Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar yağlı saçlar

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

seymakoc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2014
21
5
88
kızlar saçım çabuk yağlanıyor şampuan önerisi otacının 10 bitki özlüsünü kullandım yok yazın hafta bir yıkadım yok şu an head shoulders kullanıyorum limonlu olanı yok napıcam çıldrımcam

Iyi akşamlar haftada iki defa saçlarımı yakardim bazende üç şimdi haftada bi yikiıyorum seba med diye bi şampuan aldım yalandır mayi geciktiriyo

sebamedin her gün olan şampunanınmı yoksa yağlı saölar için olanı mı
Color shampoo sensitive yazıyo üzerinde küçük deneme tubesindede hergün için olanını aldım ikisinide kullanıyorum içine 3 damla cam terebentin koydum dökülmesi dursun diye

Aslında bi yöne şanslı bile olabilirsiniz nacizane fikrim çünkü saçın kendi ürettiği yağla beslenmesi çok önemliymiş ben bu şampuanı saçlarım çok döküldüğü için almıştım yağlanmasıni geciktirdigini de öğrenmiş oldum siz hangisini bulursanız alın çünkü arastirmalarima gore seba med icinde zararli urunler barindirmayan şampuan lardan biri hepsi faydalıdır diye düşünüyorum

benimde saçlarım çok çabuk yağlanıyo. eskiden hiç böyle değildi ama 2-3 yıldır var bende de böyle bişey
ben bu aralar dermatoloğumun tavsiyesiyle konazol şampuan kullanıyorum ama haftada bir sadece
onu kullandığım zaman 2,5 gün falan rahatım. ama bu şampuanı da haftada bir kez kullandığım için geriye kalan diğer günlerde yine yağlı saçlarım beni bırakmıyo :mad: ben hiçbi çözüm bulamadım. ne limon ne sirke hiçbiri çözüm olmadı

benimde saçlarım çok çabuk yağlanıyo. eskiden hiç böyle değildi ama 2-3 yıldır var bende de böyle bişey
ben bu aralar dermatoloğumun tavsiyesiyle konazol şampuan kullanıyorum ama haftada bir sadece
onu kullandığım zaman 2,5 gün falan rahatım. ama bu şampuanı da haftada bir kez kullandığım için geriye kalan diğer günlerde yine yağlı saçlarım beni bırakmıyo :mad: ben hiçbi çözüm bulamadım. ne limon ne sirke hiçbiri çözüm olmadı
seni çok iyi anlıyorum elma sirkesinin düznli kullandın mı

seni çok iyi anlıyorum elma sirkesinin düznli kullandın mı
düzenli kullanmadım. yani aklıma estikçe kullandım ama öyle uzun aralılarda esmedi aklıma :KK48: en azından iki haftada bir kullandım yani. ama şöyle bişey var malum sirke koku yapıyo saçlar kuruyunca koku kalmıyo diyolar ama benim saçım kuruyunca bile o koku kalıyo saçımda evdekiler benden daha çok rahatsız oldu sanki saç onlarınmış gibi:) yani hem koku yapıyo hemde hani öyle aman aman bi fayda göstermedi yani:KK43:
bu yağlı saçlarla yaşamaya alışcam herhalde bu gidişle. önceki mesajımda dediğim gibi konazol kullanmadığım diğer günler saçımı normal şampuanla yıkıyorum ve inan 2.günümde saçlarım haftalardır yıkanmamış gibi oluyo. bende talk pudrasını saçlarıma döküyorum. ama bunu hep yapıyorum. çünkü pudra dökmezsem hayatta o saçla dışarı çıkamam. çok sık da yıkamak istemiyorum daha da alışıyomuş saçlar. biraz uzun oldu ama anlicağın çok çaresizim :mad:

düzenli kullanmadım. yani aklıma estikçe kullandım ama öyle uzun aralılarda esmedi aklıma :KK48: en azından iki haftada bir kullandım yani. ama şöyle bişey var malum sirke koku yapıyo saçlar kuruyunca koku kalmıyo diyolar ama benim saçım kuruyunca bile o koku kalıyo saçımda evdekiler benden daha çok rahatsız oldu sanki saç onlarınmış gibi:) yani hem koku yapıyo hemde hani öyle aman aman bi fayda göstermedi yani:KK43:
bu yağlı saçlarla yaşamaya alışcam herhalde bu gidişle. önceki mesajımda dediğim gibi konazol kullanmadığım diğer günler saçımı normal şampuanla yıkıyorum ve inan 2.günümde saçlarım haftalardır yıkanmamış gibi oluyo. bende talk pudrasını saçlarıma döküyorum. ama bunu hep yapıyorum. çünkü pudra dökmezsem hayatta o saçla dışarı çıkamam. çok sık da yıkamak istemiyorum daha da alışıyomuş saçlar. biraz uzun oldu ama anlicağın çok çaresizim :mad:
bbende phpton ısırgan özlü şampuan aldım onunda faydsı yok ama kullanmaya devam edicem 25 tl ye ladım bide :(

arkadaşlar yağlı saçlara sorun olanlar için karbonat öneriyo bazıları, bazılarıda şampuana bulaşıklarda yıkadığımız pril va rya onu atınca çok olumlu etki alıomuş. sizlerde deneyen oldu mu ? karbonatı denedım ben 1 gunde yaglanan saclarım 2 bucuk gune cıktı ılk haftada ama sonra ugrasmak zor geldı dondum sampuana. sımdı prıl mı denesem dıorum

arkadaşlar yağlı saçlara sorun olanlar için karbonat öneriyo bazıları, bazılarıda şampuana bulaşıklarda yıkadığımız pril va rya onu atınca çok olumlu etki alıomuş. sizlerde deneyen oldu mu ? karbonatı denedım ben 1 gunde yaglanan saclarım 2 bucuk gune cıktı ılk haftada ama sonra ugrasmak zor geldı dondum sampuana. sımdı prıl mı denesem dıorum
yok artık o kadar da değil. bulaşık deterjanı saça sürülür mü hiç. :KK43: karbonat falan neyse de prili saçıma asla sürmem bence sende sürme

yok artık o kadar da değil. bulaşık deterjanı saça sürülür mü hiç. :KK43: karbonat falan neyse de prili saçıma asla sürmem bence sende sürme

yok bılemedım bende kararsızım. İlk basta kulaga banada mantıksız geldı ama sampuanlarda da kımyasallar var dıyo ınsan kı bırde 3-4 damla bır sıse ve suyla seyreltılmıs halde ne kadar zararlı olur dıyorum ama yanı tacıkı kararsızım sonucta ellerı bıle mafedıo. Ama bırcok kısı olumlu demıs ınternette de deneyenlerden bızden bırılerınden reklamsız yorum beklıorum bende. Şimdi en son durulamada bır tasın ıcıne yarım su bardagı sırke koyuyorum son durulamamamı o skeılde yapıorum oda yaglanma suresını uzattı gıbıme geldı 2 gunu gecıo artık bılgınıze ;)

Back
X