Doğal Saç Bakım Kürleri yağlı saçlar için ne yapmalı..

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri

LimonluBahce

Kader Gayret’i Sever
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2011
379
21
298
Merhaba,
Saçlarım aşırı yağlı :(
Bugün yıkasam yarın akşam yağ içinde..
Biraz da kepek var.
Ne önerirsiniz arkadaşlar.

aynen aynen benimde.
kepek problemim hiç olmadı ama banyo yaptıktan sonra ertesi gün yağlanmış oluyo. çok sıkıldım artııkkk :26:
bize bi çare lütfen :26:

benim saçlarım da yağlı.. ama şampuana çam terebentin koyuyorum o biraz daha uzun dayanmasına yardımcı oluyor aynı zamanda parlatıyor ve güçlendiriyor da..

Kızlar kepek için ısırgan otunu tavsiye ederim. Isırgan otunu kaynatıp suyuyla saçlarınıza masaj yapınca. Sonra geri kalan suyla saçınızı yıkayın.. :)

Ayrıca son durulama suyunda elma sirkesini hafif sulandırarak kullanabilirsiniz saça parlaklık veriyo ve kepeği önlüyo..

Kızlar kepek için ısırgan otunu tavsiye ederim. Isırgan otunu kaynatıp suyuyla saçlarınıza masaj yapınca. Sonra geri kalan suyla saçınızı yıkayın.. :)

Ayrıca son durulama suyunda elma sirkesini hafif sulandırarak kullanabilirsiniz saça parlaklık veriyo ve kepeği önlüyo..

elma sirkesi ni kullanmıstım faydası da oldu yağına ama saclarım diplerinden pıt pıt kopmaya baslamıstı
sizdede aynı sorun oldumu

elma sirkesi ni kullanmıstım faydası da oldu yağına ama saclarım diplerinden pıt pıt kopmaya baslamıstı
sizdede aynı sorun oldumu

Hayır. Elma sirkesinden kaynaklanmıyodur. Başka bir sebebi vardır onun.. Saçınıza bakım yapabilirsin. Mesela yumurtayla saçınıza bakım maskesi yapın, yağlarla bakım yapın. Çörek otu yağı, badem yağı, susam yağı çok iyi gelir ;) Ya da dökülmeyi önleyici şampuanlar kullanabilirsiniz..

bende de aynı sorun var saçlarımı her gün yıkamak zorunda kalıyorum çünkü 2. gün ciddi yağı oluyor. Gittiğim bi cildiye dr'una sormuştum yediklerine dikkat et yağlı yiyeceklerden kaçın dedi ama tabi nereye kadar kaçınacağız, sanırım bu işin pek bi çaresi yok:)

aynı dert bende var ama çözüm bulamıyorum bir türlü napcağımı sasırıdm calışan bi insanım mecburen yıkamak zornda kalıyorum hergün ama bıtım hele fön falan çektirisem hiç dayanmıyo bi ark vardı pazar fön cektirdi bi hafta kullanırdı heralde sac dermizle ilgili ama çözüm ne onu bilmiyorum

merhaba,
bu nedir ?

yeni görüyorum sorunuzu. çam terebenti diye birşey var. aktalarda satılıyor çam ağaçlarından salgılananyapışkan bir madde vardırya onun sıvı hali sanırsam.. ben şampuanıma ekliyorum acayip güçlendiriyor ve uzatıyor saçı..

Kepek sorunum yok ama bıktım hergün saç yıkamaktan bende :37: uzun bide kurumuyor tam sinizütte var migren de cabası haftada 4 gün başım ağrır :27::43:

Back
X