Yağmurdan kaçarken dokuya tutulmak

Aci_kahve_aliyim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2019
125
3
11
32
Üvey babam baskıcı biriydi.evlen de evlen diyordu.ben de cehalet mahalleden biriyle hemen evleniverdim.evlilik yurumedi.bes sene şiddet hakaret vs.
Sonra boşanma davasını açtım artık.bu kacinciydi.uvey babamın istemeyecegini bile bile geldim.cocuk var dört yaşında.ilk başta üvey babam kabul etti.sonra sorun çıkarıyor, üstüme yürümeleri, git evimden drmeler,hakaretler,ille ayri ev tutacaksın diyo.zor dayaniyorum kizlar.uvey babam bir kez de şiddet uyguladı bana.susuverdim.kocam bu kadar kötü
değildi dedim
Buradan gitmem gerek.cocuk anaokuluna gidiyo.haziranda biticek.ev kurmak temmuz gibi olacak.buradan kaçmak istiyorum.yeni iş gorudmelerim var.sonra da irtibatını kesecem.bundan sonra bu insanların anne baba demek istemiyorum ölüsüne de dirisine de gitmem.annemi de sildim.hic sesini cikarmiyo.bunsldim.nafaka vermiyo kocam.cok kısıtlı bir bütçe ile hayata atılacak korkuyorum zira üvey babayla daha uzun kalamicam.gitmem için herşeyi yapiyo.panik atak oldum.ruyalaruma giriyo.is yerinde çalışamıyorum.bu eve gelirken ayaklarım ela arka gidiyo.haftasonu dışarı cikiuorum yorgun olsam da sadece görmemek için.disarlarda ile yorgun yorgun dolaşıyorum.eskiden az da olsa kaytarirdim.simdi ise gitme saatimi.dort gözle bekliyorum.
Düşünmeye başladım acaba boşanmada.miydim.kocam bu kadar kötü değildi.o da beni sevmiyo.ama burada gördüğüm baskı çok kötü.yemek yiyemiyorum.gizlene gizlene yiyorum.
Kafam çok karisik.biliyorum ki bu evliliğin sonu.yok.anam babam da yok.napicam ben.
Bana diyi ki üvey babam hadi git dokaga.ben seni.sokaktan aldım diyo.artik günün.kaldirmiyo bu.laflari.bunu.nedrn yapiyo bilmiyorum. Kotu bişi de yapmadım.buraya geleli iki hafta henüz olmadi.bu davranışlara anlam vermiyorum.bekarken de kör besler gibi beslicek miyim seni diyodu

Allah o iki herife de hidayet versin. Annenize de. Biliyorum söylemesi kolay, ama cocugunuzun hatırına dişinizi sıkın dayanın. Dayakci kocanın yanına dönmeyin. Kendinize bu enerji vampirlerden uzak yeni bir hayat kurun. Allah yardımciniz olsun. Nafaka alma imkanıniz yok mu en azindan cocuk icin

Bazı kadınlar kocalarına eş oluyor ama çocuklarına anne olamıyor maalesef, keşke hiç anne olmasalar. Allah bunlara neden çocuk verir ki o kadar annelik hasretıyle yanan kadınlar varken. Bir yolunu bulup kendi ayaklarının üzerinde durursun insallah. Ve gercekten senın yerinde olsam annemı silerdim.

Allah o iki herife de hidayet versin. Annenize de. Biliyorum söylemesi kolay, ama cocugunuzun hatırına dişinizi sıkın dayanın. Dayakci kocanın yanına dönmeyin. Kendinize bu enerji vampirlerden uzak yeni bir hayat kurun. Allah yardımciniz olsun. Nafaka alma imkanıniz yok mu en azindan cocuk icin
Tedbir nafakasını odmiyo.su an üzüntüden titriyorum.herseye bagiriyo üvey baba.montunu aşacak yer bulamamış bana kiziyo.git evimden diyo.yasi yetmis.ana anlamiyorum

Bazı kadınlar kocalarına eş oluyor ama çocuklarına anne olamıyor maalesef, keşke hiç anne olmasalar. Allah bunlara neden çocuk verir ki o kadar annelik hasretıyle yanan kadınlar varken. Bir yolunu bulup kendi ayaklarının üzerinde durursun insallah. Ve gercekten senın yerinde olsam annemı silerdim.
Bana sen haksızsın diyo.deli gibi kocasını savunuyo.kizamiyorum da.huzurunu mu bozdum.bilmem ki.emegi çok ama ben buradan gidince artık cenazelerinde bile gitmek istemiyorum

Evde nasıl davrandığını bilmiyorum.kizmamasi için odamda yemek yiyorum.herseye bagiriyo.onun suyunu içiyor.onun ekmeğini yiyir.onun suyuyla yikaniyormusum.bogazimdan gecmiyo.

Evde nasıl davrandığını bilmiyorum.kizmamasi için odamda yemek yiyorum.herseye bagiriyo.onun suyunu içiyor.onun ekmeğini yiyir.onun suyuyla yikaniyormusum.bogazimdan gecmiyo.
Ama suç senın annende canım. Benim evladımı istemiyorsan bende seni istemiyorum demesi lazımdı kocası olacak adama. Herkes yanlış evlilik yapıp boşanabilir yani , tutup da çocuğunu sokağa atmıyor kimse niye boşandın diye. Kesinlikle görüşme bir daha . Çok üzüldüm senin için. Maalesef erkeklerin şiddeti bitmiyor. Baba bitiyor koca başlıyor koca bitiyor üvey baba başlıyor.

Ama suç senın annende canım. Benim evladımı istemiyorsan bende seni istemiyorum demesi lazımdı kocası olacak adama. Herkes yanlış evlilik yapıp boşanabilir yani , tutup da çocuğunu sokağa atmıyor kimse niye boşandın diye. Kesinlikle görüşme bir daha . Çok üzüldüm senin için. Maalesef erkeklerin şiddeti bitmiyor. Baba bitiyor koca başlıyor koca bitiyor üvey baba başlıyor.
Doğum yaptım.esimle evde tartıştık.ben bu adamla kalamam dedim.annem üvey babamı aradi.kizim bize gelebilir mi diye.
.

Hay oyle anneye. Pisirik annelerden nefret ediyorum ne soylesen haklisin. Halbuki adami biraksa sana yardimci olsa ne iyi olurdu. Zaten hayatini bastan beri mafetmis. birikim yap cik biran once. Ayrica bulundugun il pahali ise daha uygun bir il bulabilirsin gerci kurulu bir duzenin var calisiyorsun saniriim. Allah yardimcin olsun.

Hay oyle anneye. Pisirik annelerden nefret ediyorum ne soylesen haklisin. Halbuki adami biraksa sana yardimci olsa ne iyi olurdu. Zaten hayatini bastan beri mafetmis. birikim yap cik biran once. Ayrica bulundugun il pahali ise daha uygun bir il bulabilirsin gerci kurulu bir duzenin var calisiyorsun saniriim. Allah yardimcin olsun.
Çocuğun okulu yarım gün düzeni var.ev kurmak ha deyince olmuyo

Annemin evi bile yok.korkuyo kadın huzurunu bozmaya.deli gibi seviyo kocasini

Back
X