ya utanıyorum sormaya.....

selam kızlar merhaba benimde sizlere bi sorum olucak yardımcı olursanız sevinirim ben hamile olduğumu yeni öğrendim 5 haftalık falanım ve bugüne kadar hep jilet kullandım şimdi ağda yaptırmak istiyorum ama bebeğe bişey olur diye korkuyorum sizce ne zaman gitmeliyim ilk ağdamı yaptırmaya biraz daha beklemelimiyim

canim alisik olmadigin icin caninin biraz daha fazla yanacagi kesin.cunku jiletle alininca tuyler sertlesiyor.surekli agdayla alinan tuyler gibi yumusak olmuyor.o bolgede agda sirasinda cok fazla aci hissetmenin erken doguma neden olacagini okumustum.ama sen yinede doktoruna sor.en guvenilir kaynak o cunku.ondan sonra agda yap bence

sağolun kızlar cevaplarınız için tam cesaretimi toplamıştım tırstım şimdi doğru söylüyosunuz ben en iyisi doktoruma bi sorayım bunu ama nasıl sorucam yaaaaaaa doktorum erkek bilmiyorumkismile

süper bi konu olmus kizlar..bende simdiden kara kara düsünmeye basladim...
ama benim burda ne bir bildigim agdaci var nede 15-20 gün kadar uzun bir süre cikmayacak killarim...
hem genetik hemde hormonlarimdan dolayi jiletle alirsam 2 günde cikan,agdayla alsam 4 günde yeri belli olmaya baslayan illet bi tüy yapisina sahibim...
derinin altinda üstündekinden daha uzun ve beslenmis kil köklerim var..
bu durumda onca aci cekip tas catlasa 1 haftada yeniden o aciyi cekmek mi iyi,yoksa jilet kullanmakmi? :çok üzgünüm:
siz benim yerimde olsaniz ne yapardiniz?

ama benim burda ne bir bildigim agdaci var nede 15-20 gün kadar uzun bir süre cikmayacak killarim...
hem genetik hemde hormonlarimdan dolayi jiletle alirsam 2 günde cikan,agdayla alsam 4 günde yeri belli olmaya baslayan illet bi tüy yapisina sahibim...
bu durumda onca aci cekip tas catlasa 1 haftada yeniden o aciyi cekmek mi iyi,yoksa jilet kullanmakmi? :çok üzgünüm:

devamlı jilet kullandığın için batık oluşmuş olabilir.bence sen şimdilik jlete devam et gebeliğinin son aylarındaysan eğer ama başındaysan ağda yaptır şimdiden.

selam kızlar merhaba benimde sizlere bi sorum olucak yardımcı olursanız sevinirim ben hamile olduğumu yeni öğrendim 5 haftalık falanım ve bugüne kadar hep jilet kullandım şimdi ağda yaptırmak istiyorum ama bebeğe bişey olur diye korkuyorum sizce ne zaman gitmeliyim ilk ağdamı yaptırmaya biraz daha beklemelimiyim

cnm buaralar yaptırmaya baslasan bisey olmas son bi kac ay hassaslasıyosun en fazla 3-4 ayda yumusar zaten alsırsın...son aylarda hiç göremiceksin jiletlede zorlanırsın tamam pek dogru degil özel bölgeni basksına acmak ama care olmayınca yapcak bisey yok ben yıllardır gitmeme ragmen her gittigmde genemi geldik pakete muhabbetti oluyo kaydirigubbakcemile3 ama tabis en bilirsin doktorunla konusmanda daha ii olur tabizemuszemus

cnm mrb arkadsın dedgi gibi batık olmus oalbilir ondan öledir sen bikac ay aldır alısınca o batıklar geciyo ve daha uzun sürede cıkmaya baslıyo preensesede dedgim gibi son aylarda daha cok zorlanırsın göremiyosun ztn benm karnım cok cıkmamasına ragemn ben bile göremiyorum kaydirigubbakcemile3

Back
X