ya sizden rica ediyorum olgun goruslerinizi benimle paylasin :(

iizmarit

Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2014
39
1
13
İstanbul
Sevgilimle bir bucuk yildir yakin bielikteyiz birbirimizi deli gibi seviyoruz hersey cok guzel her zaman birlikteyiz hani cok guzel iliskimiz var. Bi otel havuzunda calisiyordu. Hani bana bi gunu mesj atti sana yanlis yaptim ben soylemeSem kendimi serefsiz gibi hissederim bu zamana kadr bu havuzda calisirken kafami kaldirip bi kiza bakmamistim zaten isim yogun ve mutfagin icindeym.hep ana mutfaktan malzeme alacaktim gidiyordm bi kizi sana benzettm.baktim oyle o kizda o an gordu kizda araniyormus ana mutfaktan havuz mutfagina donerken kiz yanima geldi bana baktiniz birine mi benzettin dedi ben musteri oldugu icin sizli bizli komustum afedersniz birine benzettmedim.yanlis anlamissiniz dedim dondum.snra arkadasiyla tezgaha geldi ellerinden ne yiyebilirim.gibisinden seyler dedi adin ne dedi seni sikayet edicem dedi ben dedm adim mustafa iste istedifiniz kisiye sikayet edebilirsiniz dedim o kizda offladi gitti sonra tekrar tek geldi numarasini birakta iki sokak asagisinda otuuruyorum bu numaram ulasmak istersen ara beni gorusmek istersen dedi gitti bende numarayi cope attim bir daha kizi ne gordum ne mesaj attm dedi. Sizde beni aldatmis olabilir mi gitmis baska bir tene dokunmus olabilir mi ? Yani is saatlerinde surekli mesajlasiyoruz yani mesaj atmaya zaman oldukca atiyor cikislarda ariyor ream atıyor sonrasnda cikinca zaten surekli mesajlasiyoruz hani icimde gene de suphe olustu sanki gitmis kizla gorusmus olabilir mi yani ne bilim ben onunla ilk cinsel hayatimi yasadim elbette bekaretimi vermedm ama yasiyoruz bakireligime zarar gelmeden. Hani sanmiyor birisine ihtiyac duyacagina ama mesela hangi gun oldugununsoyledi ben o.gunden bu yana hangi saatlerde mesajlasmisik ne yapmisik.hepsine baktim. Gecen gece gene konusunu actim dedim sen beni aldattin sen iste gittin erken ciktin saat ucte ciktin iste sonra yedide de bana mesj attin simdi cikiyorm diye erken izin aldin aldattin dimi dedm normalde cikis saati saat 6 7 givi izin almasi da biraz zor benle gorusmek icin bile zor izin aliyor. Yani sonunda dedi evet aldattim ucte ciktim saat yediye kadar seni aldattm ustadan aradim.kizi otelin onune geldinciktik evine gittik dedi. Ben dedim bitti falan sonra aradi beni mesj atti seni cok seviyorm son kez goruselim ben dedm hayr gorusmicez ve aklim almiyor boyle bisi nasil yaptin dedim. O dedi aklimin almayacagi bisi yok cunku oyle birsey olmadi dedi ben iste direttm sonra son kez gorusuruz falan dedim haftaya gorusucez ayrilamicaz bence oda bende cok seviyoruz. Ya ben cok endiseliyim aldatsa bana bunu bile demeyedebilirdi hic bunu bile anlatmazdi aldatsa . Hani bilemiyorum sizin yorumlariniz nedir ?

Aldatıp aldatmadığını ben burdan anlayamadım canım en iyi sen bilirsin. Ama şunu söyliyim tavrı çok yanlış ve çok kaba. Kabul ederek resmen seni incitmek istemiş, kabul edilebilir gibi değil. ve böyle düşük seviyeli bir kavgadan sonra kendine olan saygını muhafaza etmek içingörüşmemen gerektiğini düşünüyorum. Yani kız kardeşim olsan böyle derdim.

