• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yakın arkadasımın asırı nazarı degiyor!!!

Kızlar direkt konuya girmek istiyorum. Benim cok yakın bir arkadasım var. Üniversiteden tanışıyoruz kendisi 23 yasında, ben de 22.

Bizim durumlarımız denk, maddi olarak bir sıkıntı yok bu konuda bir kıskançlık oldugunu da düşünmüyorum cok sacma seyler cunku. Örneğin Odama klima takıldığı gun bizdeydi, sonra biz dısarı cıktık akşamında eve döndüm ne göreyim, klimanın önündeki parça ayrılmıs, dusmus. Servisten geldiler onlar bile dedi yıllardır ilk defa böyle bir sey gördum diye, ki kendi evinde tuvalette bile var klima.

Birkac sene önce yeni araba aldım, bir süre sonra da onunla buluşmuştum o gün ilk defa gördü arabayı, eve dönerken kaldırıma çıktım sag on çamurlugu surttum ve sag aynamı çarptım. Onunla bulustugum günlerde hep basıma bir seyler geliyor hem de ciddi seyler, düsüp bileğimi burktum, sokakta bayıldım, araba carptı, hayır bir de sakar bir insan da degilim hiç basıma gelmeyecek olaylar onunlayken oluyor. Çanta alıyorum kulbu kopuyor, elbise alıyorum üstüme bir sey dökülüyor.

Anneme söylediğim zaman basta sen abartıyorsun, sen onun nazarının değdigine sartlamıssın kendini o yüzden öyledir diyordu, ama ne zaman onunla buluştugum gun merdivenden düştüm o zaman annem de bu kızda bir sey var dedi. Ve bunlar sadece benim basıma gelmiyor.

Ilk defa sacımı boyattıgım gun ona resim atmıstım, boya o kadar koyu çıktı ki saclarım simsiyah oldu resmen. Yıllarca gittiğim kuafördü yani olmayacak bir hata oldu :KK43: Allah büyük ya bir gun bu x benim dedikodumu yaparken baskasına atacağı mesajı yanlışlıkla bana attı. Hem de cok sacma bir konuda. O senelerdir saclarını kestirecegini söyler, yine bu muhabbet gecmisti bir gun, ben de birkac hafta sonra boyaya gitmiştim kuaförüm sacların cok kırık keselim dedi ben de kestirdim. Benim ondan önce gidip saçlarımı kestirmeme takılmıs. "Benden duymuş gidip benden önce sacını kestirmiş" diye mesaj atmış birine. Simdi böyle anlatınca sacma geliyordur belki ama gecen sene sınava girecektik mesela sordum hangi yönetmelikler lazım diye, bana onu bile yanlıs soyledi.

Eski erkek arkadasımla tanıştırdıgım gunun ertesi günü cocuk beni terk etmişti. Böyle fesatlık mı denir buna bilmiyorum ama zamanında ona bahsettigimde hep "o cocuk çirkin, tipsiz, baba parası yiyor, ben onun mezun olduğu okuldan mezun olanlarla aynı kaldırımda bile yürümem, bölümü de kötü, o seni sevmiyor, baska kızlarla idare ediyordur" derdi ve ben bu cocuktan ayrılmamın üstünden bir bucuk iki sene gecti hala arada konusunu acar gecen seninkini gördum yine kızlarla bilmem ne diye. Zamanında ne kadar üzüldüğümü de biliyor, su an üzülmüyorum umrumda degil ama o cocuk hakkında bir sey duymak görmek istemiyorum kendisine de söyledim ilgilenmiyorum anlatma diye. Baska bir yakın arkadasımız daha var onun eski erkek arkadası icin de aynısını söylüyor. O arkadasımız biriyle görüşüyor mesela bu hemen olumsuz yorumlar yapıyor ama bilerek canını acıtmak ister ya bir insan aynen öyle. "Bu da olmaz bosuna uğraşma hehehe" tarzında. Iliski konusunda hicbir sey anlatmıyoruz ona sırf bu yüzden.

