Lekeler, Çiller yag bezeleri ve çiller :(

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

saydamodalar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2012
116
0
46
İstanbul
yag bezelerinden naısl kurtulabilirim Göz çevrem de çok var ve gübeş de yanıyorlar çok acı çekiyorum.Ayrıca burnumun üstünde de çiller var leke şeklinde naısl kurtulucam bunlardan?

yag bezelerinden naısl kurtulabilirim Göz çevrem de çok var ve gübeş de yanıyorlar çok acı çekiyorum.Ayrıca burnumun üstünde de çiller var leke şeklinde naısl kurtulucam bunlardan?

göz çevresinde oluşan yağ bezeleri yağlı krem kullanmaktan olurmuş.kullanmayı bırakırsan geçiyor..bende öyleydi.çilleri dert etme bence hoş görünür onlar.ama lekeleri bende sevmem..benimde elmacık kemiklerimde güneşten dolayımı yoksa kozmetik ürünlerden mi bilmiyorum meydana gelmiş olan lekeler var..evde yapmış olduğum ve hala devam etmekte olduğum kürler var (maya,yoğurt ve kabartma tozu karışımı,limon ve sirke karışımı)hiiiiç fayda etmiyor..cildim açık tende güneşe 1 saat maruz kalayım yaz ayında daha koyu oluyor bu lekeler.

Hiç krem kullanmam..Nemlendirici bile kullanmıyorum.Makyaj da yapmam sadece rimel ve göz kalemi sürerim.Yine de oluşuyorlar işte

teşekkürler..Limon kokusunu çok severim buna deneyeceğim..Her gün mü silmeliyim..Sadece limon suyu mu pamukla mı?

teşekkürler..Limon kokusunu çok severim buna deneyeceğim..Her gün mü silmeliyim..Sadece limon suyu mu pamukla mı?

yüzünü temizlik ürünüyle yıka kurula..yarım limonu avucuna sık krem sürer gibi sür..gece yatmadan yap bunu hem tırnakların sertleşir hem yüzünün yağını alır..

yüzünü temizlik ürünüyle yıka kurula..yarım limonu avucuna sık krem sürer gibi sür..gece yatmadan yap bunu hem tırnakların sertleşir hem yüzünün yağını alır..

Sonra yıkamayım yani kalsın sabaha kadar limonla ..Peki çok teşekkür ederim..Çok yararlı oldu çok saol..Hemen uygulayacağım...Yag bezelerime de attgın linkden bir şey denerim..Çok teşekkürler..

Sonra yıkamayım yani kalsın sabaha kadar limonla ..Peki çok teşekkür ederim..Çok yararlı oldu çok saol..Hemen uygulayacağım...Yag bezelerime de attgın linkden bir şey denerim..Çok teşekkürler..

yıkama tabi gece öyle kalsın limon yüzünde..hem leke çil varsa bunlara da iyi gelir..cilde faydalı limon..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…