Yakaladığım insta hesabini yabanci hesaba cevirmis :D

Aren520

🧚‍♀️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2022
144
235
18
Merhabalar hanımlar önceki konularımdan az çok biliyorsunuz boşanma aşamasındayım 1 yıllık evliligimde. 10 ay aynı evde kaldık psikolojik şiddet ailesinin her şeye karışması ve daha birçok sorun üzerine bir de fiziksel şiddet görünce evi terk edip boşanma davası açmıştım. Ben evi terk ettikten sonra eş kişisinin bi instagram hesabı açıp eski sevgilisiyle takipleştigini yakaladim :D

insta hesabını kendi Ad soyadı ile değil yıllardır kullandığı meşhur bir rumuzu var arkadaşları falan da öyle hitap ediyor o rumuzla açmış ss aldım kızla takiplestigini de ss aldım kendisine gönderdim.

Açtım ama niye açtım bi sor vs dedi :D daha sonra kızı engellediğini vs yazdı. Ama bu sırada hesabı hemen kapatmıştı.

Ben dava dilekcemde bu olaya da yer verdim. Cevap dilekcesinde asla böyle bir hesabı olmadığını yazmış:D biz 2. Dilekçenizde ss görüntüleri olduğunu ve mahkemeye sunulacağını yazdık. Şimdi hesabı geri açmış herkese açık yapmış takip ettiği herkesi silip tamamen yabancıları eklemiş sanki yabancı birinin hesabı gibi yapmış :))))

Bence mahkrme icin Insta hesabina gelene kadar birçok kusurlu olduğu olay var zaten. Bu kadar entrikaya girmesi çok saçma ve yersiz değil mi? Yani bu yaptığı bana çok komik geldi açıkçası.

Merhabalar hanımlar önceki konularımdan az çok biliyorsunuz boşanma aşamasındayım 1 yıllık evliligimde. 10 ay aynı evde kaldık psikolojik şiddet ailesinin her şeye karışması ve daha birçok sorun üzerine bir de fiziksel şiddet görünce evi terk edip boşanma davası açmıştım. Ben evi terk ettikten sonra eş kişisinin bi instagram hesabı açıp eski sevgilisiyle takipleştigini yakaladim :KK70:

insta hesabını kendi Ad soyadı ile değil yıllardır kullandığı meşhur bir rumuzu var arkadaşları falan da öyle hitap ediyor o rumuzla açmış ss aldım kızla takiplestigini de ss aldım kendisine gönderdim.

Açtım ama niye açtım bi sor vs dedi :KK70: daha sonra kızı engellediğini vs yazdı. Ama bu sırada hesabı hemen kapatmıştı.

Ben dava dilekcemde bu olaya da yer verdim. Cevap dilekcesinde asla böyle bir hesabı olmadığını yazmış:KK70: biz 2. Dilekçenizde ss görüntüleri olduğunu ve mahkemeye sunulacağını yazdık. Şimdi hesabı geri açmış herkese açık yapmış takip ettiği herkesi silip tamamen yabancıları eklemiş sanki yabancı birinin hesabı gibi yapmış :))))

Bence mahkrme icin Insta hesabina gelene kadar birçok kusurlu olduğu olay var zaten. Bu kadar entrikaya girmesi çok saçma ve yersiz değil mi? Yani bu yaptığı bana çok komik geldi açıkçası.
Siz oyle diyosaniz 🤷🏼‍♀️

Beyni yok fikri var işte. Kuş kadar akıllarıyla entrika çevirmeye çalışıyorlar. 😂
Kuş ondan daha akıllıdır bence :)
"Açtım ama niye açtım,bir sor bakalım."Meşhur Şener Şen repliği😂.Bu kadar mı amatör Bu herif?Neyse,her türlü pislik mevcut,davanızi da acmissiniz,hayır mı işlersiniz,çocuk mu sevindirirsininiz bilmem artık.Geçmiş olsun.
Evet evet aynen öyle yazdı 🦍🦍 :))) bu adamdan kurtulayım bütün hayırları işlemek az kalır bana 😇

Ne diyim 10 aya cok sey sıgdirmissiniz. Bebeginizi saglikla kucaginiza alin diyebilirim sadece.
Aminnn inşallah çok teşekkür ederimm
Fiziksel şiddet boşanmak için yeter de artar bile, o yüzden boşverin ne hesabı açıp kiminle ekleşirse ekleşsin çok iletişim halinde olursanız boşandıktan sonra yakanıza yapışır
Yok 1 aydir hiçbir şekilde iletişim halinde değilim zaten. Benden uzak cehenneme direkt olsun.