Evi arabası var, her seyi var; ama o kadar olumsuz bir kız ki aldığım çikolatayı göstersem o an elimden kayar düşer yani. Ders konusunda o kadar hırslıydı ki, hepimizin on katı çalısmasına rağmen hep düşük notlar aldı. Beni mutlu eden bir olayı anlatsam o is bozulur, mutsuz eden bir seyi anlatsam sevinir kaç kere şahit oldum resmen ben ağlarken kıkırdadı. Yakın da bir arkadasım cok zarif, cok agır bir kız, cok düzgün, ailesi de öyle. Belli bir yastan sonra insanın kendisine uygun, denk arkadaslar bulması zor oluyor. Biz üç dört kız oturur hep ileride cocuklarımızı birlikte büyütürüz diye plan yapardık, ama artık buluştuğumuzda bir soğukluk oluyor üzülüyorum, cunku kimse ona bir sey anlatmak istemiyor. Eski sıcaklık, o eski samimiyet olmuyor. Nazarı da fesatlıgından değiyor herhalde artık böyle dusunuyorum. Bilmiyorum bu konunun bir çaresi var mı? :(
nazar ayeti, felak nas oku ;)

Benim de böyle bir tanıdığım var ama nazardan daha çok fesatlığıdan kendini taklite vurmuş vaziyette o da zor.

arkadaşlıgınızı neden bitirmiyosunuz. yoksa dahada felaket bişeymi gelsin başınıza bunumu bekliyosunuz.

Kızlar direkt konuya girmek istiyorum. Benim cok yakın bir arkadasım var. Üniversiteden tanışıyoruz kendisi 23 yasında, ben de 22.

Bizim durumlarımız denk, maddi olarak bir sıkıntı yok bu konuda bir kıskançlık oldugunu da düşünmüyorum cok sacma seyler cunku. Örneğin Odama klima takıldığı gun bizdeydi, sonra biz dısarı cıktık akşamında eve döndüm ne göreyim, klimanın önündeki parça ayrılmıs, dusmus. Servisten geldiler onlar bile dedi yıllardır ilk defa böyle bir sey gördum diye, ki kendi evinde tuvalette bile var klima.

Birkac sene önce yeni araba aldım, bir süre sonra da onunla buluşmuştum o gün ilk defa gördü arabayı, eve dönerken kaldırıma çıktım sag on çamurlugu surttum ve sag aynamı çarptım. Onunla bulustugum günlerde hep basıma bir seyler geliyor hem de ciddi seyler, düsüp bileğimi burktum, sokakta bayıldım, araba carptı, hayır bir de sakar bir insan da degilim hiç basıma gelmeyecek olaylar onunlayken oluyor. Çanta alıyorum kulbu kopuyor, elbise alıyorum üstüme bir sey dökülüyor.

Anneme söylediğim zaman basta sen abartıyorsun, sen onun nazarının değdigine sartlamıssın kendini o yüzden öyledir diyordu, ama ne zaman onunla buluştugum gun merdivenden düştüm o zaman annem de bu kızda bir sey var dedi. Ve bunlar sadece benim basıma gelmiyor.

Ilk defa sacımı boyattıgım gun ona resim atmıstım, boya o kadar koyu çıktı ki saclarım simsiyah oldu resmen. Yıllarca gittiğim kuafördü yani olmayacak bir hata oldu :KK43: Allah büyük ya bir gun bu x benim dedikodumu yaparken baskasına atacağı mesajı yanlışlıkla bana attı. Hem de cok sacma bir konuda. O senelerdir saclarını kestirecegini söyler, yine bu muhabbet gecmisti bir gun, ben de birkac hafta sonra boyaya gitmiştim kuaförüm sacların cok kırık keselim dedi ben de kestirdim. Benim ondan önce gidip saçlarımı kestirmeme takılmıs. "Benden duymuş gidip benden önce sacını kestirmiş" diye mesaj atmış birine. Simdi böyle anlatınca sacma geliyordur belki ama gecen sene sınava girecektik mesela sordum hangi yönetmelikler lazım diye, bana onu bile yanlıs soyledi.

