Yakaladığım insta hesabini yabanci hesaba cevirmis :D

Belli olmuyor o işler.. bütün zor zmaanları siz yasayacaksnz o sevmeye gelecek kıymete biner bi anda.. her konuda herseyi düşünerek ve en cokta cocugunuzu ve kendinizi düşünerek hareket etmelisiniz. Fevri davranışlar böyle stalklar hayatınızı bi anda kabusa cevirebilir.. zaten aklı basında bi insan düşük riski varken bunları yapmaz hatta hcbi durumda yapmaz ki .. ama işte karsnzda normal biri yok bence
Evet belli olmaz 🤷‍♀️
Stalk yapmıyordum aslında numaramı vs de değiştirdim hiçbir İletişim kanalımız yok avukat harici. Bugün öyle kardeşimin hesabından bakınca gördüm.

Evet belli olmaz 🤷‍♀️
Stalk yapmıyordum aslında numaramı vs de değiştirdim hiçbir İletişim kanalımız yok avukat harici. Bugün öyle kardeşimin hesabından bakınca gördüm.
Ya bakmamıssın baya kurcalamıssınzki rumuzlu acmıs adam önünüze düşmez bu😊 acklama yapmak zorunda değilsinz sadece ben korkarım böyle adamlardan hem yuvayı kurtaracak bsey yapmaz gamsız pisliğin tekidir, hemde herseyi kendine hak görür.. bakın erkeklerde bosanma sonrası sen halen benm karımsın dayatması devam ediyor ve aznlıkta değil bu.. kendm cocuk olmadıgı halde yasamıs biri olarak uyardım sadece sizi.. dkkat edin ve onun özel hayatından tamamen soyutlayın kendi mutlulugunuza ket vurursunuz farknda olmadan daha da ötesi hayati sonucları olur.. aaa bundan nolur dedğimz seyler basımıza cok iş acıyor sonra

Ya bakmamıssın baya kurcalamıssınzki rumuzlu acmıs adam önünüze düşmez bu😊 acklama yapmak zorunda değilsinz sadece ben korkarım böyle adamlardan hem yuvayı kurtaracak bsey yapmaz gamsız pisliğin tekidir, hemde herseyi kendine hak görür.. bakın erkeklerde bosanma sonrası sen halen benm karımsın dayatması devam ediyor ve aznlıkta değil bu.. kendm cocuk olmadıgı halde yasamıs biri olarak uyardım sadece sizi.. dkkat edin ve onun özel hayatından tamamen soyutlayın kendi mutlulugunuza ket vurursunuz farknda olmadan daha da ötesi hayati sonucları olur.. aaa bundan nolur dedğimz seyler basımıza cok iş acıyor sonra
Yok o ilk yakaladığım zaman benim instama bildirim geldi rehberinizdeki şu kişi instaya kayıt oldu diye öyle yakaladim. Ben şimdiden bahsediyorsunuz sandım:)) evet ilk başlarda çok kurcaladim hele de yakaladiktan sonra acaba başka hesapları vs de var mı gibisine ama simdi napim benden uzak olsun.

Evet dediğiniz gibi başka şeylere harcadıkları enerjiyi yuvaları için harcamazlar. Çok teşekkür ederim uyarilariniz için.🤲💜

Dava dilekçesinde yer vermeye değecek bir olay mi instagramda hesap açıp eski sevgilisiyle takiplesmesi ben onu anlamadım? Sadakatsizlik mi yapmış oluyoruz karşı cinsle takiplesince? Eski sevgilisi de olsa neyi kanitlar bu? Yatakta basmamissiniz ya?
Hicbir cacik cikmaz oradan...Dava dilekcesinde bosuna yer kaplayacak

Yaptığının doğruluğunu bilemem ama hukuki bi değeri var mı cidden? Eski sevgilisiyle hala takipleşen, arkadaş kalan, çıkıp kahve içen zibilyon insan var, onların hepsi hakim karşısına çıksa -1'le mi başlayacaklar?

Yaptığının doğruluğunu bilemem ama hukuki bi değeri var mı cidden? Eski sevgilisiyle hala takipleşen, arkadaş kalan, çıkıp kahve içen zibilyon insan var, onların hepsi hakim karşısına çıksa -1'le mi başlayacaklar?
Hayır gizli olarak böyle bir şey yapması kusur. Yoksa eşi izin veren gitsin görüşsün kahve de içsin arkadaşta kalsın. Benim konum ayrı eşten gizli sosyal medya hesabı açıp eski sevgilisi ile görüşmeye başlaması sadakat yükümlülüğüne aykırı.

