Yakın arkadaşımın düğününe gittim hiç yüzüme bakmadı

Arkadsiniz hryecanlidir doğal olarak . Bir yanda kendi akrabaları bir yanda kaynana gorumce çok size adapte olamamış olabilr.Ama madem hastaymissiniz ve onemsenmediginizi hissettiniz kalkıp eve gitseydiniz.Hr eğer durum böyle değilde tavır yaptığını anlarsaniz bir daha görüşmeyin bence çünkü saymissiniz gitmissiniz
Yok yaa hayatta şey bisey değilim ilgi alaka bende olsun ufak şeylerden bisey cikariyim çok anlayisliyim ben kendimde ama o öyle değildi keşke eve gelseydim gerçekten ama kaldım ne bileyim yakın arkadaş diye yaa tavırları davranışı soğuktu gerçekten keşke gitmeseydim dedim ama düğün uzakta olacak ben yokmuşum gibi davrandı böyle yüzüme bakmamalar soğuk bakmalar falan sanki kıskandım onu

O zaman çokta iyi arkadaşın sayilmazmis, sadece arkadaşmiş.
Bilmiyorum bişey mi oldu ben mi çok soğuk durdum yaa hastaydım ve mecburiyetten gittim dugun uzakta olacak ama kendimi öyle yalnız dışlanmış hissettim ki o hareketleri tavırları hiç olmadı yani kınaya katılmadım diye mi böyle yaptı hani oynamaya şeye ondandır xiye düşünüyorum ama bilemiyorum

Yok yaa asla öyle değil annemle gittim ilk annem anladı söyledi hiç sana pas vermedi niye öyle yaptı çok soğuktu diye o senin dediğin gibi bisey değildi ya zaten bende öyle bi insan değilim rahatım anlayisliyim ama besbelliydi bana karşı soğukluğu yüzüme bakmayısi ayaktaydım foto çekilmek istedim kaç kere bekletti yanaşmadı sarılmayı bekledim yine baya bekletti en sonfoto çekildik ama kadın düzgün cekememis odasına gittim söyledim söyledim baya ama şey yapmadı bende kalktım eve geldim resmen orda yokmuşum gibi davrandı diğer insanlara davrandigini da gördüm yani o öyle bisey değil

Ee iyi tamam mesafe koyarsınız oldu bitti. Demek ki o sizi o kadar yakın görmemiş.

Ee iyi tamam mesafe koyarsınız oldu bitti. Demek ki o sizi o kadar yakın görmemiş.
Mesafe koymak öyle kolay bisey değil en iyi günleri bi anda çöpe atabilir mi insan 10 yıla aşkındır tanışıyoruz 5 senedir her gün iletişim halindeyiz o buz gibi tavrını düşünüp keşke eve erken gelseydim dedim ama kaldım kına bitene kadar

E tamam daha nasıl bir cevap verilmeli? Görüşme demişler 10 yıldır tanıyorum öyle kolay mı diyorsun, anlayışlı ol demişler ben zaten anlayışlıyım o bana kıskanırmış gibi baktı vs vs annen de sen de tuhafsınız. Hoşuna gitmediyse bir anlam yüklüyorsan ki bence kız farkında bile değil görüşme o zaman. Ne denmesini istiyorsun

Yaa aramızda ufak bir sorun olmuştu ama kavga gürültü tartışma olmadı o meseleden sonra olduğunu sanmıyorum ben dün baya hastaydım elimi kaldıracak halim yoktu karnım midem ağrıyordu kınaya katilmadim uzak kaldım diye herhalde öyle yaptı bilmiyorum ama soğuktu bana karşı kaç kere fotoğraf çekilelim dedim hiç oralı olmadı
durum ne olursa olsun yakın dost uzak arkadaş da olsanız çok kızmış da olsa orada belli etmemeliydi milletin içinde
güzel güzel oynasaydı fotoğraf çekilseydi

yenGEnC yenGEnC canım diğer arkadaşlarına hep sıcak içten davranmış arkadaşa üstelik kendi düğününde küserek çok büyük yanlış yapmış
başıma gençken buna benzer bişey gelmişti anlıyorum arkadaşı o yüzden

