Yağ transferiyle popo büyütme tecrübem (çok ama çok memnunum)

HazelEla

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Mart 2014
12
7
286
İstanbul
Merhaba Arkadaşlar;
Uzun süre popo büyütme operasyonu ile ilgili araştırmalar yaptım ve doktorumun adınıda bu siteden buldum.O sebeplede tecrübemi paylaşmak istedim ki sizlerede benim bir katkım olabilsin..Popom gerçekten çok düz ve şekilsizdi,alt çizgisi yoktu ve durumdan çok rahatsız oluyordum.Uzun süre araştırdım ve birçok doktorla görüştüm fakat hiçbiri beni tatmin etmedi.Sonunda buradaki bir paylaşımdan yola çıkarak doktorum Ali Mezdeği nin adına ulaştım ve kendisiyle görüşmeye gittim.İlk görüşmede kendisi farkını zaten belli ediyor.Yaklaşımı ve konuşması oldukça samimi ve açıklayıcı.Hiç düşünmeden operasyon günü aldım.Açıkcası yağ transferinden çok umutlu değildim çünkü fazla yağım yoktu ve birçok doktor daha iyi sonuç alacağımı söyleyerek beni silikona yönlendirmişti.. En azından fazla yağlarımdan kurtulurum mantığıyla operasyona karar verdim.Yaklaşık bir buçuk ay oldu.. An itibariyle hatlarım oturdu ve popomda tamamen normalleşti.Liposuction la belimden,yanlarımdan ve bacaklarımdan yağ alınıp popoma koyuldu.Sonuçtan ne kadar mutlu ve memnun olduğumu hangi kelimelerle anlatabiliyorum bilmiyorum.Çünkü ben gerçekten böyle bir sonucu asla beklemiyordum ki bekleseydim yıllar önce yaptırıdım:) Şuan hatlarım incecik popom yusyuvarlak ve kocaman :) Hem yıllardır kendimi paralayıp eritemediğim fazlalıklardan kurtuldum hemde popom yeniden dizayn edildi şekillendi ve büyüdü.Şayet böyle bir operasyona ihtiyaç duyuyorsanız ve kararsızlık yaşıyorsanız bir dakika bile düşünmeyin:) Çünkü bir kadın olarak kendimizde kusur gördüğümüz noktaların düzelmesi nekadar büyük bir özgüven katıyor ve kendimizi iyi hissettiriyor iyi biliyorum.İyiki gözümü karartıp bu opeasyonu yaptırmışım ve iyiki doktorum Ali Mezdeği ile tanışmışım.Gerçekten çok ama çok memnunum sonuçtan.Yaz öncesi bu opeasyonun bana ne kadar iyi geldiğini bilemezsiniz.. Ali Bey e çok ama çok teşekkür ederim.Kendisi gerçekten mükkemmel bir insan ve bu işi çok iyi biliyor..Yorumlarınızı bekliyorum:) Herkese sevgiler..

Eklentiler

• $IMG_4320 new.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 8.793
Son düzenleme:
Kaç cc yağ enjekte edildi popoya? Birde iç
Çamaşırlı olan önceki halinmi?

Merhaba ben karın germe meme dikleştirme ve popo kaldırma yaptırma yaptırmayı düşünüyorum
Popo kaldırmada korse giydiniz mi
İyileşme süreci nedir
Canınız yandı mı sonrasında
Teşekkürler
Birde fiyat nedir acaba

canim siddetli agrin oldu mu? Buyuklugune doktor mu karar verdi senin tercihin mi oldu?

Korseli hali sonrasıdır muhtemelen şu an aynı korsedrn bende de var çünkü:)

Bir de tatlım istersen albüm yap herkes görmesin burada iç çamaşırlı fotoğraflarını iyi niyetli var kötü niyetli var...

Güle güle kullan ne kadar sürede ödemlerinden kurtuldun?

doktor gercekten ilgi olabilcek herseyi soyluyor.. ayrintili anlatiyor kendisiyle tanismistim. yanliz fiyatlar kendini bu operasyonlar icin zorlayana agir gelir.. sadece karin ve ic bacak lazerlipolize 14bin istenmisti benden..

Merhaba ayni ameliyati bende düşüniyorum 28 haziranda Ali beye randevum var siz kaca yaptirdiniz?erime falan oldumu hic?ozelden bi kac resim gönderebilir misiniz bana rica ettsem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…