• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yakı yaptırıp hamile kalan var mı...?

büyüklerinin istegi üzerine üc dört defa yapıstırdım ve hic birindede olmadı canını yakmaktan baska bir sey yapmıyor baya sıcaklık veriyor cünki

bende yaptırdım hatta şuan belimde ya ben baya inanmıştım demek olmadı....

tam olarak içeriğinin ne olduğunu bende bilmiyorum ama ağrıyan yerlere yapıştırılıyomuş hamile kalmak içinde bele yapıştırıyorlarmış belde açıklık varsa onu kapatıyomuş......bilmiyorum aydınlatabildimmi....

canım benim arkadaşım yakı ile hamile kaldı.bende denedim ama olmadı.başka arkadaşlarımda denedi olmadı.umarım sende işe yarar.sevgiler.

bende duydum öyle bişey arkadaşlar hatta benim topiğimde biri paylaşmıştııı.okumayı üşenmezseniz bi bakın derim..

benimde arkadaşım bu sayede hamile kaldı. bende denemek istedim ama bi türlü nasip olmadı.
bi deneyeyim bu ay :)

bende bu ay denedim başta çok ümitliydim ama şimdi ümidim kalamdı......
yok çünkü bi gelişme ....

herkeste olacak diye bişey yok. birde kendi kendimize yakı yapıştımakda fayda etmez. ilk önce belini çekiyorlarmış ovuyorlarmış daha sonra yakıyı yapıştırıyorlarmış. fakat yakıyı yapıştırınca 3 gün çıkarmayacaksın ve sürekli dinlenip terleyeceksin. bizde nerde o dinlenme iş bizi bekliyor. yakının faydasıda yok diyemem benim kaburga kemiğim çatlamıştı yakı iyileştirdi.

benimde belimde suan yakı var.yakı hamile kalamk için degil tabiki belini önce ovuyorsun daha sonra yakıyı yapıştırıyorsun belinde açıklık varsa kapatıyor buda hamile kalırsa eger düşüğü önlüyor.

sevgili arkadaşlar
benim kayınvalidem bana yaptı. yumurta akı ve sabunu rendeledi. karnımı güzelce bu karışımla ovduktan sonra üzerinde bir bezle kapatı ve güzelce belimden doladı sonrada belimi çekti ama ben gebe kalamadım ne yazikki .ama akrabalarımızdan birisine daha yapmış o gebe kalmış allahın takdiri sanırım. sevgiyle alın

kıslar bunun bir zamanı var mı..ne bileyim regl bittikten sonra yada olmadan önce ya da regliyken gibi..bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim...

yaptım yapmazmıyım kaçkere karşıdan kadın getirdik parayla hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç faydası yok bardak değilde birşey varya aklıma gelmedi küfecik miydi kaçkere onuda yaptık belimi sıktıttırdık gene yok amaaaaan biz kafayı yedik geçmiş olsun arkadaşlar

şu an benim de belimde var adetim bitti bugün 7.gün 2 gün kalmalıymış üstünde öyle yazıyor ben şöyle bir plan yaptım 7.8.günler yakı kalacak üzerimde 9.gün çıkaracam 10.gün de çalışmalara başlayacaz benim iki tane düşüğüm var faydası olacak gibi hissediyorum bu sıcakta pek çekilmiyor bayağı bir sıcak tutuyor ama yeter ki faydasını göreyim bu arada sabah akşam soğan suyu da içiyorum tabi hangisinin faydası olur bilemem gelişme olursa yazarım buraya sevgiler...hihoyyyt

şu an benim de belimde var adetim bitti bugün 7.gün 2 gün kalmalıymış üstünde öyle yazıyor ben şöyle bir plan yaptım 7.8.günler yakı kalacak üzerimde 9.gün çıkaracam 10.gün de çalışmalara başlayacaz benim iki tane düşüğüm var faydası olacak gibi hissediyorum bu sıcakta pek çekilmiyor bayağı bir sıcak tutuyor ama yeter ki faydasını göreyim bu arada sabah akşam soğan suyu da içiyorum tabi hangisinin faydası olur bilemem gelişme olursa yazarım buraya sevgiler...hihoyyyt

inşaallah yaptıklarınızın faydasını görürsünüz ve bir bebeğiniz olur

Back
X