• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yakın çevresindeki evli erkeklere sarkan evli kadınlar!

aldatılıp kocasını,sevgilisini değil de karşıdaki kadını suçlayan kadınlar aldatılmayı zaten hakediyorlar.Tekrar tekrar da aldatılacaklardır.Cinsel duygusal birliktelikler aldatmaya girer de,sarkmak olayı biraz belirsiz.Kimisi konuştuğu zaman sarkıyor der,kimi teşekkür ettiği zaman sarktı der,kimi baktığı zaman sarktı der.Aman Allahım.Allah böylelerinden korusun.Her türlü iftirayı atarlar.Eğer kadın sarkıyorsa ve partneriniz(eş,sevgili) karşılık vermiyorsa niye bu kadar abartıyorsunuz ki.Tamam insan sinirlenebilir de bu kadar abartmaya gerek yok.Sevgiliniz karşılık vermiyorsa sizi seviyor ve size bağlı karşılık veriyorsa size yeterince bağlı değil sizi sevmiyor anlamına gelir bu.Ha tamam evlilik de farklı bir olay birbirinize resmi olarak sadakat sözü vermişsiniz hayatınızı birleştirmişsiniz.Ama ya evli olmayanlara ne demeli.Biriyle birlikte olunca ne siz onun ne de o sizin sahibiniz olmuyor.Sizi sevmeyen bir adamı 'elde tutmak' için suçunu başkasına atmak da ne oluyor.Sizi sevgiliniz aldatmış oluyor, o kadın değil.Eğer bu gerçeği kabullenemeyecekseniz ayrılın ,ayrılınca da mutlaka acı çekeceksinizdir.Ama sizi sevmeyen bir adama takılıp da onun suçunu başkalarına atmaktan iyidir.

Bu yazdıklarımı kimseye cevap niteliğinde yazmadım.Genelleme yapıyorum.

özgüvensiz kadınlar olabilir,ve bu başlarına sık gelir:d ama her zaman değil.Ben çevresindeki erkeklere alıcı gözle bakan kadınların ruh halini anlamıyorum.Zaten bu tipler bir iki üç hiç boş durmuyorlar.Bir yaşam tarzı gibi kendilerini tekrar ediyorlar.Bunlara dikkat çekmek istiyorum.Süreki seksiliğine vurgu yapan kadınların mesela ruh halini.Avcılık mesleği ile meşgul olanları.Biri bu kadınları yadırgadıysa mutlak önyargılı,korkuları olan biridir.yok böyle bi şey.Kolaycı olmayalım,görmeye çalışalım.Bende burdan genele konuşuyorum canım.

Bu sabah öyle bir telefonla uyandm ki annem arıyor.babamı yakalamış.telde konuşurken.o kadar şoktayım ki babam 52 yaşnda ben hamileyim torunu olacak.21 yaşnda bi erkek kardeşim var.nasıl yapar 26 yıldır evliler 26 yıl bu kadın saçını süpürge etmiş hem evde hem işte çalışmış çocuk büyütmüş bu mudur bunun karşılığı.üstelik konuştuğu kadında evli ve 2 çocuğu varmış.günah değilmi o çocuklara üstelik ufaklarmış çocukları.kocası bi haber bu olaylardan.fazla söz söyleyemiyorm.o kadar sinirliyim ki.şimdide babam telefon açmış ağlıyor bari sen beni anla kızım diye çok pişman.annem bi yandn yıkılmış.şaşkınım şoktayım üzgünüm.
Yani sen anneni kışkırtma canım.Evliliği toparlamaya gayret et.Neyin peşinde acep bu kadın.