KudrAlobar KudrAlobar eminim sende düğününde insan ayrımcılığı yapmamışsındır.. Bu bildiğiniz pis bir tavır almış küsmüş üstelik kendi düğününde.. terbiyesiz

orada hiçbişey belli etmeyip sonra gerekeni yapmalıydı gelin

Bu kadar dert edecek ne var anlamıyorum kesip atın çünkü belli ki siz iyi iki arkadaş değilsiniz
öyle olsanız ne o nazar mazar diye saçmalardı ne de siz bana karşı oynamadı diye tribe girerdiniz
eften püften şeyleri olay haline getirip her adımı bu kadar zorlaştırmasak iyi insanlarız aslında :)

durum ne olursa olsun yakın dost uzak arkadaş da olsanız çok kızmış da olsa orada belli etmemeliydi milletin içinde

yenGEnC yenGEnC canım diğer arkadaşlarına hep sıcak içten davranmış arkadaşa üstelik kendi düğününde küserek çok büyük yanlış yapmış

KudrAlobar KudrAlobar eminim sende düğününde insan ayrımcılığı yapmamışsındır.. Bu bildiğiniz pis bir tavır almış küsmüş üstelik kendi düğününde.. terbiyesiz

belki de konu sahibi alingan tarafindan bakti. bazi insanlar herseye mana yükler
ben de eşimin dostumun cok gittim düğününe. kimse bana ozel ihtimam göstermedi, ya da kolumdan tutup oyuna cagirmadi. bu gelinin görevi degildir ki.
bir de uzakta oturmus. kiz fazla gormemis bile olabilir.
bence abartmaya gerek yok.
gitmesin düğününe ya da mesafe koysun ama kinada düğünde benle ilgilenmedi diye de arkadasa küsülmez.
ablamin nisaninda da teyzemler gönül koymus onca yoldan geldik bir masamiza ugramadi diye mesela.
o gün gelinib yasadigi stresin haddi hesabi yok, oglen nisaniydi sabahin nurunda kuafore gidildi, yetisti yetismedi begendi begenmedi tonla basit sorun, eve geldi daha bizim evde kimse giyinmeden erkek tarafi geldi (biraz mesafe oldugundan erken cikmislar) , evde zaten sehir disindan gelenler bilmemne tiklim tiklim, ceyiz kolileri yigilmis odada adim atmak zor:) ailem uzaktan gelenlere ikram verdi ev bin kisi, herkes ariyor ediyor, adres soranlar birseyler...
sacma sapan stresli bir gündü. o gun kizin cani burnunda masa masa gezmemis, uzaktan gelenlere "hosgeldiniz" dememis millet gönül koydu, hatta (bir bahane vardi gerci ama) düğününe gelmedi bazilari.
bana sacma geliyor yani.
tabii ilgilense sarilsa guzel, sonucta onca yoldan gelmissin, taki takmissin , masraf yapmissin o kisi icin. ama ote yandan da gelen 300 kisiden sadece birisin, gelinin cok da umrunda degil yani x gelmis mi y gelmis mi
o günü sag salim atlatmanin derdinde:)
ben dedigim gibi onca düğüne gittim, arkadasim icin sehir disindan gelmediysem kimse bana ekstra bir özen gostermedi. hic de takilmadim.
zaten bizim ulkede evlenin doguranin nazindan afra tafrasindan cok gecilmez:) en iyisi fazla bulasmamak ve fazla ciddiye almamak. sahsina söylenmiş bir laf ya da cok bariz bir ayip yoksa buyutmeye degmez.
hayat böyle seylere takilmak icin cok kisa
ablamin düğününde ailem beni unutmus, arabaya sehir disindan gelen arkadasi alip basip gitmisler. ben konu komsu icin tutulan otobuste gittim düğüne 😂😂 olur böyle seyler

E tamam daha nasıl bir cevap verilmeli? Görüşme demişler 10 yıldır tanıyorum öyle kolay mı diyorsun, anlayışlı ol demişler ben zaten anlayışlıyım o bana kıskanırmış gibi baktı vs vs annen de sen de tuhafsınız. Hoşuna gitmediyse bir anlam yüklüyorsan ki bence kız farkında bile değil görüşme o zaman. Ne denmesini istiyorsun
Ay farkında olmadığını nerden biliyosun orda miydin yaa herşeyin altından bi yorum çıkarmayın kimse durduk yere buraya konu açmaz bisey gördük ki yazıyoruz

