Sivilceli Ciltler Yağ Bezeleri

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Beaty65

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2019
16
6
36
60
Yüzümde yıllardır geçirmek için uğraştığım ufak ufak yağ bezelerim mevcut. Bunları nasıl geçirebilirim?

Beyaz lekelerin üzerine kulak çöpü yardımıyla hafif dokunuşlarla elma sirkesi sürebilirsin. Bunu sonuç alana kadar uygulaman gerekir.

Ayrıyeten et, siyah çay, kahve, peynir gibi gıdalar, düzensiz uyku, sıvı tüketilmemesi de yağ bezesine sebep olur.

Bence bir de kolesterolünüze baktırın bazı doktorlar öneriyorlar bu tahlili özellikle de tekrarlayan bezeler için. mesela önce çenede çıkmıştır aldırırsınız yanakta çıkar mesela bazıları böyle huyluymuş doktordan duymuştum.

Karaciğerinde ya da böbreklerinde bi sıkıntı olabilir, öncelikle doktora gitmeni tavsiye ederim. Sonrasında cilt bakımı yaptırabilirsin yağ bezelerini lanset iğnesiyle delip sıkarak temizleyebiliyorlar ama bunu bir cilt bakımı uzmanına yaptır. Birde aynı dertten muzdarip kuzenim vardı onada aynısını söylemiştim ama yapmadı. Başkasından duymuş tuzu okutturup toprağa gömüyorlar o toprakta eridikçe yüzdeki bezelerde eriyomuş diye. Ben inanmamıştım bişey demedim sen bilirsin diyip geçiştirdim Onu yaptırmış Bende karışmadım 1 hafta sonra görmüstüm yüzündeki yıllardır duran bezeler azalmıştı çok şaşırdım. 1 hafta önce yine dikkat ettim yüzüne neredeyse bitmek üzere. Abla bak inanmamıştın nasıl geçiyo görüyomusun dedi. Sigiller için bile bazı doktorlar okutturun diyo buda onun gibi bişe olabilir.

Back
X