ya sabir

istanbullu34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2012
233
76
123
Almanya
Biz izne ailecek geldik. túrkiyede bi koyde yasiyorz. Sanarsin allahin cólú. nefret ediyorum. Yapabilcegim bisey yok canim coooook skliyor. Yeter patlicam. Gitmemize daha iki hafta var. Lutfen bisey onerin ne yapabilirim de guzel vakit gecirebilirim. Kuzenlerim var ama ise yaramaz ve bi yere gitmeye ailem izin vwrmiyor

canım sende ugras bul kendıne.mesela kıtap oku ınt te varmıs arastır sohbet et.yuruyus yap.ınan benım kaldıgım yerde aynı cok sıkıcı.4.seneye donduk.gecıyo bı sekılde gecer canım sıkma canını

Film izle, kitap oku, ailenden falan en azından sohbet ederek iyi vakit geçirebileceğin kimse yok mu? Böyle gün sayarsan geçmez vallahi :)

Yaratici bisi bulmam lazim :)) Film izlemekten biktim. Hatta yeni bi kitap aldim ama galiba sicaktan okuyamiyorum. Bu aralar aram iyi degil burdakilerle o ssebepten muhabbet edecek kimsem yok

Madem ızın vermyor kımse dısarı cıkmana ve ınternetten de sıkıldın o zaman kendın evde bırseyler yap...
''Kendın yap'' dıye sıte var gır kafana gore ne ıstersen yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…