yaa niye android telefonlara dunya para bayilmak zorundayizki

_sekerpare_

Nirvana
Pro Üye
25 Mart 2010
4.035
3.970
773
50
Ankara
Arkadaşlar cahilligimi bagislayin ben hic anlamıyorum bu isleri...benim tuşlu bir telefonum verdi ekrani gitti.eevde masaüstü PC.var llaptop var tablet var ve ben ev hanimiyim sanki gerekli değil gibi geliyor .bir yandanda hastanede postanede vakit geçer iyi olabilir diye düşünüyorum.maddi olarak da zorliycak ama imkansız değil.sizin önerileriniz varmi kullanıp memnun kaldiginiz modeller mesela.bi yardimci olun su teknoloji ozurluye

Ben general mobile kullanıyorum memnunum da.görenler S3 mu 4 mu diye soruyor hatta. Bana da ayni isi görecek bu tel varken xxx markalara binler bayilmak takintidan başka birşey değil gibi geliyor. Birsuru program yada oyun yuklemiyorsaniz hafizasi yeterli de gelecektir. Bana gore tek sorunu güneşte ekranin görünmemesi onu da ekrani Disardayken çok parlatarak buldum çözümü:)) 600-700 civarı sanirim fiyati.

zorunda olduğunuzu kim söyledi ki. ihtiyaç meselesi zevk meselesi. ürün belli fiyat belli. 500tlden başlıyor android telefonlar 2,500 kadar. yani okadarda pahalı olmayanları var.

Ben s3mini kullaniorum. Hem cok iri degil hem her türlü isteğimi karşılıyor. Canavar mubarek:-D fiyatıda oyle cok uc değil 650 700 gibi:-D yada biraz daha kiyip s4mini alabilirsiniz. Tusludan gecis icin biraz daha minik telefonları öneririm ben zorlanmazsin:-D

Çeşitli faydalarını, kullanım kolaylığını, akıllı telefonlarla kullanabileceğiniz uygulamaları sayabiliriz tek tek ama asıl olarak şu son depremden sonra birsüre telefon hatlarının çalışmadığını sadece 3g bağlantılarının çalıştığını duyduğumdan beri yanımdan ayırmamaya karar verdim geceleri telefonumu.

Bir de önerim şu akıllı telefon alacaksanız ıphone 4'lere de bir bakın. Benim gözlemlediğime göre ıphone 4'lerin üst modellerden tek eksiği 'Siri' uygulamasının olmaması Buna rağmen yeni modeller çıktığı için fiyatları bayağı düştü 900 tl civarında dahi bulabilirsiniz 1. elini. Apple ürünlerini özellikle tavsiye etmemin sebebi de ios'un program çeşitliliği android'ten daha fazla, kullanım kolaylığı da cabası.

Sürekli yenisi cikiyo takip etmek çok zor bu GSM operatörleri kampanya yapıyor sanirim yerinde görmek lazim tesekkur ederim cevabiniz icin

ihtiyacın olduğunu düşünmüyorsan alma.. normal bir telefon al geç...

benim telefonum s3 ama bir çok özelliğini kullanıyorum. navigasyonunu foto makinesini... interneti...müzik çalarını.. video oyanıtıcısını...

keşke eşimle flört ettiğimiz dönemdede olsaydı. ucuz ucuz yazışırdık

Sürekli yenisi cikiyo takip etmek çok zor bu GSM operatörleri kampanya yapıyor sanirim yerinde görmek lazim tesekkur ederim cevabiniz icin

Bencede kampanyalari takip et ben samsung s3 kullaniyorum , gayet memnunum tavsiye ederim ayrica iphone 5 c -s de cok iyi . Size kalmis artik .

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…