- 7 Mayıs 2017
- 626
- 1.067
- 33
- Konu Sahibi mutlugunlerdenkalma
-
en iyi siteler gibisinden bi liste hazırlamıştı onedio. orda genelde faydalı içerikler olduğundan bilemedim yasadışı bişey izlediğimi:) teşekkür ederimBu sanırım biraz yasadışı bir soru ama bildiğim kadarıyla o siteleri belli aralıklarla kapattırıyorlar, ondan olabilir.
Netflix..
ben de greyste 8.deyim daha. böyle site olursa paralı üye olurum ama digiturke falan bizimkiler hayatta kabuk etmez üyelik.resmi olarak üye olup izleyebileceğiniz bir site var paralı tabiki. adı aklıma gelmedi şimdi.. ama çok geriden geliyor . adamlar 4.sezonu bitirmiş bunlar 2.sezonda daha..
ben de greyste 8.deyim daha. böyle site olursa paralı üye olurum ama digiturke falan bizimkiler hayatta kabuk etmez üyelik.
ben de greyste 8.deyim daha. böyle site olursa paralı üye olurum ama digiturke falan bizimkiler hayatta kabuk etmez üyelik.
wolf dizi film izleyemiyorum ya. tv de izleyemiyroum. bi greystir:) izlerim onu da:))Sonra izlemediysen House MD. Izle bari
wolf dizi film izleyemiyorum ya. tv de izleyemiyroum. bi greystir:) izlerim onu da:))
üye oldum netflixe
ücretsiz de greys anatomy yokaha ne çabuk..
1 ay ücretsiz galiba dimi.
wolf dizi film izleyemiyorum ya. tv de izleyemiyroum. bi greystir:) izlerim onu da:))
üye oldum netflixe
ücretsiz de greys anatomy yok
ölmicek de gidiyo burke ün yanına:)Bu arada Christina ölüyo...
Şaka şaka
valla hevesim kursağımda kalfı.he her aradığında yok .
bende o yüzden üstünde durmadım fazla..
mantıklı bişey yapmışlar ama eksiği çok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?