz sevgi ve merhametin yoğun olduğu bir alemdir. (Bu huzurlu yer, intihar için geçerli değildir).
Korku, frekansımızı düşüren neredeyse tek duygudur. Her zaman ve her an korunduğunuzu bilerek, teslimiyet halinde olun lütfen. Pasif tevekkülden bahsetmiyorum. Siz iyi düşünün, gerekeni yapın ve geriye kalan her şey için Yaratıcımızın kurmuş olduğu bu muazzam sisteme güvenin. Pozitif olmak frekansınızın yüksek olması, sizi zırh gibi sarar ve olacak hiçbir şey zihninize ulaşamaz. Çarpıp döner.
Lütfen kendinize sahip çıkın, bebeğiniz sizin tüm duygularınızı sünger gibi çekiyor. Derin nefesler alın. Dörde kadar nefes alın, dörde kadar içinizde tutun, dörde kadar nefesinizi sakince bırakın. Bu küçük pratik size çok iyi gelecektir.