yakın arkadaşımdan sinir bozucu durumlar..

sedaecrin

“Kırarlar diye hayal kurmaktan vazgeçilmez.”
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2011
7.800
1.834
398
hoşlandığım bir erkek var bu konuda bazen arkadaşımdan fikir alırım sağolsun yardımını esirgemez bana ben ona hani konuştuklarımızı felan anlatırım sevdiğim arkadaşalrıma yaptığım gibi ama hevesimi kırmada bir numaradır sağolsun kötü bir yargı söz beni incitip acabalara itabiliyor ben böyleyim yani bunu bile bile anlattıklarımdan hep bir önyargı ile birşeyler çıkarıp benim düşüncelerimi acabaya çekmeyi başarıyor. çoktalaıngandır kendisi bir de soracağı sorular vardı bana ders olarak ben bir taraftan sorularını cevaplandırıyorum bir tarftan da hoşlandığım çocukla konşuyorum zaten hafta bir anca görüyorum ikisine de yetişmeye çalışıyorum o da bilmiyomuş benim onunla konuştuğumu neyse size iyi sohbetler dedi kapattı gitti sayfayı msni yani ben ikisine de yetişiyordum halbuki detaylı şekilde konuyu anlatmaya çalşıyordum bazen cidden arkadaşın da olsa yoruyorlar seni bazı durumalrda..

hayatta edindiğim tecrübelerden biri erkek arkadaşınla ilgili aranda geçenleri iyi ya da kötü kimseyle paylaşmıcaksın

erkeklerin daha objektif yaklaştıklarını düşünüyorum...aksi taktirde,kız arkadaşların pek azının samimiyetlerine güvenirim...
bir gün olmazsa başka bir gün bir zamanda muhakkak belli ederler düşüncelerinin..

hayatta edindiğim tecrübelerden biri erkek arkadaşınla ilgili aranda geçenleri iyi ya da kötü kimseyle paylaşmıcaksın

gerçekten mi ya ben hep paylaşıyorum o halde yanlış mı yapıyorum gerçi sonuca göre evet yanlışlardayım

malesef öyle haklısın kızlar biraz daha bu konu da yaklaşımları siniri bozucu boyutta mmalesef..

canım benimde böyle bi arkadaşım var.kendisine derdimizi anlatalım kimsenin aklına gelmeyecek kötü şeyler onun aklına gelir bize söyler moralimiz bozulur :) bana , diğer arkadaşlarıma hep yapar bunu.
söz konusu hoşlandığımız erkek ya da sevgilimiz olunca yapılan yorumlar üzebiliyo bizi, bide üstüne saçma sapan akıl almayacak yorumlar yapmak daha da üzer tabi.ben bu kıskançlıkları hiç anlamıyorum.bu arkadaşım sırf erkek arkadaşımdan kıskandığı için beni aylarca konuşmadı benimle..aslında bakınca ne kadar saçma dimi.o yüzden çok gerekmedikçe anlatmamak lazım bu tarz şeyleri, insanları yıllar geçsede tanıyamıyosun maalesef..
bi arkadaşın dediği gibi kızlar bu konuda daha farklı, önyargılı erkekler ise önyargısız, objektif.ben erkek arkadaşımla sorunum olduğunda çok yakın bi erkek arkadaşımı aradığımı ve ağladığımı hatırlıyorum, inanılmaz destek vermişti bana rahatlatmıştı benii.daha mantıklı zaten ne bi kıskanclığı ne moral bozucu yorumları olur :))

zaten bu durumlarda da moral bozmamak elde değil mübarek snaki felaket tellalı gibiler :) evet erkeklerin arkadaşlık analyışlarına da bu durum karşısında ki yorum kabiliyetlerine de büyük bir hayranlığım var bende de var bir tane öyle arkadaş 10 yıldır arkadaşım yani nerdeyse ama kız arkadaşalrıma nazaran çok çok farklıdır düşüncelidir kızlar köstek olurken o destek olur yeri gelince :)

paylaşma. ne kadar samimi olursan ol işlerine gelmediği bir anda sana karşı kullanırlar

aynen öyle paylaşılmaya gelmiyor bazı durumlar kullanma kabileyti fazla olan insa özlelikle kızlar çok fazla bu durumda

üniwersitede ilk yılım ama yaş olarak birz büyüküm..aynı şehrden geldiğm bi arkadaşım war we onun yakın bi erkek arkadaşı(kardeşim modundalar)neyse hep 3lü takılıyoduk...çocukla aramız çok iyiydi kızlada öle tabiki neyse arkadaşımın kıskançlığı yuzunden çocukla son zmnlarda çok kawga eder olduk ben dedim ona bu kız senden hoşlanıo die bence oda farkında ama inkar edio o bnm kardeşim olmaz öle şey filan die...çocugu çok sewiyorum tam efendi,kafa filan ama şuanda ne konuşuyoruz,yan yana geldgmızde sadece acı çekiorum özlediğimden ötürü...bişey diyemiorum...onlar iyiler ama yakında araları bozulcak biliorum pfff yakınken uzak olmak çok zor yaa kimseye anlatamıyorumda içimde kaldı patldım yani...yazayım rahatlaym ddm..

aynı dert bendede vardı bir hafta öncesine kadar arkadaşım ne anlatsam sürekli beni yerer bi vaziyette cevaplar veriyodu en son ben erkek arkadaşımdn ayrılmıştım ve bayadır unutamıyorum onu bana kalktı dediki sen onu bize bile anlatmadığın yaşanmışlıkların yüzündn unutamıyosun dedi bende ne demek o şimdi dedim size bile anlatmadığım derken ben ne yaşamışımda size anlatmamışım dedim bilemiyorum artık filan dedi ki kendisi hayatta anlatmaz erkek arkadaşıyla arasında geçenleri hep masumdur hiç öpüşmez koklaşmaz bende dedim ben kötü bişi yapmadımda yaşamadımda herkesin yaşadığı normal şeylerdi bunda anlatılcak bişşi yok dedim seninde sevgilin var az çok bilirsin dedim bu sefer başladı kıvırmaya ay ben sana onumu kasdettim hani bi el tutmadı falan belki çok etkilenmişindir unutamazsın dedim el tutmanın anlatılcak nesi var bana söylermisin ay elimi şöle tuttu böle tuttu diyemi anlatıcam sen zaten buları biliyosun bilmediğin bi yaşanmışlık değilki bu dedim sonra çemkirmeye başladı sen beni yanlış anladın sen hep bölesin şölesin diye ve sonuç bir haftadır görüşmüyoruz kesinlikle anlatılmamalı

tecrübelerime dayanarak söyleyeyim gerçek arkadaş mutlu eder, üzmeden yardım eder, eğer bir yanlış varsa sizi üzmeden kırmadan rencide etmeden gösterir, sizi sorguluyorsa siz de arkadaşlığınızı bir sorgulayın derim....

anlattığınız gibi arkadaşlıkların içinde mutlaka, az biraz da olsa kıskançlık ararım ben...

amann böylelerine cidden insan arkadaş demek istemiyor ya senin durum da bendnemiş iyi anlıyorum canım snei

beni bu arkadaşım malesef ki hiç my-utlu etmiyor konuda da bahettiğim gibi sürekli bu hal ve haraketler içerisinde yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…