Sizin ortak cocugunuzda var mı bu adamdan
Hamileyim.
Bu kişiden mi hamilesiniz?
Doğal olarak evet
bu konulara tam hakim değilim ama açtım ama niye açtım bi sor vs demesi mesaj olaraksa bu kanıt olmuyor mu mahkeme için?
Evet kanıt bunlar zaten.
Dava dilekçesinde yer vermeye değecek bir olay mi instagramda hesap açıp eski sevgilisiyle takiplesmesi ben onu anlamadım? Sadakatsizlik mi yapmış oluyoruz karşı cinsle takiplesince? Eski sevgilisi de olsa neyi kanitlar bu? Yatakta basmamissiniz ya?
Evet böyle bir aşamadayken insta hesabı açıp sadece eski sevgilisi ile takipleşmesi mahkemece direkt sadakatsizlik sayılmasa bile hakim göz önünde bulunduruyor.

Sürekli muhatap olmak zorunda olacagınız biiri ozmn cocugunuzdan dolayı.. bosanmadan sonra hcbseyini takip edip sormamalısnz hayatınıza müdahale hakkı bulabilir kendinde.. süreci cok düzgün yönetmeniz lazım amma annelr daha dgru fikirler verirler

Dava dilekçesinde yer vermeye değecek bir olay mi instagramda hesap açıp eski sevgilisiyle takiplesmesi ben onu anlamadım? Sadakatsizlik mi yapmış oluyoruz karşı cinsle takiplesince? Eski sevgilisi de olsa neyi kanitlar bu? Yatakta basmamissiniz ya?
Karşı cins değil yani sadece, eski sevgilisini eklemiş.
Sizin eşiniz eski sevgilisiyle takipleşebilir mi? Ben çok karşıyım böyle bir olaya mesela. Sonuçta önceden sevgilim dediği birini takip etsin istemem.

Sürekli muhatap olmak zorunda olacagınız biiri ozmn cocugunuzdan dolayı.. bosanmadan sonra hcbseyini takip edip sormamalısnz hayatınıza müdahale hakkı bulabilir kendinde.. süreci cok düzgün yönetmeniz lazım amma annelr daha dgru fikirler verirler
Sonradan değişir mi bilmiyorum ben dava actiktan sonra çocuk hiç umrunda dahi olmadı. Düşük riskim oldu dr yatış verdi zaten bu insta açma eski sevgili ile görüşme olayını bile o zaman yaptı.

Mahkeme çocuğu görmesi için ne karar verir bilmiyorum ama görmeye geleceğini bile zannetmiyorum.

Sonradan değişir mi bilmiyorum ben dava actiktan sonra çocuk hiç umrunda dahi olmadı. Düşük riskim oldu dr yatış verdi zaten bu insta açma eski sevgili ile görüşme olayını bile o zaman yaptı.

Mahkeme çocuğu görmesi için ne karar verir bilmiyorum ama görmeye geleceğini bile zannetmiyorum.
Belli olmuyor o işler.. bütün zor zmaanları siz yasayacaksnz o sevmeye gelecek kıymete biner bi anda.. her konuda herseyi düşünerek ve en cokta cocugunuzu ve kendinizi düşünerek hareket etmelisiniz. Fevri davranışlar böyle stalklar hayatınızı bi anda kabusa cevirebilir.. zaten aklı basında bi insan düşük riski varken bunları yapmaz hatta hcbi durumda yapmaz ki .. ama işte karsnzda normal biri yok bence

Back
X