• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yakın arkadaşımın sevgilisi benden nefret ediyor

Yokki67

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2020
111
21
48
25
melike benim çok yakın arkadaşım birbirimizin her şeyini biliriz çok samimiyiz bir çocuk içinde aramızı bozmayız dedik onun hayatına biri girdi kanka dedim bu çocuk olmaz senin ortamına uymaz dedim çocuk biraz kötü yola sürükleyecek gibi çocuk buna jestler yapmaya başlayınca kız etkilendi tabi sevgili oldular bırakamadı ama hiç güvenmiyor çocuğa. o çocuk yanımızda olunca ben huzursuz oluyorum çocuk ondan hoşlanmadığımı öğrenmiş beni ara bozucu olarak görüyor kıza da istersen arkadaşlığını bitir demiş aramızda gerginlik oldu melikenin de kafası karıştı bir şey desem ben suçlu oluyorum yanlarına da gitmek istemiyorum ama melike benim için çok değerli napmamı önerirsiniz

melike benim çok yakın arkadaşım birbirimizin her şeyini biliriz çok samimiyiz bir çocuk içinde aramızı bozmayız dedik onun hayatına biri girdi kanka dedim bu çocuk olmaz senin ortamına uymaz dedim çocuk biraz kötü yola sürükleyecek gibi çocuk buna jestler yapmaya başlayınca kız etkilendi tabi sevgili oldular bırakamadı ama hiç güvenmiyor çocuğa. o çocuk yanımızda olunca ben huzursuz oluyorum çocuk ondan hoşlanmadığımı öğrenmiş beni ara bozucu olarak görüyor kıza da istersen arkadaşlığını bitir demiş aramızda gerginlik oldu melikenin de kafası karıştı bir şey desem ben suçlu oluyorum yanlarına da gitmek istemiyorum ama melike benim için çok değerli napmamı önerirsiniz

Kötü yol derken? 👽

bu çocuk sana uymaz dediğinizi gitmiş sevgilisine söylemiş belliki
sevgilisi de kıskanıyor bizi senin mutluluğunu istemiyor görüşme onla demiştir
o buldumcukda hemen sizden uzaklaşmış

boşverin akışına bırakın biraz uzaklaşın mesafe koyun

Çocuk serseri bir tip falan mı? O yüzden mi arkadaşına bu çocuk sana uymaz dedin?
Kötü yoldan kastın ne?

Üçlü gezmeyi ve başkalarının ilişkisine burnunuzu sokmayı acilen bırakmalısınız

Melike’nin tercih yapması lazım. Bir süre arayıp sormayın . Gerçekten ne istiyorsa ona karar vermeli . Biz oğlanı tanımıyoruz , belki siz kıskançlık yapıyorsunuz ? Bilemeyiz ki.
Kendinizi bu ilişkide 3. Kişi olarak görmeyin . Melike arkadaş değil ikiz kardeşin bile olsa durman gereken yeri bilmem lazım . Şu anda durman gerekiyor benden sana söylemesi .

Ortak buluşmaya gitmek zorunda değilsin. 7/24 sevgiliyle değil ya bu kız. Müsait olduğunda siz takilirsiniz.
Benim en yakın arkadaşım da eski (uzatmalı) erkek arkadaşıma uyuz olur. Ne anlatsam göz devirir,laf sokar . Çocugun adını anmaz 'kirmizi surat' diye bahseder :) uyuz olmak için de haklı sebepleri var, beni üzdugü zamanları ben unuttum o unutmadı yani , öyle bir şey🙈🙈
Hiç takılmıyorum, arkadaşım onu sevmiyor çünkü beni uzdugunu düşünüyor,benim iyiliğimi istiyor. Bunu bilecek kadar tanıyorum arkadasimi.
Sizin arkadaşıniz da bunu bilecek kadar sizi taniyorsa mesele yok. Tanımıyorsa o kadar da yakın arkadaşınız değildir. Bu arada kız çocuğun 'arkadasinla görüşme istersen' dediğini size söylediyse zaten ishal ağızlı bir kızdır. İnan senden duyduğu her şeyi çocuğa aktardığı için çocuk senden nefret etmiştir. Bence boylesiyle arkadaşlığını sürdürme. Senin özelini bile anlatıyor olabilir

Birlikte görüşmeyin ayrı ayrı görüşün. Melike de sizi silecekse kendi bileceği iş, silerse o kadar da yakın arkadaş değilsiniz demektir

Tutma Melike’yi, bırak gitsin :KK6:

Görüşmem

Ağzı gevşek insandan hayır geldiğini daha görmedim duymadım. Melike nin acilen ağzına ket vurması lazım.
Herkesin hayatına bu kadar dahil olmayın onların da belli seviyede aklı ve düşüncesi var. İlişkiden birşey olmasa da melike tecrübe sahibi olur. Az geride durun

Yakın arkadaşının aslında çok da sana yakın olmadığını göreceksin zamanla. Gidip sevgilisine söylemiş gibi geldi bana senin söyledğini. Çocuk da doğal olarak görüşme onla demiştir. Ben arkadaşında suç buldum. Ne cesaretle görüşme diyebilir, arkadaşın nasıl onu susturmaz da kafası karışır? Sen bence bunların üzerinde dur. Çocuk zaten güvenilmez bir tipse arkadaşın ayrılınca kuyruğunu kıstırıp sana dönecektir. Şuan arkadaşlığınızın zamana ihtiyacı var bence.

Back
X