Eski erkek arkadasımla tanıştırdıgım gunun ertesi günü cocuk beni terk etmişti. Böyle fesatlık mı denir buna bilmiyorum ama zamanında ona bahsettigimde hep "o cocuk çirkin, tipsiz, baba parası yiyor, ben onun mezun olduğu okuldan mezun olanlarla aynı kaldırımda bile yürümem, bölümü de kötü, o seni sevmiyor, baska kızlarla idare ediyordur" derdi ve ben bu cocuktan ayrılmamın üstünden bir bucuk iki sene gecti hala arada konusunu acar gecen seninkini gördum yine kızlarla bilmem ne diye. Zamanında ne kadar üzüldüğümü de biliyor, su an üzülmüyorum umrumda degil ama o cocuk hakkında bir sey duymak görmek istemiyorum kendisine de söyledim ilgilenmiyorum anlatma diye. Baska bir yakın arkadasımız daha var onun eski erkek arkadası icin de aynısını söylüyor. O arkadasımız biriyle görüşüyor mesela bu hemen olumsuz yorumlar yapıyor ama bilerek canını acıtmak ister ya bir insan aynen öyle. "Bu da olmaz bosuna uğraşma hehehe" tarzında. Iliski konusunda hicbir sey anlatmıyoruz ona sırf bu yüzden.

Evi arabası var, her seyi var; ama o kadar olumsuz bir kız ki aldığım çikolatayı göstersem o an elimden kayar düşer yani. Ders konusunda o kadar hırslıydı ki, hepimizin on katı çalısmasına rağmen hep düşük notlar aldı. Beni mutlu eden bir olayı anlatsam o is bozulur, mutsuz eden bir seyi anlatsam sevinir kaç kere şahit oldum resmen ben ağlarken kıkırdadı. Yakın da bir arkadasım cok zarif, cok agır bir kız, cok düzgün, ailesi de öyle. Belli bir yastan sonra insanın kendisine uygun, denk arkadaslar bulması zor oluyor. Biz üç dört kız oturur hep ileride cocuklarımızı birlikte büyütürüz diye plan yapardık, ama artık buluştuğumuzda bir soğukluk oluyor üzülüyorum, cunku kimse ona bir sey anlatmak istemiyor. Eski sıcaklık, o eski samimiyet olmuyor. Nazarı da fesatlıgından değiyor herhalde artık böyle dusunuyorum. Bilmiyorum bu konunun bir çaresi var mı? :KK43:

neden bu kadar merhametlı olmaya zorluyosun kendını?anlatırken bıle ıııyyyy ne ıtıcı kızmış dedım.sen nasıl çekıyosun yıllardır...ıçı fesat ınsanlardan kork demedı mı annen sana hıc...ben olsam kı kesınlıkle yapardım ; onu hayatımda buyuk bır zevkle şutlardım.zira ben ağlarken gulen ınsanla gelecek paylaşımım olamaz..

her şeyi arkadaşınıza bağlamışsınız özellikle erkek arkadaş konusu gerçekten saçma.ayrıca her şeyi çok önemsemişsiniz.saçınızın boyası olmadıysa bir daha boyanır.olayları hep kıza yordukça siz olumsuz düşünüyorsunuz.o olayların negatif yönünden yaklaşıyor ise ki böyleleri de gereklidir siz bir köşede tutarsınız ki aklınıza gelmeyen başınıza gelmesin.öyle düşündüğünü hemen söyleyen insanlardan ben korkmuyorum

kıskançlık oldugunu da düşünmüyorum

kaç kere şahit oldum resmen ben ağlarken kıkırdadı.

cokzarif, cok agır bir kız, cokdüzgün, ailesi

Allah büyük ya bir gun bu x benim dedikodumu yaparken baskasına atacağı mesajı yanlışlıkla bana attı.

