yahu tamam yeniyiz ama nedir evlilik istememek!!!

geceisigi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2013
8
0
36
Bitlis
Biz doğuda öğretmeniz sevgilimle orada tanıştık :) sevgili olmamız biraz uzun sürdü filan.. tam sevgili olduk yaz tatili girdi araya tatilimizi birlikte yaptik çok güzel gidiyor hersey ancak şimdi tam ilişki oturmadan tayini çıkıp gidiyor :( evlilik konusu hiç açılmıyor çünkü bu konu onu çok geriyor.. seviyorum diyor ama evlilik muhabbeti onu çok geriyor sinirlenip soguk davranıyor... Offff çok zorrr.... Hayir uzaktan uzağa ne olucak sevgili olsak devam etsek bile !!!!!

Biz doğuda öğretmeniz sevgilimle orada tanıştık :) sevgili olmamız biraz uzun sürdü filan.. tam sevgili olduk yaz tatili girdi araya tatilimizi birlikte yaptik çok güzel gidiyor hersey ancak şimdi tam ilişki oturmadan tayini çıkıp gidiyor :( evlilik konusu hiç açılmıyor çünkü bu konu onu çok geriyor.. seviyorum diyor ama evlilik muhabbeti onu çok geriyor sinirlenip soguk davranıyor... Offff çok zorrr.... Hayir uzaktan uzağa ne olucak sevgili olsak devam etsek bile !!!!!

Şuan hazır hissetmiyor olabilir kendini evliliğe..siz"evlilik"düşünüyorsanız ve o istemiyorsa,yol yakınken ayrılın..ama "seviyorum"diyorsanız da,adamı"evlilik"konularıyla boğmayın derim:ssz: zamanı geldiğinde ve kendini hazır hissettiğinde kendisi teklif eder zaten.."bekleyemem"diyorsanız,size kalmış.

bence gerçekten seven insan evlilik düşünür
bu fikirden sogumazda kaçmazda
siz bidaha düşünün:ssz:

Siz niye evlilik diye bu kadar ısrarcısınız ki onu anlamadım, yeniyiz diyorsunuz belki zamanla siz de evlenmek istemeyeceksiniz?
Zamana bırakın bence, evlilik amaç değil birlikte hayatı paylaşmak için bir araç olmalı. İkiniz de hayatlarınızı paylaşabileceğiniz insan olduğunuza karar verirseniz o zaman evlenmek istersiniz diye düşünüyorum. Şimdi istemiyor diye sonra da istemeyecek diye bir şey yok. Sizi tanımaya ihtiyacı var demek ki.

Evlilik fikri beni de geriyor. Geriyordu hala da geriyor olabilir henüz karar veremedim. Sevdiğiniz için mi evlenmek istiyorsunuz, evlenmek istediğiniz için mi seviyorsunuz? Önce bu ayrım yapılmalı... Evlilik isteğiniz sevginizden daha fazlaysa evet o ilişki yürümez. Hele ki uzaktan hiç yürümez. Bırakın da adamlar sevgilerinden dolayı evliliği ister hale gelsin, siz olmadan zaman geçiremeyecek duruma gelsin yahu. Öyle olmuyorsa da bırakın olmasın. Sevgi dediğin aynı şeyleri düşünmediğinde ve bunlar sorun haline geldiğinde zamanla tükenen bir şey zaten. Başka bir şehirde tek başınıza mesleğinizi ifa ediyorsunuz. Buradan çıkardığım sonuç da "artık seni evereceeezz yaşın geldi evereceezzz seniii" diye kafa ütüleyen bir aileniz yok sanırım. Bırakın akışına yahu amaaan.

Dimi ama nie soğuyor birden konuşması .. sevmiyormu acaba ? Bide bu durum iki kez yaşandı kendimi koca avcısı gibi hissettim canımi acitti bu durum

Şu düşünceleri bir türlü aşamadık ya ona yanıyorum. Herkes sevgili olur olmaz evlenmek zorunda mı. Sevgililik zaten birbirini tanıma, anlama süreci. Evlenmek niyetiyle sevgili oluyorsanız bu kişi yanlış seçim. Baştan söyleyeceksiniz ben başlarsam ciddi düşünüyorum diye. Ben de evliliğe hazır değilim hem de hiç bu konuda karşı taraftan baskı da görmüyorum beni sevmiyor musun diye. Zamanı geldiğinde, hazır olunduğunda illa ki gerçekleşecektir. Bu kadar anlam yükleyip yıpranmaya gerek yok.
Ha sen evlenmek istiyorsan bunu otur açıkca konuş niyetim evlilik de, kabul ederse ne ala etmezse beklemene lüzum yok :34:

daha yeniymişsiniz zaten bence sevgilinzi çok sık boğaz etmeyin yoksa hepten kaçırırsınız o zamanı geldiğinde evlenmek isticektir zaten hem belki uzak kalınca dayanamaz bu fikre sıcak bakmaya başlar

Herkes eşit derecede evliliğe hazır olmak zorunda değil, evlilik düşünmenin sevip sevmemeyle de çok alakası yok aslında. bu tamamen kişinin şahsi fikriyle ilgili. ilişkinizin de daha yeni olduğunu söylemişsiniz, bence biraz zaman verin.

ayrıca, karşı tarafa erken veya saçma gelen evlilik konuşmaları veya hayalleri, ilişkiyi kötü etkiler. kişiyi boğar. bence bir süre gelecekle ilgili bu şekilde plan yapmadan, sadece anlık ilişkinize odaklanın.