Fakat aldatmis olsa asla bana bunu anlatmazdi. Kendine yedirememis demis o demese benim ruhum duymazdi is yerinde tanidigim kimse yok biri gorur soyliyim baskasindan ogrenmesin dese imkansiz kimseyi tanimiyorum. O sadece yedirenemis kendisine bu olaydan snra ceya iliskimizde aldatsa tavirlari degisir ya da ne biliyim degisik davranirdi ama o her zaman yakindi fazlasindan yakin oldu bencr aldatsa bunu bana demezdi bosverirdi

Fakat aldatmis olsa asla bana bunu anlatmazdi. Kendine yedirememis demis o demese benim ruhum duymazdi is yerinde tanidigim kimse yok biri gorur soyliyim baskasindan ogrenmesin dese imkansiz kimseyi tanimiyorum. O sadece yedirenemis kendisine bu olaydan snra ceya iliskimizde aldatsa tavirlari degisir ya da ne biliyim degisik davranirdi ama o her zaman yakindi fazlasindan yakin oldu bencr aldatsa bunu bana demezdi bosverirdi
ee o zaman aldatmadığını düşünüyorsunuz
neden konu açtınız ki

noktalar ve virgüller de olaydı kör olmazdık :KK53:

arada bir yerde sormuşsunuz ama, sonra da itiraf etmiş işte. ne şakası öyle detaylı şaka mı olur bal gibi yemiş haltı, bakmış ki son defa görüşmeye razısın şakaya vurmuş..

Sevgilimle bir bucuk yildir yakin bielikteyiz birbirimizi deli gibi seviyoruz hersey cok guzel her zaman birlikteyiz hani cok guzel iliskimiz var. Bi otel havuzunda calisiyordu. Hani bana bi gunu mesj atti sana yanlis yaptim ben soylemeSem kendimi serefsiz gibi hissederim bu zamana kadr bu havuzda calisirken kafami kaldirip bi kiza bakmamistim zaten isim yogun ve mutfagin icindeym.hep ana mutfaktan malzeme alacaktim gidiyordm bi kizi sana benzettm.baktim oyle o kizda o an gordu kizda araniyormus ana mutfaktan havuz mutfagina donerken kiz yanima geldi bana baktiniz birine mi benzettin dedi ben musteri oldugu icin sizli bizli komustum afedersniz birine benzettmedim.yanlis anlamissiniz dedim dondum.snra arkadasiyla tezgaha geldi ellerinden ne yiyebilirim.gibisinden seyler dedi adin ne dedi seni sikayet edicem dedi ben dedm adim mustafa iste istedifiniz kisiye sikayet edebilirsiniz dedim o kizda offladi gitti sonra tekrar tek geldi numarasini birakta iki sokak asagisinda otuuruyorum bu numaram ulasmak istersen ara beni gorusmek istersen dedi gitti bende numarayi cope attim bir daha kizi ne gordum ne mesaj attm dedi. Sizde beni aldatmis olabilir mi gitmis baska bir tene dokunmus olabilir mi ? Yani is saatlerinde surekli mesajlasiyoruz yani mesaj atmaya zaman oldukca atiyor cikislarda ariyor ream atıyor sonrasnda cikinca zaten surekli mesajlasiyoruz hani icimde gene de suphe olustu sanki gitmis kizla gorusmus olabilir mi yani ne bilim ben onunla ilk cinsel hayatimi yasadim elbette bekaretimi vermedm ama yasiyoruz bakireligime zarar gelmeden. Hani sanmiyor birisine ihtiyac duyacagina ama mesela hangi gun oldugununsoyledi ben o.gunden bu yana hangi saatlerde mesajlasmisik ne yapmisik.hepsine baktim. Gecen gece gene konusunu actim dedim sen beni aldattin sen iste gittin erken ciktin saat ucte ciktin iste sonra yedide de bana mesj attin simdi cikiyorm diye erken izin aldin aldattin dimi dedm normalde cikis saati saat 6 7 givi izin almasi da biraz zor benle gorusmek icin bile zor izin aliyor. Yani sonunda dedi evet aldattim ucte ciktim saat yediye kadar seni aldattm ustadan aradim.kizi otelin onune geldinciktik evine gittik dedi. Ben dedim bitti falan sonra aradi beni mesj atti seni cok seviyorm son kez goruselim ben dedm hayr gorusmicez ve aklim almiyor boyle bisi nasil yaptin dedim. O dedi aklimin almayacagi bisi yok cunku oyle birsey olmadi dedi ben iste direttm sonra son kez gorusuruz falan dedim haftaya gorusucez ayrilamicaz bence oda bende cok seviyoruz. Ya ben cok endiseliyim aldatsa bana bunu bile demeyedebilirdi hic bunu bile anlatmazdi aldatsa . Hani bilemiyorum sizin yorumlariniz nedir ?
Kısmen cinsellik yaşıyoruz , cinsellik ihtiyacı olamaz ..hani yaşamasınız bi ihtiyaç molası verip gelicem diyecek . yok kız şikayet ederim demiş çok zorlamış iyiki sevgilinizin ırzına geçmemiş . Şaka gibi valla . Birde oturup aklı selim cvp yazıcaz .

