• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yakı ile hamile kalanlar

lavinyadzd

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2025
28
6
1
25
Hanımlar merhaba bu konuyu çok merak ettim bir arkadaşım kuyruk sokumuna masaj ve yakı ile hamile kalmış bazı başlıklar da gördüm bu konuda. Doğru mu acaba ve kullanımı nasıl oluyor bilgilendirir misiniz?

Hanımlar merhaba bu konuyu çok merak ettim bir arkadaşım kuyruk sokumuna masaj ve yakı ile hamile kalmış bazı başlıklar da gördüm bu konuda. Doğru mu acaba ve kullanımı nasıl oluyor bilgilendirir misiniz?
Bel çekme diyorlar ona çektikten sonra yakı yapıştırıp gün aşırı ilişki oluyor bende işe yaramadı

yaaa çok üzüldüm inşallah tez vakitte isteyen herkese 🙏🏽 ne zaman yapıştırdınız yakıyı zaman olarak
Beli çekiyorlar da çok sakat iş çektirmeden yapıştırın. 2 sene sonra doğal yoldan kendiliğinden bi oğlum oldu çok şükür Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏🏻

Hamileliği bilmem de kuluncumu çok güzel rahatlatıyor. Sırta yapıştırılan kas gevşeticinin üreme ile çok alakası olduğunu sanmıyorum. Krem versiyonları da var neden onlar değil de yakı?

Hamileliği bilmem de kuluncumu çok güzel rahatlatıyor. Sırta yapıştırılan kas gevşeticinin üreme ile çok alakası olduğunu sanmıyorum. Krem versiyonları da var neden onlar değil de yakı?
Ya evet katılıyorum sadece rahatlatıyor ama kuyruk sokumuyla bebek olmasının hiç alakası yok sadece ertesi hafta yumurtlama gününü tutarsan hamile kalıyorsun sorun yoksa tabi

Siz bel çektirmiş miydiniz
Evet 3 kere falan hiç bişeye yaramadı üstüne belimde ağrı oluştu çekilen yer çukurlaşır gibi bir hal aldı yani sağlıksal olarak çok riskli o yüzden önermiyorum bel fıtığı riski var kişiden kişiye değişir tabi

Evet 3 kere falan hiç bişeye yaramadı üstüne belimde ağrı oluştu çekilen yer çukurlaşır gibi bir hal aldı yani sağlıksal olarak çok riskli o yüzden önermiyorum bel fıtığı riski var kişiden kişiye değişir tabi
Nasıl çekiliyor bel napıyolar

Back
X