- Konu Sahibi bendenizzz
selam arkadaşlar.daha önce yazmıstım tavrını anlamıyorum dıye ve suan ne hissetiiğimi bilmiyorum.Bu benim liseden bir arkadaşım gayet de ıyı anlasıyoruz.Fakat o suan calısıyor ve uzaktayız birbirimizden.Anca msn ve telefondan görüşüoruz.Bana karşı ilgisi hoşuma gidiyor mesela geçenlerde çok kötüyüm diye bir mesaj attım hemen aradı anlatmamı istedi epey konustuk.Ayrıca onunla konıusurken çok eğleniyorum güldürüyor benialkisalkisalkis.Ertesi sabah gene aradı nasıl oldun merak ettim diye.Sürekli de takılır bana yok istemeye gelıcem kaçıracam diye.Fakat onun karakteri benden çok farklı.Yani o çok rahat ben daha çekingenim.Bazı hareketleri de bana eski sevgilimi anımsatıyor ki çok gıcık oluyor gerçekten.Bazen aklıma acaba biz olurmuyuz diye düşünüyorum bazen de saçmalama diyorum.Herşeyden önemlisi biz arkadaşız.Gırgıırıcıdır kendileri.Oyüzden söylediklerini ciddiye almıyorum takılıyor deyip geçiyorum.Mantıklı düşünürsem de asla olmayız çünkü çok farklıyız gerçekten de.OOfff ona karşı bişey hissetmiyorum aslında.Bazen de suçluyorum kendımı aptallık etme dıye.Hayal kırıklıgına bikere ugradım bıdaha tatmak ıstemıyorum benneyaptımkiAbartıyormuyum sizce?yada bunlar gelir geçer mi.Zaten hayatıma kımseyı sokma nıyetım yok uzulmek istemıyorum..bi taraftan da offffff.