Silopi de terör yandaşları tarafından ekip arabasının içinde yanan polisin hayatı bu kadar basit mi neden herkes görmezden geliyor nasıl polisi durdurup kimlik sorabiliyorlar ve yakıp çıkmasın diye kapıyı tutuyorlar ? Zeynep komiserin vücudunun %49 u yandı ve Gata da yoğun bakımda siz bu konuda ne düşünüyorsunuz ?
Kaynak var mı........
Bu konu açıldı daha önce konuşuldu ayrıca niye konuşulmadı diye itham da bulunacağınıza haberi siz taşıyabilirdiniz buraya.
Ben baktım görememiştim o yüzden öyle yazdım ben haberlerde de görmedim ve arkadaşımın ablası olduğu için ondan öğrendim sosyal medyada ses getirmediği için şaşırdığım için sordum link için teşekkürler
Çok geçmiş olsun tekrar şu anki durumu nasıl biliyor musunuz?
Arkadaşımla konuştum bugün yoğun bakımdan çıkmış arabadan ilk çıktığında kadıncağızın biri üstüne su dökmüş onun çok faydası olmuş ama vucudunun yarısı yanık ayağa ne zaman kalkar bilinmez en kötüsü de 3 yaşında kızı var anneanne babaanne geziyor hiç bişeyden habersiz
Arkadaşımla konuştum bugün yoğun bakımdan çıkmış arabadan ilk çıktığında kadıncağızın biri üstüne su dökmüş onun çok faydası olmuş ama vucudunun yarısı yanık ayağa ne zaman kalkar bilinmez en kötüsü de 3 yaşında kızı var anneanne babaanne geziyor hiç bişeyden habersiz
Yüzünde yanma varmıymış.....inşallah iyileşir......şimdi yeni öğrendim
Allah şifa versin yanık ne kadar zordur bilirim en kısa zamanda hem bedenen hem de ruhen iyileşir inşallah
Çözüm süreci,çözüm süreci....
Çözülen bir şey yok,mahvolan hayatlar var.
Aynen öyle ya kız o kadar kötü olmuş ki 1 haftadır ne çektiğimizi anlatamam diyor doğru Allah bilir
elimiz ufacık yansa bile ne kadar kötü oluyoruz bide % 49 gibi bi oran allah korusun şifa versin inşallah pislikler bide çıkamasın diye kapıyı tekmelemişler bilinci yarı açıkmış çıktığında
Bunlara da insan denmez işteBen 5 sene önce falan belden aşağımı yakmıştım o yüzden az çok anlayabiliyorum tedavisine dikkat ederse hem çabuk iyileşir hemde en az izle atlatır durumunu.. psikolojik destekte alıyordur umarım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?