Nazarı da fesatlıgından değiyor herhalde

Bunlar sizi yazdiklariniz... birbiriyle o kadar celisiyor ki.. arkadasiniz hakkinda ne dusundugunuze kadar verememissiniz.. kiskanclik oldugunu zannetmiyorum demissiniz, sonra fesatligindan oluyor yazmissiniz.
cok duzgun, zarif, agir basliymis ama siz aglarken kikirdiyormus.. ben hic duzgun, agir basli bir insanin baskasinin mutsuzluguyla mutlu oldugunu.. aglarken yaninda guldugunu gormedim.
Dedigim gibi ya arkadasiniz hakkinda ne dusundugunuze karar verememissiniz.. ya da "aslinda cok iyi de soyle soyle" diye saydiran insanlar var ya, oyle olmus.. sonuc olarak herkes herkes yazmis, gorusmeyin..

Vallahi Yetenek sizsiniz`e katilabilir arkadasin bence. Ayna falanda catlatabiliyormu ? Baska ne yetenekleri var ?
Bir insan bunu nasil basarabilir, cok merak ediyorum.

Bütün bunların tesadüf olduğunu düşünüyorum. Nazara bu kadar inanmam, inanacaksam da başka hiç açıklaması olamayan olaylarda inanırım. Sizin anlattıklarınız açıklanamaz şeyler değil. Herkesin başına gelebilecek şeyler. Kendinizi bu kıza şartlandırmışsınız, sürekli ona bağlamışsınız her şeyi. Bu kişiyle görüşmeyince her şey mükemmel işliyor galiba. Hepsi tesadüf bence. Abartmaya gerek yok.

Yanlış attığı mesajda "Benden duymuş gidip benden önce sacını kestirmiş" demesi de garip, yakın arkadaş olduğunuza emin misin? Görüşme gitsin.

Kızlar cevaplarınız ıcın tesekkurler... Sorun su kı annem de basta sızın dedıgunız gıbı kendını sartlamıssın demıstı, her seyı ona bağlama falan. Benım demek ıstedıgım su: ben basıma gelen her olumsuzluğu ona bağlamıyorum, onunla bırlıkteyken bu olumsuzluklar benı buluyor. Ve evet daha anlatmadığım bır suru sey var anlatsam şaşırırsınız.
Nas felak ayetel kürsi ve butun duaları okuyorum her gun. Anneannem de okuyor.
Sırf benım basıma gelse dıyecegım kı ben abartıyorum, ama dıger cok yakın görüştüğümüz arkadasımıza da aynısı oluyor. O da yenı taşınmıştı o gun ayna ve konsol gelmıstı, bız ucumuz oturuyorduk sonra dısarı cıktık ayna dusmus paramparça olmus.
Hayatımdan çıkarmamı onermıssınız, haklısınız, cunku ne zaman görüşsem konuşsam ısım ters gıdıyor. Hemen silip atamayacak kadar cok yasanmıslıgımız ve ortak arkadaslarımız ortamımız var. Ona ulaşamadığında annesı ılk benı arar hemen mesela. Butun bu seylerden sonra ben de bellı bır mesafe koydum zaten, uzuluyorum ama buna kendısı sebep oldu.

Benim arkadaşımın da bu kadar olmasa da beğendiği şeylere nazarı değiyo.çantamı beğenmişti bigün.yalnız benim asıl kolyende çok fena gözüm var.gözüm olan şeylere de bi zarar gelir mutlaka demişti.gülmüştük kızlarla.3 güne kalmadan kolyem koptu.tamirden sonra da çalındı.Olabilir gerçekten bazı insanların nazarı değiyo.bu kadar da zarar veriyosa mesafe koyun biraz bence.

Back
X