Maske Tarifleri Yağlı cilt için yumurta beyazı yüz maskesi

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.870
40.691
698
  • 1 tane yumurta beyazı
  • 1 tatlı kaşığı limon suyu
Veya:

• 1 tane yumurta beyazı
  • 1 tatlı kaşığı süt
  • Yarım çay kaşığı bal

Yumurtanın beyazını limon suyu ile beraber köpük olana kadar karıştırıyoruz. Temiz yüze sürüyoruz. 10 – 15 dakika kuruyana kadar bekliyoruz ve sonra yüzü ılık su ile çok iyi temizliyoruz.
Bu maske yağlı cilde çok uygun. Gözenekleri iyi temizliyor ve daraltıyor. Cilt temiz oluyor. Cildin yağ dengesine yardım ediyor. Maskeyi haftada 1-2 kere kullanabilirsiniz. Daha fazla olmaz çünkü bu maske cildi biraz kurutuyor.
alıntıdır

benim yanaklarım çok kuru ama aksi gibi burnum alnım ve çenem çok yağlı. Sadece o bölgeye sürsek nasıl olur acaba?

olur bence. netten alıntı çünkü bu paylaştığım maske.
Teşekkürler. Evde arada yapıyorum böyle maskeler ben. Kil maskesi yapıyorum çokça. Bazen aspirin ve maya maskesi yapıyorum. Ama yumurta ile yapmadım hiç. Denemek isterim.

cildim yağlı ama aynı zamanda hassas birşey olur mu bazı maskeler çok kızartıyor suratımı

Güzel bir bilgiyi paylaşımını sagolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…