ya psikolojim bozuldu lütfen yardım edin..

Biberli_pasta

mucizem benimle..
Kayıtlı Üye
3 Mart 2013
374
111
323
bayadır takip edip yazamayanlardanım bende..artık yazma vakti geldi sanırım yardımınıza duanıza gerçekten çok ihtiyacım var..psikolojim çok bozuldu..

yaklaşık 8-9 ay önce bi düşk yaptım.sadece kanda belli oluyodu hamilelik çok küçüktü yani..(ilk defa hamile kaldığımdan dolayı nasıl olur ne olmaz bilmiyordum meğerse adet düzensizliği olduğunu belirtmek gerekiyormuş dra. ben cahillikten bilmediğimden belirtmedim dra. dr.'da neden sormaz ona anlam veremedim)neyse 1-2 ay kadar ara verdik korunduk..ve sonra tekrar başladık bebek yapmaya..nerdeyse 1 sene olucak ve hala hamile değilim..psikolojim alt üst oldu her ay bunalıma giriyorum..düşük olduğu için kendimi teselli ediyorum en azından problem yok..1 haftaya kadar çok sağlam bi dr. bulduk onada gidicez ama benm gibi yaşayan arkadaşlar varsa yazsınlar lütfen..en azından teselli olurum..şimdiden teşekkürler..

Cnm ben hc gebe olamadim 31 aylik evliyim sen gene gebe kalmissin . Hc uzulme rbbm nasip etsin ytrki biz napalim cnm hc olmadi daha . Bak stres cok onmli .kndni bunalima sokma bi doktora cik gene olmAZsa kurleri dene ben klomen kullndm olmdi pkoluyum adet duzenszligm de var. simdi kurleri deniyorum. Hc uzulme ttlm kendnidw bunaltma . Stres cok onmli.benim bi tanidigm dusuk yapiyo ve doktor 1sene gebelik onermiyo. 1 seneden snr demis ve oldu simdi. Snd takma cnm hyrlsni iste hp.

böyle duyunca kendimi unutuyorum zaten direk size dua ediyorum..rabbm benden önce onlara ver hayırlısı tabi..strese girmemek elde değil..rabbm evlat isteyen hiç bi yuvası bebeksiz bırakmasın..

böyle duyunca kendimi unutuyorum zaten direk size dua ediyorum..rabbm benden önce onlara ver hayırlısı tabi..strese girmemek elde değil..rabbm evlat isteyen hiç bi yuvası bebeksiz bırakmasın..

canımm benimmm tek düşükk herkesin başına gelebilir.. teselliside evet Allah a şükürler olsun ki gebe kalıyorsun ben 1 dış 2 düşük yaşadım.. şu an Allah kısmet ederse inşAllah yine gebeyimm .. herşeyin hepimize hayırlısını versin.. ama sen ne yaparsan yap vakti saatin gelmediyse yapacak bişey yok.. doktora git ama bende çok gittim düşüklerden sonra bekle dediler strese girmeden beekklee.. sana da bunu dicekk.. ve ne kadar çok stres o kadar ötelenmiş zaman demek.. inan gebeliklerim hemen hemen hepsi ummadığım aylarda oldu, sende rahat ol.. Allah hayırlısıyla sağlığıyla inşAllah nasip edicek..

Allah razı olsun..yazdılarınız beni daha çok teselli ediyor..rabbim her şeyin hayırlısını hayırlı zamnda versin inş..

Cok saol amin aminn:( .evet ya stres yapmamak elde dgl. SZn gb bi tutsa . Ama kismt isde bekliyorum.

bende düşük yapalı 8-9 ay olcak bende senin gibi çok kafaya takmaya başladım ve çok fazla stres yapıorum ama elimde deil.her ayda kontrole giderim dok. hersey yolunda olmaması için bi sorun yok dio sadece benden istediği kafaya takmamam stres yapmamam :) bu ay ben serophene kullanıorum 15inde de çatlatma iğnesi olcam inş. elimdn geldiğince kafaya takmamaya çalışcam:)) ben gecen ay soğan kürünüde denemiştim ve bu ay meryem süresinide okumaya başladım yane her yöntemi deniorum inş hakkımda hayırlısı olur Allah çocuk isteyen herkese ve içinde banada hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder aminn:))

canlarım dualarım sizinle rabbım ınsallah hepınıze saglıklı hayırlı evlat versın

Amin ins.Allah isteyen herkese tez zamanda hayirli saglikli bebisler nasip eder:-)

Back
X