Yakin arkadasimin derdi---kurt

Vuslatayolculuk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2012
759
8
46
- Yurtdışı
Cogu Ev haniminin basina gelmistir kelebek ve gida kurdu...
Suan arkadasim bununla ugrasiyo ve size soriyim dedim ....
Kolidorunda dolabi var ve kiler Gibi kullaniyo sabah kalktignda tavanda gormus, ve ardi gelmis yani o duvarlarda faketmis sonra dolabini bosaltmaya baslarken kuru yemislerinin kurtlandigini farketti...ve en kotusu dolabin tavani hep kurt...

Icindekileri beraber hallettik komple dolap raflarini söktük sildik taltik..
Ama ara ara oluyo dio yani bi gnde yine 4 tane fln gormus..

Ne diyosunuz ilaclasinmi gecermi kendiliginden cnku tertemiz oldu hatta sirkeyle camasir suyuyla sildik dolabi....
Ama sunuda farkettim cok minik yerlerden geciyolar,aceba diyorum tahtalarin icindenmi geliolar sonradan gelenler???
Simdiden tsk ederim

Maalesef bende de olmuştu.Yakında incir ağacı varsa oluyor diyorlar,bizde var mesela.
Camlara tel taktırmakta fayda var.

Tüm erzak dolabımı boşalttım,yetmedi erzakları başka dolaba aldım.
İnternetten bakmıştım,raflara diş sarmısak koymak,uzak tutuyormuş ama en önemlisi,bir kaynakları oluyor.
Unutulmuş küçük bir baharat pakedi veya yemiş kavanozu gibi.
Bütün kutu ve kavanozları elden geçirmek gerekiyor.
Ben kaynağı bulmuştum,küçük bir polen kavanozum vardı,oradan çoğalmışlar.

olabilecek yerleri elden geçirip temizlediyseniz arada sırada çıkanları da yok edersiniz bir daha olmaz sanırım.
bayatlayan erzakları tutmamak lazım ama işte insanlık hali unutulabiliyor bir köşede.

bakliyatların içine tuz serpsin birer avuç
eğer çok çok alıyosa bakliyatları ayda bir güneş alan bir yere bezin üstüne sersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…