Biz doğuda öğretmeniz sevgilimle orada tanıştık :) sevgili olmamız biraz uzun sürdü filan.. tam sevgili olduk yaz tatili girdi araya tatilimizi birlikte yaptik çok güzel gidiyor hersey ancak şimdi tam ilişki oturmadan tayini çıkıp gidiyorevlilik konusu hiç açılmıyor çünkü bu konu onu çok geriyor.. seviyorum diyor ama evlilik muhabbeti onu çok geriyor sinirlenip soguk davranıyor... Offff çok zorrr.... Hayir uzaktan uzağa ne olucak sevgili olsak devam etsek bile !!!!!
Biz doğuda öğretmeniz sevgilimle orada tanıştık :) sevgili olmamız biraz uzun sürdü filan.. tam sevgili olduk yaz tatili girdi araya tatilimizi birlikte yaptik çok güzel gidiyor hersey ancak şimdi tam ilişki oturmadan tayini çıkıp gidiyorevlilik konusu hiç açılmıyor çünkü bu konu onu çok geriyor.. seviyorum diyor ama evlilik muhabbeti onu çok geriyor sinirlenip soguk davranıyor... Offff çok zorrr.... Hayir uzaktan uzağa ne olucak sevgili olsak devam etsek bile !!!!!
Canım benim erkek arkadaşımla bende aynı okulda doğuda görev yapiyoruz. O da ilk basladigimizda lay laydi. Sonra beni tanıdıkça çok sevdi aşık oldu. Bende kendimi evliliğe hazır hissetmiyorum ama ons böyle aşık olunca evlenelim istedim. O arada evlilik lafı ederdi ben üzerine gittikçe kaçtı. En sonunda ben evlenmek istemiyorum dedi. Bende resti çektim ya bir gün evlenmek istersem ayrilalim o zaman diye. Sonra bana durumunu anlattı. Evlenmeye karşı olmadığını sadece erken olduğunu beni çok sevdiğini ve evlenmek isterse ve hala birbirimize asiksak tabiki benimle olacagini söyledi. Bana evlenmek mi istiyorum yoksa onunla mi evlenmek istediğimi mutlu olacağım şekilde yasamam gerektiğini söyledi. Ben de sonu evlilik olmasa bile onunla olmak isyedigime karar verdim Benim de bu sene tayin hakkım vardı onun için vazgeçtim. Şimdi askerde yol bekliyorum. :) burda kararı sen ver vakit kaybetmek istemiyor musun yoksa onun için bekleybilir misinYahu ben sıkmıyorum adami bütün gerilimem ondan zati .. adamin evliliğe komple isyani var hiç kimseyle hiç düşünmüyorum diyor .. bende suan istekli degilim lakin ileride istersemde o istemezse
Yahu ben sıkmıyorum adami bütün gerilimem ondan zati .. adamin evliliğe komple isyani var hiç kimseyle hiç düşünmüyorum diyor .. bende suan istekli degilim lakin ileride istersemde o istemezse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?