• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yakı ile hamile kaldım

Mutlu4040

Bir sabah gelecek kardan aydınlık
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
29
Puanlar
18
Merhaba arkadaşlar buraya belki birilerine faydası olur diye yazmak istiyorum ocak ayında adetim 1 ocakta başladı 7 ocakta bitti 9 ve 10 ocakta belime yakı yaptım ve şubatta hamile olduğumu öğrendim her ne kadar mart ayında düşük ile sonuçlanmış olsa da yakı ile hamile kaldım çünkü gerçekten artık ocak ayı değil de şubat ayını değerlendiririm diye düşünmüştüm stres faktörü de çok etkili salıverdiğiniz an hamile kalma ihtimaliniz artıyor ben bu siteden çok fayda gördüm o yüzden yazmak istedim

Yakı kullanınca işe yarayan var mı başka tanıdığınız yoksa tamamen tesadüf mü?

Sicak suyla ve Çok sık duş alınca bel genişliyor ve bu da gebeliğe engel oluyormuş yakı yaptığınızda beliniz sıklaşıyor ayriyeten hamile kalmak gibi bi planınız varsa ılık suyla duş alın ve bolca kabak çekirdeği tüketin eşinizle beraber

Kas gevşetici rahime nasıl etki edebilir ki doktora soracağım inşallah yüzüme cahillll der gibi bakmaz 😂
Aman sorayım deme. Cevap bu şekilde 😅

“Bazı kişiler yakının:
  • Kan dolaşımını artırdığı,
  • Rahmi “ısıttığı”
gibi nedenlerle hamileliği kolaylaştıracağını düşünebilir. Ancak bunun bilimsel bir kanıtı yoktur.”

Sicak suyla ve Çok sık duş alınca bel genişliyor ve bu da gebeliğe engel oluyormuş yakı yaptığınızda beliniz sıklaşıyor ayriyeten hamile kalmak gibi bi planınız varsa ılık suyla duş alın ve bolca kabak çekirdeği tüketin eşinizle beraber
Her gün duş alırım hatta bazen günde iki kere aldığım oluyor.Hamile kalamayışım bundan değildir herhalde.Ayrıca her akşam kabak çekirdeği tüketmekten karnımda kabak çekirdeği ağacı çıktı 😀Tık yok.Bence alakası yok böyle şeylerle

Isı uygulaması zararlı gebelik planlayanlar için. Tevafuk olmuş gebe kalmışsınız düşüğünüze bile sebep olmuş olabilir. Gebelik için yapılan tedavilerde sıcak duşu bile yasakliyorlar.

Merhaba arkadaşlar buraya belki birilerine faydası olur diye yazmak istiyorum ocak ayında adetim 1 ocakta başladı 7 ocakta bitti 9 ve 10 ocakta belime yakı yaptım ve şubatta hamile olduğumu öğrendim her ne kadar mart ayında düşük ile sonuçlanmış olsa da yakı ile hamile kaldım çünkü gerçekten artık ocak ayı değil de şubat ayını değerlendiririm diye düşünmüştüm stres faktörü de çok etkili salıverdiğiniz an hamile kalma ihtimaliniz artıyor ben bu siteden çok fayda gördüm o yüzden yazmak istedim
Benimde hamile kaldığım ay adet sonrasi belime yaki yapıştırmıştık etkisi oldumu bilmiyorum kafamda rahattı o ay salmıştım gerçekten simdi cok şükür bebeğim kucağımda 20 günlük olduk bile

Benimde hamile kaldığım ay adet sonrasi belime yaki yapıştırmıştık etkisi oldumu bilmiyorum kafamda rahattı o ay salmıştım gerçekten simdi cok şükür bebeğim kucağımda 20 günlük olduk bile
Adetinizden sonra kaçıncı gün yapıştırmıştınız acaba

Back
X