• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yağlı ve Gözenekli Ciltler

Brcmrv

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2014
72
10
98
35
Bu sorunumla ilgili kaçıncı konu açısım bilmiyorum. :KK43:
Şimdiye kadar fiyatları uygun olduğu için neutrogena, loreal paris, diadermine, garnier gibi kozmetik ürünler kullandım; ama bu sefer iyi bi şeyler almaya kararlıyım. Tabi sizlerin yardımıyla. Ben bi kaç marka arasında kararsız kaldım. Ürünleri temizleyici, tonik ve nemlendirici olarak almayı düsünüyorum. Sizin kullanıp memnun kaldıklarınız varsa lütfen yardımcı olur musunuz? Avene, Bioderma, La roche, Vichy, Clinique ya da farklı bi ürün tavsiyeniz varsa? Şimdiden teşekkürler. :)

Bence bir doktora basvurmalisin ben gittiğimde kullandigim ürünleri bir daha kullanma dedi. iyilestireyim derken daha kotu yapabiliyoruz maleseef :(

Bence bir doktora basvurmalisin ben gittiğimde kullandigim ürünleri bir daha kullanma dedi. iyilestireyim derken daha kotu yapabiliyoruz maleseef :KK43:
Gittim gitmesine benim pek sivilce sorunum olmamasına rağmen bana aknetrent verdi. Oysa ben yağdan ve gözeneklerimden sikayetciydim ne alakaysa o ilacı verdi. Bi de bulumdugum sehirdeki en iyi doktormus(!). Ben de avene siparis ettim kimseden cevap gelmeyince. Bakalım umarım ise yarar

merhaba . ben la roche posay kullanıyorum. ama inanın ki delilik bu. bende cok cılt doktorları gezdım hep aynı kremlerı verıp oyalıyorlar. sımdı sorunsuz cıltlerımız olsa bu ürün harika temizlemesi nemlendirmesi fakat problemli bir cilt yapısı varsa burda durmak gerekıyor. cildim berbat halde heryeri leke old ve gozenekler acıldı mınık mınık yaglar cıkıyor sıvılce gıbı . iğrenc rezalet. bende arastırıyorm suan napabılırım dıye. en sonunda ıyı bır hastaneye gıdıp detaylı bır kan testinden gecmeyı planlıyorm . sizde zaman kaybetmeden ıyı bır doktor bulun lutfen daha beter oluyor sonra

Arkadaşlar lütfen , bilmeden kremleri sivilce geçirici tonik bilmem neyin almayın doktorunuza danışmadan. En garanti doktora görünün. Gitmeden kendi kafamıza göre sağdan soldan önerilere bakıp kullandığımız için kötü cildimiz.

Back
X