Cilt Bakımı Ürünleri yağlı ya da karma ciltlerde parlamayı önlemekte tavsiye

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

tatyana35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2012
320
8
96
İzmir
benim cildim karma ve burun yanak çene bölgem aşırı parlıyodu. bütün cilt ürünlerini toniklerini kullanıyordum hepsine para bayıldım baya ama makyaj yapınca yarım saat sonra hemen parlama oluyodu. cildime parlama olmasın diye nemlendirici falan sürmüyodum. sonra cildime bişi kullanmamaya ve sadece sabah ve akşam dove sabunla yıkamaya ve yatmadan önce bephanten krem sürmeye başladım. gerçekten parlamada baya azalma ve nem ihtiyacını karşıladığı için bi pürüzsüzleşme olmaya başladı. bu konuda sorunu olanlar deneyebilir.

Cıldım cok yaglı dov sabunla yıkadıgımda asksıne dahada yaglanıyor dahada parlıyor bende pek ıse yaramıyor

dove sabunla yıkarken köpüklü halde yüzünü 1 dakka bekletip öle yıkamayı denedinmi? öle benim cildimi baya kuruttu ama nem dengesi açısından o sabun iyi çünkü nemsiz yüz hiç güzel görünmez pürüzsüz olmasını sağlıyo.

ben de sebamed'in yesil renkli kalip sabununu kullaniyorum sabah aksam, cildim berbattir... bir tek o iyi geliyor. parlamayi oldukca azaltti. simdi de kil aldim, suyla karistirip maske yapicam. sanirim o hepten duzeltiyormus umarim su parlak burundan kurtulurum bi an once :19:

kil maskesi kil maskesi kil maskesi
istediğin kadar pahalı ürün dene farketmez, senin sorununun çözümü kesinlikle kil maskesi
deneyince ne büyük mucize olduğuna inanamıcaksın
bence de zahmetli bişey maske falan, ben de tembelim sevmem öyle yok yüzüne sür bekle falan fisman ohoo
garnier'ın 3ü1arada kil maskesi+peeling+temizleme diye bişeyi var. banyo yaparken sürüyorum yüzüme, o yüzümde duruyor. ben o sırada ya saç derime masaj yapıyorum ya keseleniyorum ya dişlerimi fırçalıyorum bişeyler yapıyorum. Ne kadar mı duruyor? böyle cildinde bi değişiklik bi hava alma, gözeneklerinin açılması ya da ne bileyim bişey hissedene kadar. Benim cildim karma ben de sadece alnıma ve burnuma yapıyorum. Her banyoda yapıyorum. Garnier'ınki fason bir kil maskesi bile olabilir. Garnier ürünlerini genelde beğenmiyorum ama sonuçta içinde kaolin kili var mı, var. O işi görüyor zaten. =)

cildinizin yağını alıcam diye çok uğraşırken farkında olmadan cilt tipinizi bir bakmışşınız yağlı-karmadan hassas-karmaya çevirmişsiniz bende olduğu gibi..çok fazla kurutucu ürünleri devamlı kullanmak iyi değil,makyajdan sonra cildin parlaması,malzemenin cildinize uygunsuzluğunu gösterebilir..kullandığım birkaç ürün kesinlikle parlatma yapmıyor mesela..birde çok ürün sürdüğünüzdede cilt kusuyor kabul etmiyor makyajı,ince kapatıcı ürünler seçin.makyajıb parlıosa yağ alıcı mendil yada çok ince parlamaya önleyen pudra taşıycaksınz yanınızda :)

Bende her akşam yatarken dove ile yüzümü yıkarım ardından dove yüz kremimi sürerim yoksa çok kuruyo cildim.
Ama çok güzel oluyo sivilcelerim böyle geçiyo...

Yaaa bende de var aynı sorun normalde kuru cildim,ama makyajdan sonra inanılmaz yağlı hale geliyor,kil maskesini deniycem artıko_O

Bende bugün body shoptan aldım kil maskesi 3 al 2 öde kampanyası da vardı şansıma:KK53:bakalım bende de işe yarayacak mı??

Back
X