Yag enjeksiyonu ile gögüs büyütme - tecrübeli arkadaslar yardimci olursa sevinirim

petite_mademoiselle

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2021
303
115
53
37
Aranizda hic kendi yagi ile gögüs büyütme olan var mi? veya tanidiginiz biri? Yoksa herkesin ilk cözümü silikon mu oldu?
Bu arada en az kac litre yag gerekli bir bilgisi olan var mi?

Bende düşünüyorum bu şekilde yaptırmak. Daha önce silikon taktırdığımda elime gelince içinde hareket edince bir tuhaf his oluşturuyordu. Çıkarttırdım zaten başarısızdı vs. Şimdi yağ ile denemek istiyorum. Bastıkları yağın yüzde otuzu falan kalıyor herhalde ilerleyen zamanlarda. Bu konu düşündürüyor beni.

İyi şanslar :KK16:İnşallah ameliyatınız sorunsuz geçer.
Daha sonra buraya liposakşın ile kaç cc yağ çıkarıldığı ve transfer için ne kadar kullanıldığı hakkında yazabilir misiniz?
Ben de bir süredir düşünüyorum bu ameliyatı

Hangi doktora ? simdiden cok gecmis olsun :KK200: merakla bekliyoruz :)
Bülent cihantimura oldum biraz ağrılarım var şuan kendimi toparlayayım konu açıcam bununla ilgili

Merhaba ve geçmiş olsun. Lütfen deneyimlerinizi paylaşın nasıl geçti ameliyatınız ve istediğiniz sonucu aldınız mı?
Bunun ilgili konumu okuyabilirsiniz lipomatik+bbl tecrübeö diye orada uzun uzun anlattım.Şuan 5 hafta oldu gayet iyiyim.Sadece bazı bölgelerimde hissizlik var ama yavaş yavaş açılıyor.Şuan karnım dümdüz ve güzel bir popom var mutluyum yani

Bunun ilgili konumu okuyabilirsiniz lipomatik+bbl tecrübeö diye orada uzun uzun anlattım.Şuan 5 hafta oldu gayet iyiyim.Sadece bazı bölgelerimde hissizlik var ama yavaş yavaş açılıyor.Şuan karnım dümdüz ve güzel bir popom var mutluyum yani
Cok tesekkurler cvp icin. Bakacagim konuya saglikla kalin 🥳

Back
X