- 14 Mart 2016
- 413
- 241
- 33
- 36
- Konu Sahibi brucella-morganella
Kızlar merhaba kayınvalidemle aram iyi sayılır kadının bana bir zararı olmadı tabi her kayınvalide gibi bazı sinirlendiğim noktaları oluyor ama yinede bişey diyemiyorum.Kalbini kıramıyorum acıyorum onların yanına gittiğimde hep ilgileniyorum hastalıkları ile ve benzeri konularda..ama gelin görün ki bir eltim var kıskanç mı kıskanç..Geçen gün kayın pederim bile kızım arana mesafe koy onunla diye.Benim doğum günümde kıskançlığından odalara kapanıp ağladı.Neden bana kutlama yapılıyormuş diye.Halbuki herşeyin güzeli ve özeli ona yapıldı.Biz kayınpederimin iflas ettiği dönemde evlendik ve çöok sıkıntılar çektik.Sonra durumu düzellti ama yinede suratımıza bakmadılar.Üstelik bilenler bilir kaynıma ev aldılar bizden önce eşimin birikimi olan parayıda üzerine ekleyip bu çocuk evlenecek demeden.Çok uzattım gelelim konuya bugün kayınvalidemi aradım hayırlı cumalr demek için sesssiz sessiz konuşuyor gizli gizli dedim anne ne oluyoır nerdesin dedi torunla eltin var hımmm.. dedim bende..yani her eltimlerde ordayken bu kadını aradığımda sesi böyle gizli gizli kötü geliyor.Normal zamanda gayet güzel konuşluyor bana.neden böyle yapıyor ben bunu haketmiyorum ki??KİMDEN NEYİ GİZLİYOR?üSTELİK ELTİM ONA NELER YAPMIŞ NE KADAR KALBİNİ KIRMIŞKEN