yabancı dizi siteleri

mutlugunlerdenkalma

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2017
626
1.067
33
kızlar merhaba

bir eğlencem vardı o da şuan buhar oldu.

yabancı dizi izlediğim sitelere giriş yapamıyorum youtube falan açıyo ama o açmıyo. dün değil evvelsi gün girebiliyordum.

elimi attığım arıza çıkarıyor sanki napmam gerekiyor anlayan var mı bu işlerden? ipadden izliyordum bu arada.

Bu sanırım biraz yasadışı bir soru ama bildiğim kadarıyla o siteleri belli aralıklarla kapattırıyorlar, ondan olabilir.
en iyi siteler gibisinden bi liste hazırlamıştı onedio. orda genelde faydalı içerikler olduğundan bilemedim yasadışı bişey izlediğimi:) teşekkür ederim

resmi olarak üye olup izleyebileceğiniz bir site var paralı tabiki. adı aklıma gelmedi şimdi.. ama çok geriden geliyor . adamlar 4.sezonu bitirmiş bunlar 2.sezonda daha..
ben de greyste 8.deyim daha. böyle site olursa paralı üye olurum ama digiturke falan bizimkiler hayatta kabuk etmez üyelik.

ben de greyste 8.deyim daha. böyle site olursa paralı üye olurum ama digiturke falan bizimkiler hayatta kabuk etmez üyelik.

yok netten üyelikli bu.. izlediğiniz kadar ödüyorsunuz falan.. tam anlayamadım ben bakmıştım sitesine ama ücretlendirme hakkında net bilgi bulamamıştım..
sonra hangi diziler var diye baktım benim izlediğimde 3.sezondayım ben ama orda 2.sezonda daha mantıksız geldi bana o yüzden..
netten devam:))

Back
X