• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ya vazgetim, ya istemiyorum ak felan xD

HayatGuzeeelxD

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2009
10
0
86
31
Diğer
ya uf ben sınıfımızdaki bi çocuğu beğenmeye başladım yani zaten beğeniodumda daha farklı bakmaya başladım..arkadaşlarıma söleynce dalga geçtiler çünkü çocuk çok hooş kızlarla arası çook iyi ama kendini beğenmişin teki :D böle sadece basket oynarken izliyim hiç konuşmasın sadece öyle dursun göz banyosu yahu :P sonra benim ondan hoşlandığımı öğrendi gelip konuştu benle aslında ben gelip teklif felan edceğini biliodum ama kabul etmiyecektim(ayrıntıları geçiorum bi kızla en fazla 3 gün birlikte olmuş çünkü ve ilk günden eve felan davet eden bi tip :D )..ama ortam o kadar hoşduukiii tam olarak teklif edmedi aslında ama diğer gün dışarı çıkacaktık okul çıkışında..Bütün millete duyurdu bunu teklif eddim diye.. Diğer gün olduu çok soğuktuk nedense sonra bu işin olmayacağını felan söledi biliosun bağlanamama sorun ws ws sonradan daha çok üzülcektin kırılmanı istemem dedi .. ben tabi şoklardayım felan..Ama sonra böle hiç bişe yaşanmamış gibi konuşmaya çalışıo sataşıyor şakasına o her zamanki gibi felan..Ne yapacağımı bilmiorum göz göze geldiğimzde sürekli laf atasım gelio ama sonuçda aynı sınıfdayız ark kalmamız gerekecek ama hep gözlerim onu arıyor -tatlicadiarzu- :asigim:

geçer geçer iki gün sonra unutursun
lisedeki aşklar saman alevi gibi yanar söner
sende aşkından ölmediğine göre göz banyosu yapmak senin için kafiyse
bak dur uzaktan ne diyim -tatlicadiarzu-

tatlım ufaksın ya..
eğer ki ciddi olacağınız bir yaşta olsan, al karşına ben senle görüşmek istemiyorum ,arkadaş kalmak istemiyorum de, derdim.
ama değilsiniz. o da çocukca davranıyor.
uzak dur bence.. suratına bile bakma.
o yaşlarda erkekler böyle soğuk duran kızlara gelirler genelde:)

Back
X