- 9 Aralık 2020
- 3.260
- 6.468
- 78
- Konu Sahibi Morrmeneksee
Kızlar konu dışındada bişey sormak istiyorum bilenler varsa jinekolojik muayeneden sonra gusül yapmak gerekirmi google'da baktım gerekmez diyarda yinede bilen varsa içim rahat etmedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Annem gittiği zaman sonradan hep alır gusül bence sen de al hem için de rahat olurKızlar konu dışındada bişey sormak istiyorum bilenler varsa jinekolojik muayeneden sonra gusül yapmak gerekirmi google'da baktım gerekmez diyarda yinede bilen varsa içim rahat etmedi
İçim rahat etmedi aldım canım teşekkür ederimAnnem gittiği zaman sonradan hep alır gusül bence sen de al hem için de rahat olur
Ben cok ıstedım katılmanızı.. Cunku dıger grupta da hep fazla okumak isteyenlerdendınız olabildıgı kadar etıketledım sizi ama görmedinizMüsait değildim kızlar giremedim hiç bende katılırım çok ihtiyacım var çünki bu ay bu dualara
Yaa tüh bugün ben hastanedeydim canım o yüzden müsait olamadım işlerim vardı neyse olsun nasip değilmişBen cok ıstedım katılmanızı.. Cunku dıger grupta da hep fazla okumak isteyenlerdendınız olabildıgı kadar etıketledım sizi ama görmediniz10 kişilik hacet grubu olarak kuruldu bu grup..
Diger 10 kısılıkten cıkan olursa hemen etiketlerim senı yazarızYaa tüh bugün ben hastanedeydim canım o yüzden müsait olamadım işlerim vardı neyse olsun nasip değilmiş
Tamam kuzum sorun değil kendim de okumaya çalışayım bu günler benim için çok önemli zatenDiger 10 kısılıkten cıkan olursa hemen etiketlerim senı yazarız![]()