Aaa hamile miymiş? Ben de iyiki çocuk yapmamışsınız bu zekası düşük şeyden diyecektim.
Böyle konularda baştan (zaten baştalar daha) sorunlu olan evliliklerde koştura koştura atlılar kovalarmış gibi çocuk yapmak şart biliyorsunuz ki 😬😬

Merhabalar hanımlar önceki konularımdan az çok biliyorsunuz boşanma aşamasındayım 1 yıllık evliligimde. 10 ay aynı evde kaldık psikolojik şiddet ailesinin her şeye karışması ve daha birçok sorun üzerine bir de fiziksel şiddet görünce evi terk edip boşanma davası açmıştım. Ben evi terk ettikten sonra eş kişisinin bi instagram hesabı açıp eski sevgilisiyle takipleştigini yakaladim :KK70:

insta hesabını kendi Ad soyadı ile değil yıllardır kullandığı meşhur bir rumuzu var arkadaşları falan da öyle hitap ediyor o rumuzla açmış ss aldım kızla takiplestigini de ss aldım kendisine gönderdim.

Açtım ama niye açtım bi sor vs dedi :KK70: daha sonra kızı engellediğini vs yazdı. Ama bu sırada hesabı hemen kapatmıştı.

Ben dava dilekcemde bu olaya da yer verdim. Cevap dilekcesinde asla böyle bir hesabı olmadığını yazmış:KK70: biz 2. Dilekçenizde ss görüntüleri olduğunu ve mahkemeye sunulacağını yazdık. Şimdi hesabı geri açmış herkese açık yapmış takip ettiği herkesi silip tamamen yabancıları eklemiş sanki yabancı birinin hesabı gibi yapmış :))))

Bence mahkrme icin Insta hesabina gelene kadar birçok kusurlu olduğu olay var zaten. Bu kadar entrikaya girmesi çok saçma ve yersiz değil mi? Yani bu yaptığı bana çok komik geldi açıkçası.
Niye atiyosunuz hemen kendisine ss yi cok afedersiniz sazan gibi.niye kendi bacaginiza sıktınız

Merhabalar hanımlar önceki konularımdan az çok biliyorsunuz boşanma aşamasındayım 1 yıllık evliligimde. 10 ay aynı evde kaldık psikolojik şiddet ailesinin her şeye karışması ve daha birçok sorun üzerine bir de fiziksel şiddet görünce evi terk edip boşanma davası açmıştım. Ben evi terk ettikten sonra eş kişisinin bi instagram hesabı açıp eski sevgilisiyle takipleştigini yakaladim :KK70:

insta hesabını kendi Ad soyadı ile değil yıllardır kullandığı meşhur bir rumuzu var arkadaşları falan da öyle hitap ediyor o rumuzla açmış ss aldım kızla takiplestigini de ss aldım kendisine gönderdim.

Açtım ama niye açtım bi sor vs dedi :KK70: daha sonra kızı engellediğini vs yazdı. Ama bu sırada hesabı hemen kapatmıştı.

Ben dava dilekcemde bu olaya da yer verdim. Cevap dilekcesinde asla böyle bir hesabı olmadığını yazmış:KK70: biz 2. Dilekçenizde ss görüntüleri olduğunu ve mahkemeye sunulacağını yazdık. Şimdi hesabı geri açmış herkese açık yapmış takip ettiği herkesi silip tamamen yabancıları eklemiş sanki yabancı birinin hesabı gibi yapmış :))))

Bence mahkrme icin Insta hesabina gelene kadar birçok kusurlu olduğu olay var zaten. Bu kadar entrikaya girmesi çok saçma ve yersiz değil mi? Yani bu yaptığı bana çok komik geldi açıkçası.

Benim konum ayrı eşten gizli sosyal medya hesabı açıp eski sevgilisi ile görüşmeye başlaması sadakat yükümlülüğüne aykırı.

O Orangegreysky ın da dediği gibi hukuki bir değeri yok.

