Merhabalar hanımlar önceki konularımdan az çok biliyorsunuz boşanma aşamasındayım 1 yıllık evliligimde. 10 ay aynı evde kaldık psikolojik şiddet ailesinin her şeye karışması ve daha birçok sorun üzerine bir de fiziksel şiddet görünce evi terk edip boşanma davası açmıştım. Ben evi terk ettikten sonra eş kişisinin bi instagram hesabı açıp eski sevgilisiyle takipleştigini yakaladim
insta hesabını kendi Ad soyadı ile değil yıllardır kullandığı meşhur bir rumuzu var arkadaşları falan da öyle hitap ediyor o rumuzla açmış ss aldım kızla takiplestigini de ss aldım kendisine gönderdim.
Açtım ama niye açtım bi sor vs dedi

daha sonra kızı engellediğini vs yazdı. Ama bu sırada hesabı hemen kapatmıştı.
Ben dava dilekcemde bu olaya da yer verdim. Cevap dilekcesinde asla böyle bir hesabı olmadığını yazmış

biz 2. Dilekçenizde ss görüntüleri olduğunu ve mahkemeye sunulacağını yazdık. Şimdi hesabı geri açmış herkese açık yapmış takip ettiği herkesi silip tamamen yabancıları eklemiş sanki yabancı birinin hesabı gibi yapmış :))))
Bence mahkrme icin Insta hesabina gelene kadar birçok kusurlu olduğu olay var zaten. Bu kadar entrikaya girmesi çok saçma ve yersiz değil mi? Yani bu yaptığı bana çok komik geldi açıkçası.