- 15 Eylül 2014
- 490
- 37
- 43
- 30
İyi gecelr beni bilen bilir.. Su an o kadar kötüyüm ki Desteğinize ihtiyacım var antalyada yaşıyorum İstanbul da randevum vardı doktor ayin 4 un de dun gece KV geldik pazarda benim annemlere gidip perşembe doncektik antalyaya bugün geldik KV doğumda bana yaptıklarını unutamadığı için nefret ediyorum kadından ya nefret neyse asıl mesele kocam düzeldi derken gene ayni hareketler başladı . annesine bugün diyorki bu evi satın antalyaya gelin yanımıza KV kabul etmedi ama beni sinir etmek için kocaman konuyu açıp açıp duruyor kocam altmzdaki arabayı satıp kayinbabama nakliyat için kamyon alcakmis biz buradan afyona gtcektik tatile onu geçtim kocmdan nefret ediyorum bi insan bu kadarmı amacı olur ya yeter abisi ole değil bu her dediğini yapıyor annesinin yeter ya çok değişiyor anasının yaninda su an kvlerdeyim anneme gtseydim bi kurban oldum aileme nefret ediyorum kadından nefret şerefsiz kocam ona gore sijiknti yok antalyaya gelse evinden çıkmaz devamlı anası normal biri sanki ruh hastası diyoki annesine senin piskolojin bozulursa ben uzulurum dayanamam tam dedinki söğüdü annesinden bağlandı bizimde aile olduğumuzu gördü bu adinin yanina gelince boyle oluyor iste nasıl gecicek gunler