Color shampoo sensitive yazıyo üzerinde küçük deneme tubesindede hergün için olanını aldım ikisinide kullanıyorum içine 3 damla cam terebentin koydum dökülmesi dursun diyesebamedin her gün olan şampunanınmı yoksa yağlı saölar için olanı mı
peki fiyatı ne kadar ?Color shampoo sensitive yazıyo üzerinde küçük deneme tubesindede hergün için olanını aldım ikisinide kullanıyorum içine 3 damla cam terebentin koydum dökülmesi dursun diye
seni çok iyi anlıyorum elma sirkesinin düznli kullandın mıbenimde saçlarım çok çabuk yağlanıyo. eskiden hiç böyle değildi ama 2-3 yıldır var bende de böyle bişey
ben bu aralar dermatoloğumun tavsiyesiyle konazol şampuan kullanıyorum ama haftada bir sadece
onu kullandığım zaman 2,5 gün falan rahatım. ama bu şampuanı da haftada bir kez kullandığım için geriye kalan diğer günlerde yine yağlı saçlarım beni bırakmıyoben hiçbi çözüm bulamadım. ne limon ne sirke hiçbiri çözüm olmadı
Yurt dışı fiyati 200 ml 3.99euro Türkiye fiyatını bilmiyorumpeki fiyatı ne kadar ?
düzenli kullanmadım. yani aklıma estikçe kullandım ama öyle uzun aralılarda esmedi aklımaseni çok iyi anlıyorum elma sirkesinin düznli kullandın mı
bbende phpton ısırgan özlü şampuan aldım onunda faydsı yok ama kullanmaya devam edicem 25 tl ye ladım bidedüzenli kullanmadım. yani aklıma estikçe kullandım ama öyle uzun aralılarda esmedi aklımaen azından iki haftada bir kullandım yani. ama şöyle bişey var malum sirke koku yapıyo saçlar kuruyunca koku kalmıyo diyolar ama benim saçım kuruyunca bile o koku kalıyo saçımda evdekiler benden daha çok rahatsız oldu sanki saç onlarınmış gibi:) yani hem koku yapıyo hemde hani öyle aman aman bi fayda göstermedi yani
bu yağlı saçlarla yaşamaya alışcam herhalde bu gidişle. önceki mesajımda dediğim gibi konazol kullanmadığım diğer günler saçımı normal şampuanla yıkıyorum ve inan 2.günümde saçlarım haftalardır yıkanmamış gibi oluyo. bende talk pudrasını saçlarıma döküyorum. ama bunu hep yapıyorum. çünkü pudra dökmezsem hayatta o saçla dışarı çıkamam. çok sık da yıkamak istemiyorum daha da alışıyomuş saçlar. biraz uzun oldu ama anlicağın çok çaresizim
yok artık o kadar da değil. bulaşık deterjanı saça sürülür mü hiç.arkadaşlar yağlı saçlara sorun olanlar için karbonat öneriyo bazıları, bazılarıda şampuana bulaşıklarda yıkadığımız pril va rya onu atınca çok olumlu etki alıomuş. sizlerde deneyen oldu mu ? karbonatı denedım ben 1 gunde yaglanan saclarım 2 bucuk gune cıktı ılk haftada ama sonra ugrasmak zor geldı dondum sampuana. sımdı prıl mı denesem dıorum
yok artık o kadar da değil. bulaşık deterjanı saça sürülür mü hiç.karbonat falan neyse de prili saçıma asla sürmem bence sende sürme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?