Çok güzel,kime ne kadara yaptırdınız?Tam olarak işlemi anlatır mısınız?Bir cok yorum okuyup onerileri degerlendirdim . cesaretimi toplayip nihayet yaptirdim . 8 . gunumdeyim harika hissediyorum . bunun yuzde 60 i 70 i fe inse bence super olacak . zaten cok volum artisi yapay duruyor bence . yuzum cok canlandi arkadaslarim cok olumlu yorumlar yaptilar ki bu beni daha cok mutlu etti . en cok sevindigimde goz altimdaki o cokukluk gitti . elmaciklarim parliyor nazorbial kisimlardaki cizgilerim azaldi . hayatimdaki iyiki lerime bir yenisini eklemenin mutlulugu icindeyim .
Merhabalar sizi cok iyi anliyorum bende yag enjeksiyonu yaptiradan once cok tedirgindim fakat benim de iyikim oldu resmen. Bir cok sey yaptirdim cildimin canlanmasi ve toparlanmasi adina fakat yag enjeksiyonu ve nanofat cok basarili oldu bende deBir cok yorum okuyup onerileri degerlendirdim . cesaretimi toplayip nihayet yaptirdim . 8 . gunumdeyim harika hissediyorum . bunun yuzde 60 i 70 i fe inse bence super olacak . zaten cok volum artisi yapay duruyor bence . yuzum cok canlandi arkadaslarim cok olumlu yorumlar yaptilar ki bu beni daha cok mutlu etti . en cok sevindigimde goz altimdaki o cokukluk gitti . elmaciklarim parliyor nazorbial kisimlardaki cizgilerim azaldi . hayatimdaki iyiki lerime bir yenisini eklemenin mutlulugu icindeyim .
Bende cok memnun kaldım.çok zayıftı yüzüm doldu.ve cildim parlaklsştı.. 14 ay oldu %40 fln eridi %60 ı kaldı erimedi.
Dudaklarıma da yaptırdım ama o cabuk eridi dudak hareketli oldugu için[/QUOTE
Hangi doktora yaptirdiniz acaba yag enjeksiyonunu özelden yazabilirmisiniz acaba...
Ben balıkesirliyim burada Alimurat Sonel e yaptırdım. Birkaç yıl sonra erirse tekrar yaptırmayı düşünüyorum .yüzüme güzel yakıştı memnun kaldımer
merhaba yüzünüzde hangi bölümlere yaptırdınız şuan eridimi memnunmusnuz :)Ben balıkesirliyim burada Alimurat Sonel e yaptırdım. Birkaç yıl sonra erirse tekrar yaptırmayı düşünüyorum .yüzüme güzel yakıştı memnun kaldım.