çalıştığım ajansda evlı ıkı çocuklu bı bayan var
gözümün önünde genç ve sevgılısı olan bı çocukla yıyışıyor resmen
el şakaları, belıne dokunmalar felan
ama nedense bı bana garıp gelıyor bu durum, herkes normal karşılıyor :23:
bıde ballandıra ballandıra anlatıyorlar, gece ne güzeldı facede konuşmalarımız dıye

çok merak edıyorum bu kadının kocası kör mü nasıl anlamıyor dıye ama demek kı bellı etmıyor :26:

evet söylediklerinizin büyük kısmına katılıyorum.. lakin kırmızı ile belirttiğim kısımlar hariç..erkek de düşmeyecek arkadaşım bu tuzağa..eğer böyle düşünülürse aldatıldığı halde buna göz yuman mutsuz kadınlar oluyor çevremizde.. erkeklerin nefsi daha büyüktür diye onları bu şekilde hoş görmemeliyiz.. ben sürekli eşim ve kendim için dua ediyorum.. gözlerimizi ve nefsimizi haramdan sakın rabbim diye...asıl erkekler yapınca daha pis oluyor benim gözümde.. sana ALLAH katında emanet edilmiş bi karın varkken ne istersin diğer kadınlardan.. rabbim her iki cinsi de korusun..

Yazdıklarınıza katılıyorum Allah erkeğe nefis ya da cinsel dürtü verdiği gibi akıl da verdi irade de verdi vicdan ve merhamet de verdi ama yok illa bunları kullanmayıp sadece dürtülerinin peşinden giden bir erkek varsa ortada hiç de masum olamaz bu onun suçunu ve günahını azaltmaz. Ayrıca ben şunu anlamıyorum tamam kadın suçlu zaten de sonuçta o dışarıdan biri evdeki kadını düşünmese bile düşünmez yani onun iyiliğini sonuçta el ya da ne biliyim bir akraba da olabilir ama asıl eşini, sevgilisini, varsa çocuklarını düşünmesi gereken erkek değil mi kadın dış kapının dış mandalı çoğu zaman kötülük yapması daha kolay.

Son düzenleme:
ben yaşadım canım evli barklı boyunca çocukları olan ve benim evime gelip giden bir kadın kocamla arayı buldu.onun ve nefsine hakim olamayan pislik kocam yüzünden çok acı çektim:5:böyle kadınlara ancak o...u kelimesi yakışır.benim gözümde bu kadın en az kocam kadar suçlu çünkü beni ve çocuklarımı bile bile kocamla ilişki yaşadı.ben böyle kadınları gördükçe kendi kadınlığımdan utanıyorum:19:kadınlık annelik bu değil :50:bir anne böyle olmamalı bu kadar ucuz ve basit olmamalı:20:

ben yaşadım canım evli barklı boyunca çocukları olan ve benim evime gelip giden bir kadın kocamla arayı buldu.onun ve nefsine hakim olamayan pislik kocam yüzünden çok acı çektim:5:böyle kadınlara ancak o...u kelimesi yakışır.benim gözümde bu kadın en az kocam kadar suçlu çünkü beni ve çocuklarımı bile bile kocamla ilişki yaşadı.ben böyle kadınları gördükçe kendi kadınlığımdan utanıyorum:19:kadınlık annelik bu değil :50:bir anne böyle olmamalı bu kadar ucuz ve basit olmamalı:20:

Geçmiş olsun canım...Sen anlamışsındır en azından beni.Evine aldığın insan yapınca bu acı çok ağır olsa gerek.Genellemek istemiyorum ama yakın çevresine bunu yapanı kalitesiz buluyorum.Ucuz bir kurnazlık olarak görüyorum.Erkekte akıllı olucak diyen çok ama nedense pek akıllı olmuyorlar bu durumda.O yüzden yakın çevrenizdeki insanların mizacına dikkat edin.
Günümüzde erkekte kadında akıllı ve iradeli olamazsa ilşkileri yürütmek zor.Ortam müsait aldatmalara.
Ama yaskın çevresine ilşenleri ayrı kefeye koyuyorum.Erkek yada kadın.Bunlardan uzak durmak lazım.Tekrar geçmiş olsun canım.

