Ya vitamin kulaniyorum ama korkuyorum

Selinazn

Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2024
262
44
13
21
D vitamini kulaniyodum demir vitamini kulaniyodum bugun de ebe magnezyum ve kalsiyim vitamini bastlati hepsini kulan dedi ama ben korkuyorum bu kadar cok ilacin Zarari olur mu acaba doktora sordum Onlari mecbur icmelisin dedi ama Ben tedirgin Oluyorum yinede

D vitamini kulaniyodum demir vitamini kulaniyodum bugun de ebe magnezyum ve kalsiyim vitamini bastlati hepsini kulan dedi ama ben korkuyorum bu kadar cok ilacin Zarari olur mu acaba doktora sordum Onlari mecbur icmelisin dedi ama Ben tedirgin Oluyorum yinede
Bu hepsini bizlerde kullanıyoruz doktor zararlı olan bişeyi neden versin?

Tedirgin değil mutlu olmalısın. Vitaminlerin ne kadar iyi olursa o kadar sağlıklı güzel gebelik geçirirsin

Herkes kullaniyor ne alaka neye tedirgin oluyorsunuz doktor soylemis zaten ?

Neredeyse hepimiz Vitamin desteği alıyoruz mecburen yediklerimizden yeterince elde edemediğimiz vitaminleri takviye olarak almak gerekiyor

Kullandıklarının hiç biri ilaç değil bende 3 vitamin 1 kan sulandırıcı kullanıyorum zararı değil aksine yararı var bebek gelişimi için önemli benimki gününden önde gidiyor şükür. Aksatma vitaminleri. Sağlıkla kucakla inşallah 🌸

Kullandıklarının hiç biri ilaç değil bende 3 vitamin 1 kan sulandırıcı kullanıyorum zararı değil aksine yararı var bebek gelişimi için önemli benimki gününden önde gidiyor şükür. Aksatma vitaminleri. Sağlıkla kucakla inşallah 🌸
Merhaba saglıkla kucağınıza alırsınız inşallah hangi vitamini kullanıyorsunuz acaba bende dün kan verdim vitamin d 18 çıktı ferittin 9 çıktı çok düşük diymi

İlaç olarak görmeyin bunlar ilaç değil takviye. Gıda takviyesi. Bebek sizin depolarınızdan ihtiyacı olan aldığı için depoları tekrardan doldurmak için veriliyor. Güçsüz dusmemeniz için yani. Bebeğe herhangi bir zararı yok hatta yararı var. Eksiklik durumu hem sizi hem bebeğinizi etkiler.

Merhaba saglıkla kucağınıza alırsınız inşallah hangi vitamini kullanıyorsunuz acaba bende dün kan verdim vitamin d 18 çıktı ferittin 9 çıktı çok düşük diymi
Merhaba benimde ferittin bir ay içinde 15ten 7ye düşmüş siz ne yaptınız damardan takviye verdiler mi

Benim de D vit 18 çıktı çok düşük dedi haftada 2 kez d colefor kulllanıyorum.

Back
X