Sevgilimle bir bucuk yildir yakin bielikteyiz birbirimizi deli gibi seviyoruz hersey cok guzel her zaman birlikteyiz hani cok guzel iliskimiz var. Bi otel havuzunda calisiyordu. Hani bana bi gunu mesj atti sana yanlis yaptim ben soylemeSem kendimi serefsiz gibi hissederim bu zamana kadr bu havuzda calisirken kafami kaldirip bi kiza bakmamistim zaten isim yogun ve mutfagin icindeym.hep ana mutfaktan malzeme alacaktim gidiyordm bi kizi sana benzettm.baktim oyle o kizda o an gordu kizda araniyormus ana mutfaktan havuz mutfagina donerken kiz yanima geldi bana baktiniz birine mi benzettin dedi ben musteri oldugu icin sizli bizli komustum afedersniz birine benzettmedim.yanlis anlamissiniz dedim dondum.snra arkadasiyla tezgaha geldi ellerinden ne yiyebilirim.gibisinden seyler dedi adin ne dedi seni sikayet edicem dedi ben dedm adim mustafa iste istedifiniz kisiye sikayet edebilirsiniz dedim o kizda offladi gitti sonra tekrar tek geldi numarasini birakta iki sokak asagisinda otuuruyorum bu numaram ulasmak istersen ara beni gorusmek istersen dedi gitti bende numarayi cope attim bir daha kizi ne gordum ne mesaj attm dedi. Sizde beni aldatmis olabilir mi gitmis baska bir tene dokunmus olabilir mi ? Yani is saatlerinde surekli mesajlasiyoruz yani mesaj atmaya zaman oldukca atiyor cikislarda ariyor ream atıyor sonrasnda cikinca zaten surekli mesajlasiyoruz hani icimde gene de suphe olustu sanki gitmis kizla gorusmus olabilir mi yani ne bilim ben onunla ilk cinsel hayatimi yasadim elbette bekaretimi vermedm ama yasiyoruz bakireligime zarar gelmeden. Hani sanmiyor birisine ihtiyac duyacagina ama mesela hangi gun oldugununsoyledi ben o.gunden bu yana hangi saatlerde mesajlasmisik ne yapmisik.hepsine baktim. Gecen gece gene konusunu actim dedim sen beni aldattin sen iste gittin erken ciktin saat ucte ciktin iste sonra yedide de bana mesj attin simdi cikiyorm diye erken izin aldin aldattin dimi dedm normalde cikis saati saat 6 7 givi izin almasi da biraz zor benle gorusmek icin bile zor izin aliyor. Yani sonunda dedi evet aldattim ucte ciktim saat yediye kadar seni aldattm ustadan aradim.kizi otelin onune geldinciktik evine gittik dedi. Ben dedim bitti falan sonra aradi beni mesj atti seni cok seviyorm son kez goruselim ben dedm hayr gorusmicez ve aklim almiyor boyle bisi nasil yaptin dedim. O dedi aklimin almayacagi bisi yok cunku oyle birsey olmadi dedi ben iste direttm sonra son kez gorusuruz falan dedim haftaya gorusucez ayrilamicaz bence oda bende cok seviyoruz. Ya ben cok endiseliyim aldatsa bana bunu bile demeyedebilirdi hic bunu bile anlatmazdi aldatsa . Hani bilemiyorum sizin yorumlariniz nedir ?