belki de konu sahibi alingan tarafindan bakti. bazi insanlar herseye mana yükler
ben de eşimin dostumun cok gittim düğününe. kimse bana ozel ihtimam göstermedi, ya da kolumdan tutup oyuna cagirmadi. bu gelinin görevi degildir ki.
bir de uzakta oturmus. kiz fazla gormemis bile olabilir.
bence abartmaya gerek yok.
gitmesin düğününe ya da mesafe koysun ama kinada düğünde benle ilgilenmedi diye de arkadasa küsülmez.
ablamin nisaninda da teyzemler gönül koymus onca yoldan geldik bir masamiza ugramadi diye mesela.
o gün gelinib yasadigi stresin haddi hesabi yok, oglen nisaniydi sabahin nurunda kuafore gidildi, yetisti yetismedi begendi begenmedi tonla basit sorun, eve geldi daha bizim evde kimse giyinmeden erkek tarafi geldi (biraz mesafe oldugundan erken cikmislar) , evde zaten sehir disindan gelenler bilmemne tiklim tiklim, ceyiz kolileri yigilmis odada adim atmak zor:) ailem uzaktan gelenlere ikram verdi ev bin kisi, herkes ariyor ediyor, adres soranlar birseyler...
sacma sapan stresli bir gündü. o gun kizin cani burnunda masa masa gezmemis, uzaktan gelenlere "hosgeldiniz" dememis millet gönül koydu, hatta (bir bahane vardi gerci ama) düğününe gelmedi bazilari.
bana sacma geliyor yani.
tabii ilgilense sarilsa guzel, sonucta onca yoldan gelmissin, taki takmissin , masraf yapmissin o kisi icin. ama ote yandan da gelen 300 kisiden sadece birisin, gelinin cok da umrunda degil yani x gelmis mi y gelmis mi
o günü sag salim atlatmanin derdinde:)
ben dedigim gibi onca düğüne gittim, arkadasim icin sehir disindan gelmediysem kimse bana ekstra bir özen gostermedi. hic de takilmadim.
zaten bizim ulkede evlenin doguranin nazindan afra tafrasindan cok gecilmez:) en iyisi fazla bulasmamak ve fazla ciddiye almamak. sahsina söylenmiş bir laf ya da cok bariz bir ayip yoksa buyutmeye degmez.
hayat böyle seylere takilmak icin cok kisa
ablamin düğününde ailem beni unutmus, arabaya sehir disindan gelen arkadasi alip basip gitmisler. ben konu komsu icin tutulan otobuste gittim düğüne 😂😂 olur böyle seyler
Yok canım ne demek istediğinizi anladım ben bende slak cahil biri değilim yani bunca zaman arkadaşlarıma karsi hep anlayışlı oldum eften püften şeylere surat asacak biri değilim bu bildiğin soğuk yaptı belliydi yani zaten kına da çok az kişi vardı en yakınları sadece sonlara doğru oynadılar kadınlar arasında ben neyin ne olduğunu iyi bilirim yıllarca tanıdığım birinin bakışından sesinden herseyinden anlarım yalnız kaldım yani orda kendimi ciddi dışlanmış hissettim fotoğraf çekilmeye dibine kadar gittim kaç kere söyledim hiç takmadı bile yanına oturdum hatta ay şunu getirin bunu getirin orda 2 saniyesini almazdı baktım hiç bakmıyor fotoğraf çekilelim dememe rağmen kaç kere bana doğru hamle yapmıyor gelin odasindaydik ayrıca bende öyle yaptığını icin kalktım eve geldim düğüne de gitmek hiç içimden gelmiyor bu davranışlarindan sonra

Dediğim gibi ben gözümle gordugumu biliyorum kaç yıllık arkadaşım bana soğuktu hiç umrunda olmadım çıkarken ayakta bekledim foto için görüşmek için herkesle selamlasti bekledim baktım yine yanaşmayan zorla yanasiyor sanki sonra kadın çekmiş de hep silik çekmiş fotoları bende gelin odasına gittim peşinden yanına oturdum orda da hiç takmadı beni fotoğraf çekilelim dedim kaç kere hatta ses çıkmayınca bende kalktım eve geldim

Yok canım ne demek istediğinizi anladım ben bende slak cahil biri değilim yani bunca zaman arkadaşlarıma karsi hep anlayışlı oldum eften püften şeylere surat asacak biri değilim bu bildiğin soğuk yaptı belliydi yani zaten kına da çok az kişi vardı en yakınları sadece sonlara doğru oynadılar kadınlar arasında ben neyin ne olduğunu iyi bilirim yıllarca tanıdığım birinin bakışından sesinden herseyinden anlarım yalnız kaldım yani orda kendimi ciddi dışlanmış hissettim fotoğraf çekilmeye dibine kadar gittim kaç kere söyledim hiç takmadı bile yanına oturdum hatta ay şunu getirin bunu getirin orda 2 saniyesini almazdı baktım hiç bakmıyor fotoğraf çekilelim dememe rağmen kaç kere bana doğru hamle yapmıyor gelin odasindaydik ayrıca bende öyle yaptığını icin kalktım eve geldim düğüne de gitmek hiç içimden gelmiyor bu davranışlarindan sonra
e madem eminsin davranisina gitme o zaman

Back
X