Yagmur Sıla dogum yapmış

AppLesma

Nirvana
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2007
5.042
7.943
723
44
Ankara
Biraz önce konustum kardesıyle yagmur sıla(Tugba) dogum yapmış bebek ıyıymıs yagmurcum daha cıkamamıs ıkınızede saglıklı uzun omur dılıyorum :nazar:

Gözü aydın tugbanın =) Allah analı babalı büyütsün...Uzun ömürler verisn inşallah

Allah analı babalı büyütmek nasip etsin rabbim tüm isteyenlere nasip etsin uzun sağlıklı mutlu ömürler inşallah anneyi be süt kokulu meleğini öpüyorum

tebrıkler canım cok sevındım allah analı babalı buyutsun hayırlı evlat nasıp etsın senı ve erenı öpuyorum canım allahım tum ısteyenlerede enkısa zamanda nasıp etsın

dun akşam konustum yagmurla eren cok ıyıymıs emmekte bıraz zorlanmıs hemen yenıdogan damaklı emzık vermısler emme refleksını gelıstırmıs sonra emmıs kakasını bıle yapmış canım benım cok rahatmıs epidural sezeryan oldu artık gelınce dogum hıkayesını yazar öpüyorum onuda erenıde :nazar:

darısı bızlere inşallah

Yagmur Sıla Eren Oglusu 25/09/2008 3.500gr 51cm

ayy tubişte doğurmuş ne guzel allah hayırlı etsın evladını çok sevındım:D

Allahim anali babali buyutmeyi nasip etsin insallah; tebrik ediyorum seni yagmur silacigim ay ne guzel yaaaaaaa

allahım saglıkla ve huzurlu bir şekilde mutlu hayat sürdürmeyi nasip etsin cümlemize.

Back
X