Geçmiş olsun canım...Sen anlamışsındır en azından beni.Evine aldığın insan yapınca bu acı çok ağır olsa gerek.Genellemek istemiyorum ama yakın çevresine bunu yapanı kalitesiz buluyorum.Ucuz bir kurnazlık olarak görüyorum.Erkekte akıllı olucak diyen çok ama nedense pek akıllı olmuyorlar bu durumda.O yüzden yakın çevrenizdeki insanların mizacına dikkat edin.
Günümüzde erkekte kadında akıllı ve iradeli olamazsa ilşkileri yürütmek zor.Ortam müsait aldatmalara.
Ama yaskın çevresine ilşenleri ayrı kefeye koyuyorum.Erkek yada kadın.Bunlardan uzak durmak lazım.Tekrar geçmiş olsun canım.

çok sağol canım erkekler akıllı olmuyor benim kocam namus konusunda çok hassas bir insandı o bile aldatabildiyse her erkek yapargibi geliyor bana çünkü erkeklerde cidden akıl yok:47:gerçekten ortam çok kötü aldatmalar çoğaldı.Allah hepimizin yuvasını korusun

Offf bu aldatma konuları o kadar çok ki artık paranoik olucam nerdeyse. Bence kadın ne kadar güzel ve cilveli olursa olsun bir evli erkeği ayartamaz eşinden eğer o erkek eşini seviyorsa, ona karşı saygı duyuyorsa. Yani kadın erkekten yüz görmese napar? Kendini küçük düşürürüp gider mi o erkeğin peşinden evli olduğunu,eşini sevdiğini bilerek. Bence yapmaz,yapanın da acil psikoloğa ihtiyacı var derim. Yakın çevrede olursa tabi ki de çok çirkin. Olmamalı bence. Eşimin kuzeni mesela aldatıyor ve sevgilisini bütün arkadaş çevresinle tanıştırmış, bizimle de tanıştırdı ki hepimiz hanımını tanıyoruz. bu da çok çirkin bir durum ama gerçek işte.

Offf bu aldatma konuları o kadar çok ki artık paranoik olucam nerdeyse. Bence kadın ne kadar güzel ve cilveli olursa olsun bir evli erkeği ayartamaz eşinden eğer o erkek eşini seviyorsa, ona karşı saygı duyuyorsa. Yani kadın erkekten yüz görmese napar? Kendini küçük düşürürüp gider mi o erkeğin peşinden evli olduğunu,eşini sevdiğini bilerek. Bence yapmaz,yapanın da acil psikoloğa ihtiyacı var derim. Yakın çevrede olursa tabi ki de çok çirkin. Olmamalı bence. Eşimin kuzeni mesela aldatıyor ve sevgilisini bütün arkadaş çevresinle tanıştırmış, bizimle de tanıştırdı ki hepimiz hanımını tanıyoruz. bu da çok çirkin bir durum ama gerçek işte.

karısını seven erkek de sevmeyen de yuvasında mutlu olan erkek de olmayanda aldatıyor canım.o kadar çok örneği var ki etrafımda öğrenince ben bile şok oluyorum benim başıma da geldi maalesef:5:sadece Allah korkusu ve vicdanı olan erkek aldatmıyor böylesi de bu zamanda çok az:50:benim kocam sensiz olamam seni çok seviyorum ben evimde çok mutluydum diyor ama erkeklerde beyin yok işte yine de aldatabiliyorlar:47:

karısını seven erkek de sevmeyen de yuvasında mutlu olan erkek de olmayanda aldatıyor canım.o kadar çok örneği var ki etrafımda öğrenince ben bile şok oluyorum benim başıma da geldi maalesef:5:sadece Allah korkusu ve vicdanı olan erkek aldatmıyor böylesi de bu zamanda çok az:50:benim kocam sensiz olamam seni çok seviyorum ben evimde çok mutluydum diyor ama erkeklerde beyin yok işte yine de aldatabiliyorlar:47:

:d
sevende sevmeyende yapıyor.Birde ilişkilerin üzerinden zaman geçiyor.Aynı heyecan kalmıyor.Eşini sevse bile insan böyle bir hataya düşüyor.O yüzden evlililer hemen veryansın edip boşanmak zorunda değil.İnsan değişebilir,düzelebilir.Akan sular durulabilir.
çocuklarımız var.

