Saç Kesim Şekilleri yağlı saçlara en iyi çözüm nedir

• Konu Sahibi Konu Sahibi msk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
kişinin saç derisine bağlı herkese herşey iyi gelmez ama kendi uzuuuunnnn denemelerim sonrası tecrübem şöyle
Piyasadaki şampuanlardan en iyisi blendax yağlı saçlar (üzerinde nane yaprağı resmi var) diğerlerine nazaran biraz daha geciktiriyor.
Eczanelerdeki en iyi diyebileceğim Phyto Phytocedrat Yağlı Saçlar fiyatı tuzlu (ama açıkcası blendaxtan çokta bir farkı yok yağlandırma konusunda en son 35tl almıştım)
benim çözüm yok diyerek kendi haline bıraktığım noktada dökülme için kullandığım ısırgan suyu yağlanmamı şimdide kadar kullandığım herşeyden iyi dengeledi.
Aktardan aldığım ısırganı kaynatıp bazen son durulama suyu bazende fısfıslı şişede saç derime uyguluyorum dökülmeye de bayağı iyi geliyor.
blendax yağlı saçlar kullanıyorum
saçımı çok sıcak suyla yıkamıyor föne çok maruz bırakmıyorum (ısı resmen yağ kusturuyor)bunlar süreyi bayağı uzatıyor
birde haftasonu vs evde olduğum zamanlar hemen banyoya koşmuyorum bırakıyorum biraz kendi yağında kalsın.
kil karbonat elma sirkesi şampuana katma sert şampuanlar kullanma hepsini denedim boşa saçı matlaştırıyor tiftik görüntü veriyor denemeni tavsiye etmem:45: yinede sen bilirsin
Bu arada saçlarım boyalı renk değişimi vs yapmıyor sevgiler:42:

tresan ısırgan otlu şampuan kullanıyorum yaklasık 1 haftadır inanılmaz faydasını gördüm. hergün yıkamaya ihtiyaç duyduğum ince telli seyrek ve düz saçlara sahibim.bi çok şampuan kullandım.çok paralar döktüm anlıcanız.
eskiden hergün yıkamama rağmen 1yıllık yağ ihtiyacımı karsılıcak yağ barındırırdım saclarımda
:27: ama şimdi 4 gün yıkamadığımı kimse anlamıyo. :52: artı olarakda saca hacim veriyo
kötü olan tek bi yanı vardı onuda halletttim
:40: saçları cok serleştiriyodu.aynı marka altında saç kremiyle bu sorunda çozüldü..kısaca çok memnunum . şiddetle tavsiye ederim :52::52::52:

tresan ısırgan otlu şampuan kullanıyorum yaklasık 1 haftadır inanılmaz faydasını gördüm. hergün yıkamaya ihtiyaç duyduğum ince telli seyrek ve düz saçlara sahibim.bi çok şampuan kullandım.çok paralar döktüm anlıcanız.
eskiden hergün yıkamama rağmen 1yıllık yağ ihtiyacımı karsılıcak yağ barındırırdım saclarımda
:27: ama şimdi 4 gün yıkamadığımı kimse anlamıyo. :52: artı olarakda saca hacim veriyo
kötü olan tek bi yanı vardı onuda halletttim
:40: saçları cok serleştiriyodu.aynı marka altında saç kremiyle bu sorunda çozüldü..kısaca çok memnunum . şiddetle tavsiye ederim :52::52::52:

nereede satılıyor bu şampuan pek duyulmuş değil sanırım

Yağlı saçlı biri olarak yağlı saçlara özel şampuanları kullandığımda saç derim rahatsız hissediyor, saçlarımın kalitesi azalıyor hem de yağlanmaya pek çözüm olmuyordu. Yıllarca türlü türlü şey denedim. Sonuçta normal saçlar için şampuanlar kullanıp, yıkamaktan erinmemeye karar verdim ve gerçekten saçlarım daha iyi oldu.Bazen günde, bazen 1,5 ya da 2 günde bir yıkıyorum ihtiyacıma göre -ki yağlı saçlar şampuanı kullanırken de durum böyleydi, hem de saçların mat ve bakımsız durmuyor

krmsiz şampuan kullanıyorum otacının ısırgan otlusu bana iyi geldi.ayrıca kuru şampuan sipariş ettim netten.yağlı saçlar için kurtarıcıymış

krmsiz şampuan kullanıyorum otacının ısırgan otlusu bana iyi geldi.ayrıca kuru şampuan sipariş ettim netten.yağlı saçlar için kurtarıcıymış

kuru şampuan nasıl, hangi markaydı, memnun kaldınız mı?

Elidor kuru şampuan mucize gibi birşey... İnanamıyorum 3-4 gün yıkamadan idare ediyor

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

En iyi çözüm saçları sık sık yikamamak. Doktorum da ayni seyi söylüyor kuaförler de.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Elidor kuru şampuan mucize gibi birşey... İnanamıyorum 3-4 gün yıkamadan idare ediyor

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben de onu merak etmiştim..Aynı şekilde yağlı saçlardan muzdaripim..En azından bir yere kalmaya gittiğinde, saç yıkayabilme durumu olmadığında falan iyi olur demiştim ama işe yarar mı bilemedim..Denediniz demek :
)

elidor kuru şampuanı bende denedim yağlı saçlar için olanı yeşil metal bir kutu 14 liraya almıştım sanırım benim saçım acayip hızlı yağlanıyor biraz yapışmaya başladığını hissettiğimde sıkıyorum tarak ve ellerimle ovuşturuyorum ama çok yakından sıkmayın beyazlık kalabiliyor :9:

Ben head&shoulders kullanıyorum kremsiz olan hem yağlandırmiyo hemde güzel kokuyo

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yağlı saçlara özel;

1- TRESAN gibi ısırganlı ve kremsiz saf bir şampuan kullanın. eLİDOR VS. ÇOK SERT ŞAMPUANLARDIR DAHA TIBBİ ŞAMPUANLAR KULLANIN.

2-Isırgan otunu (kuru aktardan alırsınız) sıcak suyla demleyin soğutun ve banyo sonrası tonik olarak saçınıza uygulayın öyle tarayın, durulamadan bırakın.

3- Asla krem veya kremli şampuan, yağlı saç kürleri uygulamayın.

4- Saçı sıcak veya kaynar suyla yıkamayın. Ilık veya soğuk suyla yıkayın.

Arkadaşlar ISIRGAN TONİĞİNİ MUTLAKA DENEYİN her tür saça uygun özellikle de yağlı saçlara, diplerim hemen yağlanıyor diyenlere. Saç dökülmesine birebir çözüm ayrıca çok güzel uzatıyor.

Arkadaşlar aynı sorundan bende muzdaribim. Heralde şimdiye kadar yüzlerce marka şampuan denedim şimdilerde int te yaptığım araştırmalar sonucu bir şampuan ismine radtladım DEFNE GARLI ŞAMPUAN sadece aktarlarda satılıyor şimdilik çok memnunum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X