• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Yağlı ve sorunlu ciltler için etkili çözümm

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

nilaybozkurt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2014
3
0
1
33
merabalar arkadaşlar direk konuya giricem. kendimi bildim bileli cildim için yapmadığım şey kalmadı. cildim yağlı, sivilce, siyah nokta ve lipom (o ufacık yağ bezeleri) sorunlarım var. hepsi için bi çözüm buldum sonunda lavanta sabunu. sivilce, siyah nokta ve lipomlar için kesinlikle birebir. sabah akşam sadece yüzümü lavanta sabunuyla yıkıyorum hatta durulamadan önce birazcık bekletiyorum sabunu yüzümde. gece yatmadan önce de çok az bi miktarda çay ağacı yağı sürerim yüzüme kuruyunca yatarım. ayrıca haftada bir peelinginizi ihmal etmeyin. ben tuza biraz limon sıkıp peeling yapıyorum ardından da gözenekleri sıkıştırsın tekrar dolmasınlar diye yarı yarıya elma sirkesi ve maden suyunu karıştırıp sürüyorum. eğer cildiniz çok yağlıysa elma sirkesi maden suyu karışımını her gün sabah akşamda kullanabilirsiniz ama mümkünse karışımı dolapta bekletin. ben yaklaşık bi aydır uyguluyorum yazdıklarımı ve ciddi değişimler oldu. umarım size de iyi gelir :KK39:

merabalar arkadaşlar direk konuya giricem. kendimi bildim bileli cildim için yapmadığım şey kalmadı. cildim yağlı, sivilce, siyah nokta ve lipom (o ufacık yağ bezeleri) sorunlarım var. hepsi için bi çözüm buldum sonunda lavanta sabunu. sivilce, siyah nokta ve lipomlar için kesinlikle birebir. sabah akşam sadece yüzümü lavanta sabunuyla yıkıyorum hatta durulamadan önce birazcık bekletiyorum sabunu yüzümde. gece yatmadan önce de çok az bi miktarda çay ağacı yağı sürerim yüzüme kuruyunca yatarım. ayrıca haftada bir peelinginizi ihmal etmeyin. ben tuza biraz limon sıkıp peeling yapıyorum ardından da gözenekleri sıkıştırsın tekrar dolmasınlar diye yarı yarıya elma sirkesi ve maden suyunu karıştırıp sürüyorum. eğer cildiniz çok yağlıysa elma sirkesi maden suyu karışımını her gün sabah akşamda kullanabilirsiniz ama mümkünse karışımı dolapta bekletin. ben yaklaşık bi aydır uyguluyorum yazdıklarımı ve ciddi değişimler oldu. umarım size de iyi gelir :KK39:

Ya bu yaşıma kadar cildimdeki sivilceleri geçirmek için neler kulanmadım. Doktora da gittim fkat oradan da olumlu bir sonuç alamayınca internetten acnemaxı gördüm birde bunu deneyeyim dedim tavsiye ederim hakikaten 12 saatte yok ediyor sivilceyi http://www.xticaret.com/xticaret/?2067_54899

Benim de cildim yağlı ve aşağıdaki yumurta maskesini uyguluyorum. Faydası olursa buradan paylaşmaya devam ederim.

Yumurta Maskesi
1 yemek kaşığı kadar salatalık suyu
1 adet yumurta beyazı
1-2 damla limon suyu
Yarım çay kaşığı miktarınca kil
Maskenin Hazırlanışı:
Yukardaki tüm malzemeleri bir kaba koyduktan sonra yumuşak bir krem kıvamına gelene kadar karıştırın.
Maskenin Uygulanması:
Hazırladığınız karışımı, göz çevrenize değdirmeden tüm yüzünüze dikkatlice sürün. 15-20 dakika kadar bu kürü yüzünüzde beklettikten sonra ılık su ile temizleyin. Bu maskeyi hafta sadece bir kere uygulayın. Limon asit içermesinden dolayı güneşle tepkime yapabilir. Bundan dolayı bu maskeyi akşamleyin uygulamanız daha doğru olacaktır.

Son düzenleyen: Moderatör:
ben gece yatmadan önce ve sabah uyandığımda sade sodayı birzcık bekletiyorum ve gazının gitmesini sağlıyorum bu şekilde daha sonra yuzume pamukla tonik mantığıyla sürüyorum bu da etkili yontem benim için

evet bende kesinlikle oneriyorum dogal sabun hatta ben kendim yapıyorum gercekten markette satılanlarla hatta aktarda satılanlarla cok farklı

Benim sivilce konusunda bugune kadar en iyi sonuc aldigim tedavi UNT markasinin ACNE MED serisi ve PORE REFINER sayesinde oldu. Yillardir bu urunleri yurtdisindan aliyordum ama son zamanlarda gumrukte cok takildi ve geri gonderildi siparislerim. Ancak gecen hafta Turkiye'de satisa basladiklarini duyunca cok sevindim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Valla arkadaslar benden iyi kims bilemez bu durumu.cildim cok yagli benim.hatta yaz gunlerinde kendimden nefret ederim o derece ne fondoten ne makyaj durmaz yuzumde.yillardir bunun icin harcadigim paralarla neler almazdimki.hep derim ne kadar masrafli kizmisim milletin hic boyle dertleri yok diye.doktorumunda dedigi gibi goz renginizi nasil degistiremezseniz bunuda degistirmenize imkan yok.haliyle bu durum genis gozenek sivilce ve siyah noktayada neden oluyo.ne kadar bunlardan kurtulsanizda gozenek ve izleriniz illaki kaliyo.cildi yagli olup sivilce ve siyah noktayla yillarca mucadele etmis hic kimse bebek gibi bi cildim var diyemez.hatta kimyasal peeling vs seyler bile kesin cozum olamiyo.cildi karma yada kuru olanlar bi sekilde asmistir belki ama cilt yagliysa devamli tekrarliyo ve gozenekler zaten kapanmasi zor.benim mucadeleme doktorum bile hayran cok sukur en azindan sivilce cikmiyo artik en iyi ilacta kafaya takmamak kendini kabullenmek ve yagli asitli seylerden uzak durmak

Valla arkadaslar benden iyi kims bilemez bu durumu.cildim cok yagli benim.hatta yaz gunlerinde kendimden nefret ederim o derece ne fondoten ne makyaj durmaz yuzumde.yillardir bunun icin harcadigim paralarla neler almazdimki.hep derim ne kadar masrafli kizmisim milletin hic boyle dertleri yok diye.doktorumunda dedigi gibi goz renginizi nasil degistiremezseniz bunuda degistirmenize imkan yok.haliyle bu durum genis gozenek sivilce ve siyah noktayada neden oluyo.ne kadar bunlardan kurtulsanizda gozenek ve izleriniz illaki kaliyo.cildi yagli olup sivilce ve siyah noktayla yillarca mucadele etmis hic kimse bebek gibi bi cildim var diyemez.hatta kimyasal peeling vs seyler bile kesin cozum olamiyo.cildi karma yada kuru olanlar bi sekilde asmistir belki ama cilt yagliysa devamli tekrarliyo ve gozenekler zaten kapanmasi zor.benim mucadeleme doktorum bile hayran cok sukur en azindan sivilce cikmiyo artik en iyi ilacta kafaya takmamak kendini kabullenmek ve yagli asitli seylerden uzak durmak
gecer ins canım ya ama devamlı bakım yapmak zorundasın dogal sabun oneririm illaki katkısı olur

Back
X