Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dedi....doktora sordum Onlari mecbur icmelisin
Bu hepsini bizlerde kullanıyoruz doktor zararlı olan bişeyi neden versin?D vitamini kulaniyodum demir vitamini kulaniyodum bugun de ebe magnezyum ve kalsiyim vitamini bastlati hepsini kulan dedi ama ben korkuyorum bu kadar cok ilacin Zarari olur mu acaba doktora sordum Onlari mecbur icmelisin dedi ama Ben tedirgin Oluyorum yinede
Dedi....
Haklisin ama iste ne biliyim hic normalde ilac icen biri deyilim tedirgin oldumBu hepsini bizlerde kullanıyoruz doktor zararlı olan bişeyi neden versin?
Tedirginlik bişey yok hepimiz kullandık bide bunun devletin karşılamadığı var bı sürü para .kullanıyoruzHaklisin ama iste ne biliyim hic normalde ilac icen biri deyilim tedirgin oldum
Hayır olmayın kullanın rahatca sağlıkla ilerlesinHaklisin ama iste ne biliyim hic normalde ilac icen biri deyilim tedirgin oldum
Herkes kullaniyor ne alaka neye tedirgin oluyorsunuz doktor soylemis zaten ?D vitamini kulaniyodum demir vitamini kulaniyodum bugun de ebe magnezyum ve kalsiyim vitamini bastlati hepsini kulan dedi ama ben korkuyorum bu kadar cok ilacin Zarari olur mu acaba doktora sordum Onlari mecbur icmelisin dedi ama Ben tedirgin Oluyorum yinede
Kullandıklarının hiç biri ilaç değil bende 3 vitamin 1 kan sulandırıcı kullanıyorum zararı değil aksine yararı var bebek gelişimi için önemli benimki gününden önde gidiyor şükür. Aksatma vitaminleri. Sağlıkla kucakla inşallahD vitamini kulaniyodum demir vitamini kulaniyodum bugun de ebe magnezyum ve kalsiyim vitamini bastlati hepsini kulan dedi ama ben korkuyorum bu kadar cok ilacin Zarari olur mu acaba doktora sordum Onlari mecbur icmelisin dedi ama Ben tedirgin Oluyorum yinede
Bu saydıklarınız ilaç değil... Vitamin. Ve çoğu kadın kullanıyor zaten.Haklisin ama iste ne biliyim hic normalde ilac icen biri deyilim tedirgin oldum
Merhaba saglıkla kucağınıza alırsınız inşallah hangi vitamini kullanıyorsunuz acaba bende dün kan verdim vitamin d 18 çıktı ferittin 9 çıktı çok düşük diymiKullandıklarının hiç biri ilaç değil bende 3 vitamin 1 kan sulandırıcı kullanıyorum zararı değil aksine yararı var bebek gelişimi için önemli benimki gününden önde gidiyor şükür. Aksatma vitaminleri. Sağlıkla kucakla inşallah![]()
Merhaba benimde ferittin bir ay içinde 15ten 7ye düşmüş siz ne yaptınız damardan takviye verdiler miMerhaba saglıkla kucağınıza alırsınız inşallah hangi vitamini kullanıyorsunuz acaba bende dün kan verdim vitamin d 18 çıktı ferittin 9 çıktı çok düşük diymi
Benim de D vit 18 çıktı çok düşük dedi haftada 2 kez d colefor kulllanıyorum.Merhaba saglıkla kucağınıza alırsınız inşallah hangi vitamini kullanıyorsunuz acaba bende dün kan verdim vitamin d 18 çıktı ferittin 9 çıktı çok düşük diymi