Yakın arkadaş mağdurları

sedefxx

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2019
71
79
3
27
Çok yakın arkadasım vardı liseyi aynı sırada oturarak bitirdik yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi çok iyiydik benim doğmamış kardeşim derdim
Sonra nasıl olduysa koptuk hiç kavga tartışma gibi bişey olmadı öyle birdenbire koptuk tuhaf biliyorum ama
O üniversiteye başladı yeni arkadaşlar edindi ben kazanamadım ama olsun
Bi kaç kere yazdım bi sorun mu var bilmeyerek bişey mi yaptım falan diye yok dedi oralı olmadı
Bi kaç kere daha yazdım napıyosun diye ama o hiç yazmadı bende kestim artık o yazmadı ben yazmadım ama bu aralar haberi olmasada en çok ona ihtiyacım var zor günler geçiriyorum ve yanımda sadece onu arıyorum bizim arkadaşlığımız hep gerçek geldi bana asla tahmin etmezdim böyle olacağını yalan olduk resmen çok koyuyor varmı böyle birden sebepsiz kopan arkadaşlıklarınız

Yakın arkadaş mağduru olmayan var mıdır acaba? Eskiden çok arkadaş canlısıydım bir grup arkadaşımla yediğim içtiğim ayrı gitmezdi sonra hepsinden tek tek kazık yedim. Şimdi çocukluk arkadaşlarım dışında kimseye o kadar yakın olmuyorum herkese eşit mesafedeyim otururum bir yerde kahve içerim hoş sohbet eder kalkarım fazlasına gerek yok.

Söylediğiniz olayı lisede, üniversitede 2 defa yaşadım. Kardeşim kadar yakın bulduğum, yediğimiz, içtiğimiz bir, hastalanınca okulu asıp başında durduğum kişi en ihtiyacım olduğu zamanda ve mezun olacağı son 1 ay muhabbeti kesti hatta vedalaşmadan gitti. Çok ama çok üzülmüştüm. Çünkü çok şey paylaştık ve sebepsiz yere veda bile etmeden gitti. 2 ay sonra aradı hata yaptım, ne desen haklısın özür dilerim dedi ama benim artık dostluğa inancım kalmadı.Düğünü oldu davet etmedi. Ara sıra hala aklıma gelir ne düşünerek böyle davrandı merak ederim. Sonuç; artık kimseyle dostluk kurmuyorum. Tanıdığım her yeni insan tanıdık olmanın ötesine geçmiyor benim için. Artık yalnızken bile güzel zaman geçirebiliyorum ve inanın dosta ihtiyaç duymuyorum.

Arkadaşlık zaten baştan sona çıkar ilişkisidir. En basiti karşıdan manevi destek alıyoruz, bir sorunumuzu anlatarak. Arkadaşınızın ortamı ve çıkar konuları değiştiği için sizinle muhabbetini sonlandırmış olabilir. Ben bu tarz bir arkadaşlığı bana göz göre göre yalan söylediği için bitirmiştim.

O kazığı bende yedim biri işi düşünce yazardı, Osmanlıca ödevini gönderir misin be kanki diyordu diğeri de sadece ders çalışılacağı zaman beni çağırırdı.Hepsini de postaladım arkadaşlığın çıkar ilişkisi oldğunu düşünmeye başladım.Hele o sürekli Osmanlıca ödevini atar mısın diyen kıza senin ödevini ben yapmak zorunda değilim deyince her yerden takipten çıktı.

Back
X