sevende sevmeyende yapıyor.Birde ilişkilerin üzerinden zaman geçiyor.Aynı heyecan kalmıyor.Eşini sevse bile insan böyle bir hataya düşüyor.O yüzden evlililer hemen veryansın edip boşanmak zorunda değil.İnsan değişebilir,düzelebilir.Akan sular durulabilir.
çocuklarımız var.

bir erkeğe 2. şans verilebilir gerçekten pişman olmuşsa tekrar aldatmaz ama 3. şansı vermek enayiliktir çünkü bir erkek aynı hataya tekrar düşerse bunun devamı gelecektir demektir:19:ben çocuklarım için şans verdim ama tekrarı olmaz :20:inşallah kocam yanlışını tekrarlamaz bu şansı iyi kullanır.

çocuklarımız var.

tabii tabii..
aldatıldığını öğrenen çocuk anneye bir saygı duyar ki sormayın...

o çocuklara örnek olacak olan baba ve annedir...

tabii tabii..
aldatıldığını öğrenen çocuk anneye bir saygı duyar ki sormayın...

o çocuklara örnek olacak olan baba ve annedir...

Burada bir tavsiye yok hanımefendi.Böyle bir şey yaşandığında bu durumu yönetmek gerekir.Öfkeyle kalkan zararla oturur.Tabiki çocuklar incinir.Hatta kötü örnek olma sebebiyle gidip aynısını yaparlar.Ama bunlar olmuyor,olamaz demekte bir hayalcilik.BU durumda yaşanan büyük kavgalarla çocuk zaten bu denli olayı öğrenip,müdahil oluyor.Allah hepimizi korusun.

çocuklarımız var.

Bir gecelik bir aldatmayı bile kaldıramadım ben 5 yıllık bir ilişkiyi bitirdim, evleneceğimiz gün beliydi. Eşimle evleneli hiç şuphem olmamıştır. Afedermiyim aldatırsa, belki çocuğumuzun hatrına ki daha çocuğumuz yok ama nasıl afederim, bir defa olmuşsa eğer, duygusal bir şey yaşanmadıysa eğer. Yok ilişki yaşıyorsa, başka bir kadınla sağa sola gidiyorsa,beni her kesin önünde rezil ediyorsa, kesinlikle evliligi devam etiremem. Ben evimde çocuğumla beraber otururken, kocamın başka birini koynunda olmasını kaldıramam.Kaldıranlara da bir şey demiyorum ,sonuçta her kes kendi hayatını istediği şekilde yaşamaya özgür.

Bir gecelik bir aldatmayı bile kaldıramadım ben 5 yıllık bir ilişkiyi bitirdim, evleneceğimiz gün beliydi. Eşimle evleneli hiç şuphem olmamıştır. Afedermiyim aldatırsa, belki çocuğumuzun hatrına ki daha çocuğumuz yok ama nasıl afederim, bir defa olmuşsa eğer, duygusal bir şey yaşanmadıysa eğer. Yok ilişki yaşıyorsa, başka bir kadınla sağa sola gidiyorsa,beni her kesin önünde rezil ediyorsa, kesinlikle evliligi devam etiremem. Ben evimde çocuğumla beraber otururken, kocamın başka birini koynunda olmasını kaldıramam.Kaldıranlara da bir şey demiyorum ,sonuçta her kes kendi hayatını istediği şekilde yaşamaya özgür.
beş yıllık ilşki baya uzun tabi.Ama ben evlilik öncesi aldatmaları anlmakta güçlük çekerim.Sonra bunlar evlenince seri aldatmazlar mı?
Evlendikten sonra uzun süreli ilişki yaşayan sizi rezil eden tabi bunlar güç affedilir.Ama herkes kendi gerçeğini yaşar.Bazı kadınlar kendi özgüven patlamasından bunu affedebiliyor.Bazılarının fazla bir seçeneği yok,ayrıl sürün diyemeyiz.Bazıları eşini çok seviyor,zayıflığına rağmen vazgeçmiyor.Bazı aldatan eşlerin tek kusuru bu oluyor yine kadın bir yerde dur diyor.Yani çok uzar bu konu...