Yahu ben sıkmıyorum adami bütün gerilimem ondan zati .. adamin evliliğe komple isyani var hiç kimseyle hiç düşünmüyorum diyor .. bende suan istekli degilim lakin ileride istersemde o istemezse

Şuan düşünmüyor olabilir gelecektede istemiycek anlamına gelmez bence kendinizi üzmeyin şimdiden eger çok katı şekilde hiçbirzaman düşünmüyorum diyorsa orası ayrı ama herşeyin hayırlı bir zamanı vardır şuan sizi tanıma aşamasında zamanlada evlilige sıcak bakacaktır korkuları varsada aşmasını saglarsınız bu dönemde evlilik zor bir sorumluluk kolay degil çok sevse bile insan o sorumlulugun altına girecegi için çekiniyor :55:

evliliği hiç düşünmüyorum diyen birini nasıl ikna ederim ilerde diye düşünme bence, yorulursun... evlilik fikri adama ters bir kere. sen isteyeceksin ilerde yıllarını vermiş olacaksın o hala istemiyorum diyecek bir de ben sana zaten başta söylemiştim diyecek. buna hazır mısın? onu olduğu gibi kabullenmek istiyor musun? bir de daha yeniymişsiniz ve tayini çıkıyormuş. bağlılık düşünmeyen biri uzağa giderse senden daha çok kopabilir orda başkasına kapılırsa.. ona tamamen güveniyor musun bu konuda?

evliliği bilmem de adam tayin istemiş gidiyor sizin işin sonunu pek hayırlı görmedim ben. insan sevgilisinin olduğu yerden başka yere kendi isteğiyle gider mi hiç?

doğu falan hikaye yani, hiç demeyin o kendini kurtarsın eş durumundan beni de kurtarır bana inandırıcı gelmez zira. bir sene daha bekleyip iş resmiyete binince önce kendi gider ardından sizi de götürürdü. adam evliliği istemiyor madem de sizi tanımayı sizinle zaman geçirmeyi de mi istemiyor bir sevgili olarak?

bu adamdan bir cacık olmaz
kadınız biz nihayetinde gün gelecek seninde canın düğün,gelinlik, bir yuva isteyecek
böyle nereye kadar gidecek
sonra geriye dönüp baktığın giden yıllarına yanacaksın
bence yavaş yavaş soğutun aranızı
onunda maksadı iyice ortaya çıkar
illa evlenecek erkek dediğin demiyorum, ama bir hedefi olmalı ilişkininde, ama bir yıl ama beş yıl...

İstememesinin 2 nedeni olabilir

1- gecmıste yediği bir kazık ( evlılık arefesınden donmek gıbı tabırı caızse )
2-sizi yeterince sevmiyor

cevabı bılıyorsunuzdur.ona göre davranın derim.nacizane

Son düzenleme:
Yahu ben sıkmıyorum adami bütün gerilimem ondan zati .. adamin evliliğe komple isyani var hiç kimseyle hiç düşünmüyorum diyor .. bende suan istekli degilim lakin ileride istersemde o istemezse
Canım benim erkek arkadaşımla bende aynı okulda doğuda görev yapiyoruz. O da ilk basladigimizda lay laydi. Sonra beni tanıdıkça çok sevdi aşık oldu. Bende kendimi evliliğe hazır hissetmiyorum ama ons böyle aşık olunca evlenelim istedim. O arada evlilik lafı ederdi ben üzerine gittikçe kaçtı. En sonunda ben evlenmek istemiyorum dedi. Bende resti çektim ya bir gün evlenmek istersem ayrilalim o zaman diye. Sonra bana durumunu anlattı. Evlenmeye karşı olmadığını sadece erken olduğunu beni çok sevdiğini ve evlenmek isterse ve hala birbirimize asiksak tabiki benimle olacagini söyledi. Bana evlenmek mi istiyorum yoksa onunla mi evlenmek istediğimi mutlu olacağım şekilde yasamam gerektiğini söyledi. Ben de sonu evlilik olmasa bile onunla olmak isyedigime karar verdim Benim de bu sene tayin hakkım vardı onun için vazgeçtim. Şimdi askerde yol bekliyorum. :) burda kararı sen ver vakit kaybetmek istemiyor musun yoksa onun için bekleybilir misin

hem yeni sevgilisiniz hem araya mesafe girmiş uzaktan bi ilişki yürütmek çok zor özellikle de yeni başlıyorsa allah sabır versin ikinize de hem daha tam tanımadan evlilik düşünmek tuhaf geldi bana

Back
X