Cilt Bakımı Ürünleri Yağlı, sivilce oluşumuna elverişli cilt için bakım ürünü önerisi alabilir miyim ?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

dryfc

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2014
2.568
1.628
133
35
Ergenlikten bu yana hep Yağlı sorunlu bir cildim olmuştur. Birkaç yıl önce dermatoloji kontrolünde ilaç kullandım 1-2 yıl rahatladım fakat bu aralar, özellikle regl dönemimden önce ve sonra oluşan sivilce ve yağlanma problemim var. Günlük bakım önerisi istemekteyim sizlerden. Cildimdeki yağlanmayı biraz olsun azaltacak bakım ürünleri önerinizi bekliyorum. Hepinize teşekkür ediyorum.

canım yağlanmayı azaltıcak bir ürün ben hiç görmedim ve regli öncesi kuru cildi olan bende dahi sivilce cıkar cok nadir de olsa bi kaç tane olan bu ürünlerin üstüne sürüp onları söndürücü ürünler arayabilirsin cildini harsh diye tabir edilen yüz yıkama jelleriyle yıkama bu cildinin daha cok yağ salgılamasına neden olabilir içinde salisilik asit olan ürünler kullanmayı dene bunlar cildini yağ üretmekten korur simdilik aklıma gelenler bunlar umarım yardımcı olabilirim mutlaka eczane ya da sephora tekin acar gibi yerlerdeki uzman(!) lara da danış ama sakın ürünü hemen alma eve gel netten paulaschoice makeupalley gibi sitelerden bunları arastır bakalım kullananlar ne yorum yapmıslar bu daha sağlıklı olur ürün seçiminde

Sonunda biri yardımcı oldu:)) Teşekkür ediyorum cevabınız için. Açıkcası yüzüme şu ana kadar herhangi bir bakım ürünü kullanmadım. İlaçlar etkisini gösterdiği için. Ama bu aralar yine sivilcelenmeye başlayınca ihtiyaç duydum. Peki marka, ütün öneriniz var mı bunlar dışında? Yarın birkaç yere uğramayı düşünüyorum. Şu siyah noktalar için olan jeller işe yarıyor mudur ki? Teşekkür ediyorum öneriniz için tekrardan.

rica ederim ne demek siyah noktalar için hiçbir ürün hele yüz yıkama jelleri falan etkili olmuyo şöyle ki yıkadıgınızda özellikle burun bölgenizdeki siyah noktalar kücülmüs gibi görünür ama kil maskeleri kullanabilirsiniz sürüsüyle marka var tek birsey de söylemek istemem bütcenize göre alın yaglı cildiniz oldugu için size daha agır ürünler vermeye kalkarlar önceden de dediğim gibi yüzünüze zarar vermeyecek paraben sülfat içermeyen ürünler kullanın almayı düsündüğünüz ürünleri bana da söyleyebilirsiniz ben de sizin çin arastırmaya çalısırım

Teşekkür ediyorum. Bugün kozmetik ürünleri satan bir yerden, marka vermek yasak mı bilmiyorum, Nivea nın arındırıcısı ile sebamed in sabun diye aldım ama sabun değil galiba ondan aldım. Toz kil de aldım. Bunları haftada birkaç kez uygulamayı düşünüyorum. Umarım işe yararlar. YüZümdeki yağlanmayı biraz olsun giderse bile yeterli. Tekrardan teşekkür ediyorum size :)

Lokal sivilce sorunlari icin benim ilk sarildigim urun tereddutsuz Tulisin suyudur. Forumda konusu mevcut.
Bir cok marka denedim ama sivilceyle mucadelemde bu su kadar etkili olmadilar.
Gereksiz paralar harcamadan sivilcelerimden kurtuldum nihayet

gunluk rutinim sebamed hassas cilt temizleyicisi ve loreal skin perf.
Temizle- nemlendir
kisa ve oz

Önce bir yüz yıkama jeli alkali ve sabun içermeyen hatta o jeli bir yüz fırçasıyla uygulayabilirsin. mesela ben sebamed yüz yıkama jeli ve avon silikon yüz fırçasını kullanıyorum.
Ardından canlandırıcı, kalıntıları temizleyecek bir tonik.
En son da kesinlikle yağsız çok hafif bir nemlendirici.
Son olarak bool bool su :)

Sivilce problemi zor olmalı
Cildim kuru olduğu için,benim değil ama cildi çok yağlı ve zaman zaman sivilce problemi olan yakın bir arkaşımın kullanıp memnun olduğu bir ürün var,
tavsiye ediyorum diyemem çünkü her ne kadar sorun aynı olsa da kozmetik ürünler herkeste aynı etkiyi yaratmayabiliyor :)
Ben adını yazayım siz araştırın
Clinique Anti-Blemish sivilce karşıtı bakım seti.
Bir araştırın isterseniz ve ürünün testerını deneyin belki memnun kalırsınız
Not: Bu setler 3lü oluyor jel,tonik,nemlendirici gibi,tek tek alırsanız çok pahalıya geliyor,set olarak araştırmanızı tavsiye ederim

Son düzenleme:
Teşekkür ediyorum araştıracağım :)

Sebamed in sabunundan aldım sabun da değil galiba. Bir ay olmuştur alalı. Denedim birkaç kere ama içime sinmedi. Köpürmüyor sabun gibi ya sanki temizlenmemiş gibi hissediyorum. Kil aldım aktardan. Haftada bir uyguluyorum bakalım umarım yağlanma azalır.

Teşekkür ediyorum öneriniz için :)

Benimde cildim yağlı bi ciltti garnier saf ve temiz 3 ü 1 aradayı aldım ve kullandığım hafta çoktan fark ettim değîşimi fiyat kalite oranı çok iyi hem perling hem temizleme olarak kullanıyorum onu kesinlikle kullanmalısın şu an yüzümde sivîle kalmadı ve yağlı olan cildim artık karma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…