biri biriyle sevişmiş ama pekte sevişmemiş..

ozaman sevişmiş olur mu ki,hani doymuş aslında ama yemek yemeden..

Seni kıskandırmak istemiş tepkinin oölçmek falan istemiş herhalde :) Eger boyle bir şey yaşandı ve durust bir şekilde anlattiysa egosu oksanmis arkadaşınızın siz de aldattın mı diye baskı yaparak daha da oksuyorsunuz bravo (:
Cinsellik kısmını sil detaya girme lütfen o sizin ozeliniz...
Yaslar küçük sanırım... Sen de ayni şekilde ona kurgula birini sana benzettim diye (:

Ayh alıntı yapamadım. Ama bence cinsel kısmın detayına girmesinde şöyle bir önem var; arkadaş cinsellik paylaşmadıkları için kendisini suçluyor. Suçlamasa aldatma temalı bir konuda kendi paylaştığı cinselliği de anlatmazdı. Suçlama şekerim. Milyon tane ilişki çeşidi var. Herkes beraber olacak bilmem ne diye bir kaide yok. Evlilik dışı cinsel ilişkiyi bizim toplum kaldıramıyor nedense kadını ayrı erkeği ayrı deliriyor. Yani bu beraberliği yaşayan insanlar deliriyor anlamında söylüyorum birbirlerine güvenemiyorlar, laf sokuşturmacalar bilmem ne. Ama ilişkiye de gireceksen senden ricam git adam gibi gir. Anal ilişki uzun vadede sana büyük zararlar verecektir. Ayrıca anal ilişki isteyen erkek de beraber olayım ama başıma da kalmasın gibi düşünüyordur. O yüzden senden ricam kendinin çok değerli olduğunu bil ve bu kadar falsosu olan bi adama neden katlandığını bi düşün.

Bak hala aldattı/aldatmadı demiyorum, ama ağzı varıp da konuşuyosa bunları gerçeği beraber olduğunuz süre boyunca asla öğrenemeyeceksin. E böyle olunca da güvenin azalır, kendini değersiz hissedersin, o seni küçük görmeye başlar...
Değer mi güzelim bunlara?

Canım naptın sen ya yaş kaç bu yazı ne iş yerinde nasıl cebelleştim anlıcam diye..
Lütfen dikkatli yaz o ona bunu demiş bu bunu yapmış..
Adam aldatmış işte dahası var mı?
Sen de dürüst diye seviniyor musun yoksa?

ay ne büyük marifet..
yaşasıınnnn bekarete zarar gelemmişşşş
yuppii bakiresinn harikaa bir şey buu...
vajinal ilişki dışında her eşyi yaşadıgın için kendine bakire deme hakkını nerden buluyorsun....
konuya gelince de.. bu aldatma değil tabii ki ...
ergen ergen konulara çok gülüyorum..

Back
X