aldatılıp kocasını,sevgilisini değil de karşıdaki kadını suçlayan kadınlar aldatılmayı zaten hakediyorlar.Tekrar tekrar da aldatılacaklardır.Cinsel duygusal birliktelikler aldatmaya girer de,sarkmak olayı biraz belirsiz.Kimisi konuştuğu zaman sarkıyor der,kimi teşekkür ettiği zaman sarktı der,kimi baktığı zaman sarktı der.Aman Allahım.Allah böylelerinden korusun.Her türlü iftirayı atarlar.Eğer kadın sarkıyorsa ve partneriniz(eş,sevgili) karşılık vermiyorsa niye bu kadar abartıyorsunuz ki.Tamam insan sinirlenebilir de bu kadar abartmaya gerek yok.Sevgiliniz karşılık vermiyorsa sizi seviyor ve size bağlı karşılık veriyorsa size yeterince bağlı değil sizi sevmiyor anlamına gelir bu.Ha tamam evlilik de farklı bir olay birbirinize resmi olarak sadakat sözü vermişsiniz hayatınızı birleştirmişsiniz.Ama ya evli olmayanlara ne demeli.Biriyle birlikte olunca ne siz onun ne de o sizin sahibiniz olmuyor.Sizi sevmeyen bir adamı 'elde tutmak' için suçunu başkasına atmak da ne oluyor.Sizi sevgiliniz aldatmış oluyor, o kadın değil.Eğer bu gerçeği kabullenemeyecekseniz ayrılın ,ayrılınca da mutlaka acı çekeceksinizdir.Ama sizi sevmeyen bir adama takılıp da onun suçunu başkalarına atmaktan iyidir.
Bu yazdıklarımı kimseye cevap niteliğinde yazmadım.Genelleme yapıyorum.
özgüvensiz kadınlar olabilir,ve bu başlarına sık gelir:d ama her zaman değil.Ben çevresindeki erkeklere alıcı gözle bakan kadınların ruh halini anlamıyorum.Zaten bu tipler bir iki üç hiç boş durmuyorlar.Bir yaşam tarzı gibi kendilerini tekrar ediyorlar.Bunlara dikkat çekmek istiyorum.Süreki seksiliğine vurgu yapan kadınların mesela ruh halini.Avcılık mesleği ile meşgul olanları.Biri bu kadınları yadırgadıysa mutlak önyargılı,korkuları olan biridir.yok böyle bi şey.Kolaycı olmayalım,görmeye çalışalım.Bende burdan genele konuşuyorum canım.