Pudra, Fondöten, Kapatıcılar yaglı cilte uygun pudaramı yoksa fondotenmı?

ozlem_genc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2009
7
0
86
Gaziantep
slm arkadaşlar benım yaglı bır cıldım var parlamasındanda şikayetçıyım sızce bana uygun olan pudaramı yoksa fondotenmı? fikirlaerinizi beklıyorum:uhm::uhm:

cildine güzel bakımlar yaptıkça uygun su bazlı yaglandırmayan nemlendırici kullandıkça parlama şikayetin ortadan kalkar ;fakat yine de yaglı-karma da genelde pudra tavsiye edilir uygun serisini kullanırsan fondötenle de mat görünümü saglarsın (bkz kendimden elitenın mat serisini uyguluyorum makyajın12saate kadar sabit kalıyo)

Bana kalırsa en iyisi sıkılaştırılmış matlaştırıcı pudralar çünkü benimde cildim çok yağlı.Şuanda mac'ın cream puff'unu kullanıyorum sanada tavsiye ederim

canım benımde cıldım cok yaglı bugune kadar denemedıgım pahalı kalıtelı pudra kalmadı ama ynılmısım ben careyı cok ucuz bı pudrada buldum catharine arleyin pudrası ınan cok guzel denemenı tavsıye ederım

pudra mat bir görünüm verir cildine. fakat kapatmaz. fondoteni sabitlemek için kullanılır. sen incet abaka bi fondoten sürüp üstüne yine ince olarak geçtiğin pudranı uygulayabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…