Yakın çevresindeki evli erkeklere sarkan evli yada bekar kadınlar,bunlar geri zekalı mı?Herkesi aptal sanırken kendilerini düşürdükleri durum.Bu leke çıkar mı yahu.Ayrıca arkadaşını yada bir akrabanı kaybetmeye değer mi?Erkekler ne yazıkki böyle bir tuzağa kolay düşebilir.Ama evli bir kadını hiç masum bulmuyorum.Bu tipler birde hoşsohbet olur,cömert olur.Sana çok değer veriyormuş pozlarında olur.
Bu yaşa gelene kadar,hafızamda birikmiş şeyler var.Evli bir kadın yada erkek evliliğinin bir döneminde buhran yaşamış.Aldatmış.Ama yukarıdaki gibi değil.Bu bana o kadar çirkin gelmiyor.Hatta günümüzde erkek yada kadın ileriye gitmeyen kurlaşamalarda yapıyor.Ama komşu,arkadaş,akraba bunlara ilişenlere uyuz oluyorum.Bir sonlarıda olmuyor,ayrılıyorlar,rezillikleri karı oluyor.
Sizde böyle örnekler gördünüz mü?Benim gibi mi düşünüyorsunuz arkadaşlar.

tam da bu konuyla ilgili sorunlar yaşıyoruz son günlerde. En yakın arkadaşım 3 yıl önce netten fac....k tan biriyle tanıştı. Önce arkadaş oldular,adam başka şehirde adam diyorum çünkü arkadaşımdan 11 yaş büyük.Dediğin gibi bir ilgiler,alakalar telefon elinden düşmüyor sürekli konuşuyolar hediyeler 2 gün de 3 günde arkadaşımın yanına gelmeler bizim kızın gözünü fena boyadı. Hep bu adamın sakladığı bişeyler var dedik hiç inanmadık kuzenimle ama zamanla herşey meydana çıkar dedik. Dediğimizde oldu zamanla anlam veremediğimiz olaylar yaşandı kuzenimin ısrarıyla bu kişi araştırıldı.Adamın evli çocuklu olduğunu ve henüz yeni çocuğunun olduğunu adının bile yalan olduğunu öğrendik. Arkadaşım yıkıldı çok kötü oldu.Bitti dedi ama ağlamak istediğini söyleyerek adamı yanına çağırdı bizim yanımızda ağlayamıyormuş gibi. O akşam arkadaşımın aklını çelmiş devam etmeye başladılar 1 yıldır bu şekilde sürdürdüler. Hep kızdık yanında olmadık asla onaylamadık.Boşancak biz evlencez dedi bu yalana kendini o kdar inandırmış ki düşüncesinden döndüremedik. Adamın başka kadınlarla görüşmelerine konuşmalarına şahit olduk belgelerimizi gösterdik arkadaşımıza bize inanmadı biz suçlu oldukkötü olduk. Bizi hayatından çıkardı istemiyorum sizi uzak durun benden dedi.Nasıl olabiliriz ki en yakın arkadaşımın başına bişey gelmesinden korkuyorduk adam psikopat kılıklı.Ailesine bu durumu anlatacağımızı söyledik.Adama bizi arattırıp tehdit ettirdi,eğer arkadaşımın ailesine anlatırsak bizi mahvedeceğini söyledi. Biz arkadaşımı ve ablasını karşımıza alıp herşeyi anlattık ablası da öğrendi tabi ki çok kızdı. Derken annesi,babası öğrendi. Bu arada boşandı dedi bize ailesi de madem gelsin bi konuşalım dedi tepkisini ölçmek için,adam hemen olmaz 1 ay sonra daha yeni boşandım ailem ne der dedi,arkadaşımın ailesinin ne diyeceğini onu ne hale sokacağını umursamadan. Seninle evlenmek değil niyeti hala neyi anlamak istemiyorsun dediklerinde salak salak sırıtıp görceksiniz evlenicem mutlu olucam diyor. Şimdi bizden nefret ediyordur ama ilerde bize dua edecek. Malesef böyle iğrenç adamlar var ve ne yazık ki bunlara inanan genç kızlarda

Back
X