Yahu bu kayınvalideyi ne yapayım yine sinirlerim hopladı!!!!!

brucella-morganella

O JA LA..
Kayıtlı Üye
14 Mart 2016
413
241
33
36
Kızlar merhaba kayınvalidemle aram iyi sayılır kadının bana bir zararı olmadı tabi her kayınvalide gibi bazı sinirlendiğim noktaları oluyor ama yinede bişey diyemiyorum.Kalbini kıramıyorum acıyorum onların yanına gittiğimde hep ilgileniyorum hastalıkları ile ve benzeri konularda..ama gelin görün ki bir eltim var kıskanç mı kıskanç..Geçen gün kayın pederim bile kızım arana mesafe koy onunla diye.Benim doğum günümde kıskançlığından odalara kapanıp ağladı.Neden bana kutlama yapılıyormuş diye.Halbuki herşeyin güzeli ve özeli ona yapıldı.Biz kayınpederimin iflas ettiği dönemde evlendik ve çöok sıkıntılar çektik.Sonra durumu düzellti ama yinede suratımıza bakmadılar.Üstelik bilenler bilir kaynıma ev aldılar bizden önce eşimin birikimi olan parayıda üzerine ekleyip bu çocuk evlenecek demeden.Çok uzattım gelelim konuya bugün kayınvalidemi aradım hayırlı cumalr demek için sesssiz sessiz konuşuyor gizli gizli dedim anne ne oluyoır nerdesin dedi torunla eltin var hımmm.. dedim bende..yani her eltimlerde ordayken bu kadını aradığımda sesi böyle gizli gizli kötü geliyor.Normal zamanda gayet güzel konuşluyor bana.neden böyle yapıyor ben bunu haketmiyorum ki??KİMDEN NEYİ GİZLİYOR?üSTELİK ELTİM ONA NELER YAPMIŞ NE KADAR KALBİNİ KIRMIŞKEN:(

Kayınvalideniz eltinizin şirretinden korkuyor :KK70:eşiniz de vermeseymiş keşke birikimini ne münasebet yani ev alacaksa alsın eşinize mi güvenip alıyo yazık olmuş. Eltinizle görüşüyo musunuz?
Eltimle görüşüyodum taki o gün doğım günümde ağlama krizine grip odalara kapanıp kaynımı alıp gidene kadr gerçekten o gün onu yanlış tanıdığımı anladım.bana dedki ooo canım bakıyorumda çok sevenin var pastalar kutlamalar falan dedi.

Eee kayinvalideye neden sinir oldun olacaksan eltiye ol.

Ayrıca yazdıklarına bakınca sen de kıskanmıyor gibi durmuyosun.Karşılıklı kıskanıyosunuz birbirinizi arada kalan kaynana napsın yazık:KK45:
tabiki öyle olabilir ben aksini iddia etmiyorum.Herkes kendinde olmayana bir miktar gıbta eder :KK200:

Aramama bahanesi iste daha nolsun..
Ben asil esinizin kayniniza ev alsinlar diye birikimini vermesine takildim.
Hic hos karsilamazdim boyle bir durumu.

Eltinin tekrar bunalima girer ve suan hic cekemem diye oyle konusmustur.. Benim antika (eltim) kizlarimin dogum gunune aksam yemenede cagirmistim, normal de birbirimize cagirdigimizda aksam yeme beraber yiginiyor ve onu sofrada beklerken telfon actigimizda bir anda gelmicem aksama caya gelirim dedi :deli:... Cayada saat aksam 10 da geldiler.. Olan cocuklarima oldu sabirsiz sabirsiz.. Bu son saten cok bekler :duduk:.. Alcam cocuklarimi disarda eylendirecem

neden koşturuyorsunuz ki bu kadar peşlerinden kv kp in anlamadım
üstelik eşinizin parası onlara gitmişken
hep yazılıyor burda mesafe iyidir diye

bu arada uzaktan öyle görünüyor ki sanki eltinizle yarışta gibisiniz
aman çok cici durayım ben üstün görüneyim gibi
belki de eltiniz de böyle düşünüyordur ondan dayanamıyordur bazı şeylere!

tabiki öyle olabilir ben aksini iddia etmiyorum.Herkes kendinde olmayana bir miktar gıbta eder :KK200:
Tamam işte sen de yapma o da yapmasın nerden çıkardın senin doğum gününü kutladıkları için ağladığını mesela.Yok yere ayy beni kıskanıyor diye kalbini karartma.Kayinvaliden de arada kalmaz böylelikle yazık kadına valla bi de sinir oluyorum diyosun

ona kimse sormadı ki verelim mi diye kayınpeder vermiş.sonra biz evleneceğimzde para yok dedi.