Gugıl amcaya sormuşsunuz, yarım yamalak okumuşsunuz. Avukatınız da maşallah salla başı, al maaşı :olamaz:

Ne insta'sı ne takipleşmesi ne sadakati hanımefendi? Ay bi de ne SS'i?
O öyle olmuyor. Avukatınız açıklamadıysa hakim açıklar size mahkeme sırasında.
Dikkat edin de azar yemeyin.

Karşı cins değil yani sadece, eski sevgilisini eklemiş.
Sizin eşiniz eski sevgilisiyle takipleşebilir mi? Ben çok karşıyım böyle bir olaya mesela. Sonuçta önceden sevgilim dediği birini takip etsin istemem.
Ben de tercih etmem eski sevgilisini takip etmesini ama hukuken bunun bir sonucu olacağını zannetmiyorum. Sonuçta eski sevgilisiyle arkadaş olan hatta eşleriyle birlikte görüşen insanlar da var.

Hayır gizli olarak böyle bir şey yapması kusur. Yoksa eşi izin veren gitsin görüşsün kahve de içsin arkadaşta kalsın. Benim konum ayrı eşten gizli sosyal medya hesabı açıp eski sevgilisi ile görüşmeye başlaması sadakat yükümlülüğüne aykırı.
Eşimin haberi vardı diye yalan söyleyebilir, nasıl kanıtlanacak? Başka bir şeye kızıp ekran görüntülerini almış, kendisi biliyordu diyecektir. Eski sevgilimdi ama sonra arkadaş kalmaya karar verdik de diyebilir.

O Orangegreysky ın da dediği gibi hukuki bir değeri yok.

Gugıl amcaya sormuşsunuz, yarım yamalak okumuşsunuz. Avukatınız da maşallah salla başı, al maaşı :olamaz:

Ne insta'sı ne takipleşmesi ne sadakati hanımefendi? Ay bi de ne SS'i?
O öyle olmuyor. Avukatınız açıklamadıysa hakim açıklar size mahkeme sırasında.
Dikkat edin de azar yemeyin.
aynen keske yücelerin yücesi ulu hukukçu size danişsaydim daha önce :))) neyse azar yersem davami size devredirim engin bilgilerinizle beni savunun nolurrrr 🤲💜

Böyle konularda baştan (zaten baştalar daha) sorunlu olan evliliklerde koştura koştura atlılar kovalarmış gibi çocuk yapmak şart biliyorsunuz ki 😬😬
Hamileligim ve bu konusunun ne alakası var şu an ? Size hamileligim ile ilgili dert mi yandım? Ya da çocuğum sizin destek ve yardımlarınızla mi büyüyecek? Marifetmiş gibi koşa koşa gelip alakasız yorum yapıyorsunuz

Niye atiyosunuz hemen kendisine ss yi cok afedersiniz sazan gibi.niye kendi bacaginiza sıktınız
Benim boşanma sebebim insta hesabıı yakalamam vs degilki insanlar eşlerini yatakta basıyor adamlar yine inkar ediyor :) tüm bu olaylar yaşanırken birde böyle bir şey yapması.

Avukatinizla siz beni sey yoluna goturen kankam gibi ikili olmussunuz😂
😄

Karşı cins değil yani sadece, eski sevgilisini eklemiş.
Sizin eşiniz eski sevgilisiyle takipleşebilir mi? Ben çok karşıyım böyle bir olaya mesela. Sonuçta önceden sevgilim dediği birini takip etsin istemem.
sizin ya da benim doğru bulup bulmamamiz değil mesele yalnız. Mahkeme icin sadakatsizlik delili teşkil etmez bana gore

Ben asla ekran kaydı alıp atmam. İkincisi hala adamı seviyor kıskanıyor bizden de onay bekliyor gibisiniz. Mahkeme de kanıt olabilecek herşeyi neden eski eş kişisine atiyorsunuz ayrıca bu kulağına su kaçırmak değil mi? Asıl sizin yaptığınız konik geldi bana. Es kişisi zaten karaktersizmis!!

Dava açıldıktan sonra sadakat yükümlülüğünün kalkması ile ilgili emsal kararlar vardı sanırım..
Keşke insan gibi anlaşmalı boşansa karşı taraf.
Olmuyorsa zorlamanın alemi yok bir imzayla bitmeli. O da baksın yoluna rahat rahat
Neden anlaşmalıya yanaşmıyor? Talebi ne?
Ayrılmak mı istemiyor?

Back
X