mymelino Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Ağustos 2009 966 3 96 Isparta 10 Ağustos 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi mymelino #1 neutrgena mı? yoksa başka nemlendiriciler mi iyi? gpzenek tıkamayan ----sivilce yapmayan-------- yağsız nemlendirici önerileriniz neler ????????
neutrgena mı? yoksa başka nemlendiriciler mi iyi? gpzenek tıkamayan ----sivilce yapmayan-------- yağsız nemlendirici önerileriniz neler ????????
edoski Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Temmuz 2009 20 0 86 38 Ankara 20 Ağustos 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi mymelino #2 clinic fena değil aslında ben set halinde kullanıyorum ama en çok nemlendiricisini beğeniyorum
magdelena Nirvana Kayıtlı Üye 24 Nisan 2009 924 12 643 33 İstanbul 31 Ağustos 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi mymelino #3 ben clean&clear ın yağsız çift etkili nemlendiricisni kullanıorm ve memnunum zaten nemlendiriciden pek bişey beklememek lazım yağsız olsun ve nemlendirsin yeter
ben clean&clear ın yağsız çift etkili nemlendiricisni kullanıorm ve memnunum zaten nemlendiriciden pek bişey beklememek lazım yağsız olsun ve nemlendirsin yeter
P Pervenche Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Ağustos 2009 151 2 96 İstanbul 1 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi mymelino #4 clinic in nemlendirici guzeldir gercekten.. ama foreverın urunleri ustune tanımıyorum.. yaglı ciltler icin tonik + firming foundation lotion u super..
clinic in nemlendirici guzeldir gercekten.. ama foreverın urunleri ustune tanımıyorum.. yaglı ciltler icin tonik + firming foundation lotion u super..