Esinizin biriktirdigi para neden kayinpederde duruyordu ki?
Ben sahsen boyle evlat ayrimi yapan bir aileyle cokta samimi olmam ararsamda formaliteden ararim.
Boyle bir durumda eltiyi de hic dert etmem, belli ki kayin ailesinin sadece onunla ilgilenmesini istiyor, e daha nolsun hic tinim olmaz benden uzak olsunlar der keyif catarim.

Tamam işte sen de yapma o da yapmasın nerden çıkardın senin doğum gününü kutladıkları için ağladığını mesela.Yok yere ayy beni kıskanıyor diye kalbini karartma.Kayinvaliden de arada kalmaz böylelikle yazık kadına valla bi de sinir oluyorum diyosun
yok canım ben sevilmiyorum diye ağladı ..bağırışını duydum.Ama bunda ben ne yapabilirmki benden önce çok şiddetli kavgalar yaşamışlar ve kayınpeder ve kayınvalidem mesafe koymuş yani gelin diye sevilir ama kimse özel bişi yapmazmış eşim dedi öğünde zaten küçük kaynım almış bana pastayı benim haberim bile yoktu cidden

Esinizin biriktirdigi para neden kayinpederde duruyordu ki?
Ben sahsen boyle evlat ayrimi yapan bir aileyle cokta samimi olmam ararsamda formaliteden ararim.
Boyle bir durumda eltiyi de hic dert etmem, belli ki kayin ailesinin sadece onunla ilgilenmesini istiyor, e daha nolsun hic tinim olmaz benden uzak olsunlar der keyif catarim.
Eşim çalışıp bir miktar kendine alıp geri kalanı olduğu gibi babasına veriyordu.Biriktirmek amaçlı yani:KK16:

neden koşturuyorsunuz ki bu kadar peşlerinden kv kp in anlamadım
üstelik eşinizin parası onlara gitmişken
hep yazılıyor burda mesafe iyidir diye

bu arada uzaktan öyle görünüyor ki sanki eltinizle yarışta gibisiniz
aman çok cici durayım ben üstün görüneyim gibi
belki de eltiniz de böyle düşünüyordur ondan dayanamıyordur bazı şeylere!
ben yarışta değilim ama napim acıyorum insanlara bilgisizler bilmiyorlar mesela o gün gitiik kayınvalidemin suratı davul olmuş ayaklar şişmiş anne ne oldu dedim tansiyonun çıkmtı heralde otur dedim bi baktım tansiyon 18 15 o yüzden şişmiş bilmeden öyle yüksek tansiyonla dolaşıyor.hemen ilaçlarını verdim doktordan randevu aldım ilaçları değişti şimdi daha iyi.sırf bu yüzden dolanıyorum canım yaa :KK57:acıyorummmm

Eltimle görüşüyodum taki o gün doğım günümde ağlama krizine grip odalara kapanıp kaynımı alıp gidene kadr gerçekten o gün onu yanlış tanıdığımı anladım.bana dedki ooo canım bakıyorumda çok sevenin var pastalar kutlamalar falan dedi.
Evet normal bi davranış değil. Ben olsaydım bidaha yüzüne bakmaz aynı ortama da girmezdim. Nasıl bi kıskançlık bu psikopatlık derecesinde yazık valla üzülüyorum böyle insanlara.

allaha sükür öyle deseydin

ben yarışta değilim ama napim acıyorum insanlara bilgisizler bilmiyorlar mesela o gün gitiik kayınvalidemin suratı davul olmuş ayaklar şişmiş anne ne oldu dedim tansiyonun çıkmtı heralde otur dedim bi baktım tansiyon 18 15 o yüzden şişmiş bilmeden öyle yüksek tansiyonla dolaşıyor.hemen ilaçlarını verdim doktordan randevu aldım ilaçları değişti şimdi daha iyi.sırf bu yüzden dolanıyorum canım yaa :KK57:acıyorummmm
içiniz böyle rahat ediyorsa böyle yapın tabi
ama vay ben yapıyorum o yapmıyor bizi eşit tutuyorlar yine de diye düşünmeyeceksiniz o halde
tamam onlara ev alınmış haksızlık var ama kv başka konularda böyle yapmak zorunda öbür oğluyla sorun yaşamamak için
tamam yapın ama tapasını vermeyin..
eltinizin şerrinden korkmuş kv ben olsam pek kolay kolay aramam
yüzyüze gelince de annem olarak gördüğüm insanla başka bir kadın yüzünden diken üstünde konuşacaksam
aramam daha iyi üzülüyorum sonra gibi konuşurum

Back
X